Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit» Ulkoilu» Elektroniikka» Rannetietokoneet» Polar» Polar Ignite»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Hanna-Mari K. kirjoitti 20.1.2021:
Yleisarvosana
Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen.
Sampo M. kirjoitti 4.1.2021:
Yleisarvosana
Ok tuote, helppo käyttää.
Anu H. kirjoitti 4.1.2021:
Yleisarvosana
Toimiva urheilukello, sykevyön kanssa on luotettavampi.
Kirsi S. kirjoitti 3.1.2021:
Yleisarvosana
Polar ignite on siro ja kaunis ulkonäöltään. Ranneke on miellyttävän pehmeä iholla. Ominaisuudet ovat monipuoliset. Erityisesti olen itse tykännyt kattavasta uni-analyysista. Kellon ainoa tähän mennessä havaittu miinus on se, että kellon näytön valo sammuu todella nopeasti. Tämän saisi myös muutettua asetuksista, mutta tämä vie kellon akkua melkoisesti.
Timo H. kirjoitti 3.1.2021:
Yleisarvosana
Tyylikäs tuote tytölle ja toimii hyvin!
Tiina P. kirjoitti 2.1.2021:
Yleisarvosana
Helppo ottaa käyttöön ja käyttää. Aikaisemmin jo käytössä Polar-tuote ja sovelluksen ansioista kello ”muisti” myös edellisellä kellolla tehdyt. Näyttö selkeä.
Jenna T. kirjoitti 2.1.2021:
Yleisarvosana
Todella mahtava laite! Kaikki mitä pitääkin, ja varsinkin hinta-laatusuhde todella hyvä!
Paavo L. kirjoitti 29.12.2020:
Yleisarvosana
Loistava tuote! Tulee aktiivisemmaksi ja tietoisemmaksi omasta liikkumisesta ja unesta. Kaikki sovellusilmoitukset 5/5 jne. Ainoastaan päivitysten lataamisen 5 sekunnin välein värähtelyt ja Spotifyn seuraavan biisin alkamisen värähdys häiritsevät.
Pirjo H. kirjoitti 26.12.2020:
Yleisarvosana
Kellossa selkeä näyttö, joka vaihdettavissa analogiseen tai digitaaliseen. Aktiivisuus hyvin prosentteina sekä esim. kävelyssä askeleina ja kulutettuina kaloreina. Treeneissä hyvin matkat, ajat,sykkeet, kalorit, vauhdit jne. Unen seuranta mielenkiintoisesti sekä selkeästi. Kellon lisäksi Polar FlowSync sovellus antaa hyvin mm. karttapohjareitit jossa sykkeet, vauhdit ja korkeuskäyrät selkeästi. Treenivalikossa paljon vaihtoehtoja, joista itse kaipaan hiihtoa (toki siihen voin valita muun ulkoliikunnan). Ihan kaikkia ominaisuuksia en ole vielä käyttänyt, mutta hyvä kokonaisuus!
Joonatan A. kirjoitti 24.12.2020:
Yleisarvosana
Äiti tykkäsi kovasti, kun sai kyseisen kellon lahjaksi
Risto K. kirjoitti 24.12.2020:
Yleisarvosana
Laadukkaan oloinen tuote näin viikon käyttökokemuksen perusteella. Vaihdoin vanhan Garminin Polariin ja olen ollut tyytyväinen. Ominaisuuksia vaikka muille jakaa. Rannesykemittauksen toimivuus positiivinen yllätys.
Auli V. kirjoitti 24.12.2020:
Yleisarvosana
Toimiva laite. Uidessa en ole kokeillut
Niina T. kirjoitti 15.10.2020:
Yleisarvosana
Ensimmäinen älykelloni. Ruusukultaisena kaunis kuin karkki. Mielenkiintoinen ja hauska lelu; analysoi vaikka mitä. Vaatii lataamista aika usein.
N. K. kirjoitti 14.10.2020:
Yleisarvosana
Oikein hyvän oloinen ja monipuolinen aktiivisuusranneke. Ja on suomalaista tekoa! Suosittelisin kenelle tahansa. Ainut minkä pitäisin mielessä on että muoviranneke saattaa hieman hikoiluttaa. Senhän saa kuitenkin silikoniin vaihdettua, eikä itseäni ole vielä tuo muovi kylläkään vaivannut.
juha l. kirjoitti 13.10.2020:
Yleisarvosana
Alhaisen hinnan takia vähän mietitytti onko kyseessä oikea tuote mutta kyllä oli. Kello toimii ja on luvatunlainen.
Marita S. kirjoitti 12.10.2020:
Yleisarvosana
Tyylikäs muotoilu sekä selkeä näyttö. Helppokäyttöinen ja minun tarpeisiini sopiva. Valmiita treeniohjelmia.
Jani A. kirjoitti 11.10.2020:
Yleisarvosana
Hyvin palvelee käyttötarkoitustansa. Ei turhaa hifistelyä, sellaiselle joka ei sitä tarvitse. Sykkeenmittaus toimii moitteettomasti. Todella tyytyväinen Igniteen.
Jaana H. kirjoitti 25.8.2020:
Yleisarvosana
Vastaa odotuksiani. Sovellus ja synkronointi toimivat hyvin. Kellotaulu saisi olla näkyvissä koko ajan.
Jussi H. kirjoitti 13.8.2020:
Yleisarvosana
Tuote hyvä mutta 2 kertaa tuli väärän värinen kello?
Oskari H. kirjoitti 7.8.2020:
Yleisarvosana
Hintaansa nähden erinomainen tuote. Mukavan ohut, sopii jokapäiväiseen käyttöön. Kosketusnäytön käyttö vaatii hieman totuttelua, mutta yleisesti sekin toimii ihan hyvin.
MONIKA H. kirjoitti 23.7.2020:
Yleisarvosana
Hyvä apuväline liikuntaan ja treeniin. Kellosta löytyy kaikki vaadittavat ominaisuudet. Laite on helppokäyttöinen, vedenkestävä ja tyylikäs. Hyvä akun kesto. Hyvä ostos. Suosittelen !
Sylvie B. kirjoitti 15.7.2020:
Yleisarvosana
Polar Ignite bracelet rose : très jolie couleur pastel. Joli design. Montre simple d'utilisation avec FC fiable. J'avais la A360 que j'ai perdu car le bracelet ne tenait pas correctement, sur ce modèle : pas de souci, un très grand nombre de trous afin de pouvoir moduler facilement le serrage du bracelet en fonction que l'on transpire + ou -. Produit Polar fidèle à la marque avec suffisamment de fonctionnalités utiles quand on n'est pas un sportif de haut niveau. Site Varuste super sérieux, c'est la 1ère fois que je commande chez eux, je les ais découvert par hasard (car site pas forcément très visible lors des recherches Google), l'article n'était pas en stock lors de ma commande mais j'ai été livrée en France dans la semaine suivant ma commande. Super réactivité et emballage impeccable. Je recommande vraiment
Jean-Paul S. kirjoitti 10.7.2020:
Yleisarvosana
Montre conforme à mes attentes. Fonctions sommeil et coaching vraiment au top. Produit arrivé plus vite que prévu. Bien emballé. Suivi gls. Je recommande fortement le produit et le site varuste.
Maija-Leena P. kirjoitti 10.7.2020:
Yleisarvosana
Alkuun hieman vaikeuksia toimintojen opettelussa, mutta mielestäni tämän jälkeen helppokäyttöinen ja melko selkeä valikoima/katsoa tuloksia
Pirkko H. kirjoitti 10.7.2020:
Yleisarvosana
Helppokäyttöinen ja innostava treenikaveri.
Aki R. kirjoitti 10.7.2020:
Yleisarvosana
Kosketusnäyttö hieman hidas, muuten toimii hyvin.
Tiina R. kirjoitti 9.7.2020:
Yleisarvosana
Hyvä akun kesto. Tarkka sykkeen mittaus.
Satu B. kirjoitti 7.7.2020:
Yleisarvosana
Tosi monipuolisesti pystyy seuraamaan monia asioita. Itselleni tärkeintä on saada yöunista dataa sekä lenkkien sisältö. Paras tähän astisista aktiivirannekkeistani/-kelloista. Hyvä ostos!
Kristiina H. kirjoitti 3.7.2020:
Yleisarvosana
Ihan ok älykello. Toivoisin hieman monipuolisempaa taustasovellusta puhelimeen. Sekä kellon luulin olevan hieman edistyksellisempi toiminnoiltaan, parista muusta merkistä on hieman kokemusta, niiden oheistoiminnot ovat paljon parempia. Urheilukäytössä loistopeli, askeleita kylläkin kertyy paljon enemmän mitä oikeastiki. Eli ottaa käden liikkeestäkin. Normipäivänä, kun en urheile, saattaa kertyä alle 4000 askelta, tämän mukaan olen jopa ylittänyt 10000, riippuen mitä töissäni olen käsilläni tehnyt (istualtaan).
Tuomas K. kirjoitti 12.1.2020:
Yleisarvosana
Hyvä rannelaite, selkeä käyttöliittymä mutta akkukesto aika lyhyt. Hieman hankala kosketusnäyttö, vaatii totuttelua että saa ohjauksen tottelemaan sormea ja ui vähän lagittaa. Kelloa on hankala katsoa kun ui on hidas.
Kalle K. kirjoitti 18.12.2019:
Yleisarvosana
Toimii kuten luvattu. Hinta/laatu-suhde kohdillaan
Erkki S. kirjoitti 23.2.2020:
Yleisarvosana
Toimiva ja tyylikäs. Joskus kosketusnäytön ja synkkauksen osalta pieniä häikkiä. Hyvä näytön kirkkaus.
Laura M. kirjoitti 27.12.2019:
Yleisarvosana
Helppokäyttöinen, paljon hyviä ominaisuksia. Hyvin tarkkaa dataa unenlaadusta ja palautumisesta, oli itselleni tärkeä ominaisuus kelloa hankkiessa. Aktiviisuus-osiossa seurattava askelmäärä on hyvin "herkkä" ja välillä huomaan askeleita kertyneen myös töissä, päätetyötä istuessa tehdessä. Treeniosiossa paljon eri lajivaihtoehtoja.Näytön aktivoituminen ei tapahdu niin herkästi kuin toivoisi, vaan kättä joutuu välillä heiluttamaan ihan toden teolla.
Marjut P. kirjoitti 18.12.2019:
Yleisarvosana
Olen vasta ottanut tuotteen käyttöön ja vasta harjoittelen sen käyttöä, mutta olen ihastunut siihen.
Marja-LeenaHannele O. kirjoitti 2.12.2019:
Yleisarvosana
Lyhyellä käyttökokemukella voi todeta, että laite on helppokäyttöinen ja tietojen siitäminen Polar Flow - sovellukseen on yksinkertaista. Suoritusten, unen ja kehon palautumisen analysointi on mielenkiintoista ja hyödyllistä.
Rauno N. kirjoitti 1.12.2019:
Yleisarvosana
Todella monipuolinen ja yksinkertainen käyttää. Tietoa harjoituksesta saa riittävästi!
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus