Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit» Ulkoilu» Kengät» Juoksukengät» Maastojuoksukengät» Miesten» Inov-8 X-Talon 255 Mens»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
dean p. 19.1.2021
Yleisarvosana
En voi kehua näitä kenkiä tarpeeksi. Vankka kenkä, loistava pito ja mukava ja leveä yläosassa, jos sinun on käytettävä hylkeen nahkasukkia niiden kanssa.
ott...@...om 4.10.2020
Yleisarvosana
pmt...@...om 4.10.2020
Yleisarvosana
Aggressiivisella nappulakuvioinnilla ja leveällä lestillä varustettu polkujuoksukenkä. Huippupito myös märässä kelissä. Vähän miinusta melko muovimaisesta olemuksesta ja nappuloiden tuntumisesta asvaltilla. Toisaalta niihin olosuhteisiin ei tätä ole tehtykään. Meillä päin vaan on pakko siirtymää juosta ennen polkujen alkamista ja nappuloilla on vähän ärsyttävä juosta. Kuivuvat nopeasti, mutta pohjakuviointi kevää melkoisesti mutaa. Pitäkää se mielessä, kun saavutte sadekelin jälkeen kotiin.
Nimimerkki Ville 13.4.2021
Perushyvä juoksukenkä maastoon. Jostain kumman syystä en ole oppinut luottamaan tämän kengän pitoon samalla tavalla kuin aikaisempiin omistamiini Inov-8 kenkiin. Pito on kai teoriassa ihan hyvä erilaisilla alustoilla, mutta omalle kohdalle on osunnut ihan liian monta lipsumista haastavilla pinnoilla, kuten kosteissa juurakoissa, pitkospuilla ja märällä kalliolla. Tämä kenkä soveltuu muutenkin muta- ja suojuoksuun aika huonosti, kun kenkä on hiukan hankala saada kuivaksi ja dunkkis onkin sitten sen mukainen. Hyvä kenkä kuivan kelin polulle, märällä löytyy parempiakin.
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus