Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit‪» Suppailu‪» SUP-laudat‪» Shark SUP 10'6"/32" All Round SUP paketti‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Sanna L. 23.7.2021
Yleisarvosana
Erittäin vakaa ja hyvin kulkeva lauta. Asennnon vaihteleminen matkatessa helppoa. Tavarat saa hyvin kiinni lautaan ja mukana tuleva vesitiivis kännykkäpussi toimii. Laudan auton katolla kuljettamiseksi olisi hyvä jos laudassa olisi metallilenkit myös vähän taaempana, nyt saa kiinni vain etuosasta.
Mikko R. 13.7.2021
Yleisarvosana
Olen ollut erittäin tyytyväinen hankintaan! Lauta on riittävän jäykkä ja erittäin kevyt kulkemaan.
Anonyymi 6.7.2021
Yleisarvosana
Laadukkaan oloinen ja toimiva SUP-lauta. Yllättävän vakaa, jäykkä ja helppo käsitellä. Olemme käyttäneet lähelle rantaa ankkuroituna hyppyalustana lapsille ja muutamalle noin 5km lähiretkelle. Täyttyy mukana toimitettavalla pumpulla helposti ja nopeasti 10psi tuntumaan, loppu 5psi suosituspaineeseen 15psi sitten käykin jo työstä. Hyödyllistä kuntoilua toki sekin. Kuljetusreppu on riittävän tilava mahdollistaen helpon pakkaamisen. Olen tyytyväinen hankintaan.
Sami P. 20.1.2021
Yleisarvosana
Erittäin vakaa lauta, sopii hyvin koiran kanssa suppailuun +90kg melojankin kanssa. Mukaan tullut pumppu hyvä, keventää pumppaamista! Ja repulla kätevä kantaa setti. Suosittelut!
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus