Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit» Ulkoilu» Elektroniikka» Rannetietokoneet» Garmin» Garmin Vivoactive 4S»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Timo W. 19.2.2021
Yleisarvosana
Kaikki kiva selkeesti.
Noora K. 17.12.2020
Yleisarvosana
Satu S. 4.9.2020
Yleisarvosana
Paras minulla ikinä ollut sykemittari 👍
Kati M. 21.8.2020
Yleisarvosana
Kaunis muotoilu. Lomapakko ei kuitenkaan toiminut, muutenkin käyttöjörjestelmä monimutkainen. Happisaturaatio näyttää jatkuvasti alle 90%, ei luotettava. Menisi vaihtoon.
Milla M. 16.4.2020
Yleisarvosana
Kaunis ja sopii pienempäänkin käsivarteen. Toiminut hyvin ja antaa tarvittavat tiedot melko luotettavan oloisesti. Olen tyytyväinen hankintaani.
Minna H. 29.2.2020
Yleisarvosana
Omiin tarpeisiin sopiva laite. Muokkaus mahdollisuuksia paljon. Laite tuntuu sopivalta pieneenkin ranteeseen. Puhelin app kelloon välillä temppuilee, mutta päivityksien myötä toivottavasti helpottaa.
Pekka V. 29.2.2020
Yleisarvosana
Hyvä ja monipuolinen kello, kaikki tarvittava löytyy. Parasta se että musiikkia voi ladata kelloon.
Petter E. 6.2.2020
Yleisarvosana
Tyylikäs, yllättävän kevyt ja joustava, mutta silti vankka ja ylellinen tunne. Todella hyvä akunkesto, noin 1-2 viikkoa älypuhelimen ilmoituksilla ja 3-4 harjoitusta viikossa. Ainoa puuttuva ja tähtiä vetävä asia on, että äänihälytykset eivät toimi. Olisi ollut mukavaa saada tilastoja / tietoja harjoittelusta kuulokkeista esimerkiksi lenkillä. Tässä on useita muita Garmin-kelloja (esim. Useita malleja Forerunner- ja Fenix-sarjoissa), ja sen pitäisi olla vain ohjelmisto, koska kello voi toistaa musiikkia / podcasteja kuulokkeissa. Toivottavasti Garmin julkaisee tämän ominaisuuden päivityksen. Muuten erittäin edullinen ja ehdottomasti hyvä ostaa.
Joakim Ö. 5.2.2020
Yleisarvosana
Pekka S. 5.2.2020
Yleisarvosana
Hieno urheilukello. Toimintoja enemmän kuin tarpeeksi omia tarpeita varten.
Sini T. 28.10.2019
Yleisarvosana
Jes! Vihdoinkin älykello pieneen ranteeseen. Istuu hyvin eikä kelloa juurikaan huomaa käytössä. Paidan hihatkin saa kellon päälle joka itselleni näin talvella on aika iso plussa. Kännykän sovellus on hyvin toteutettu väreineen ja tietoineen. Ainut miinus on ehkä kellon grafiikka ja värivalikoima, mutta ne ei vaikuta millään tavalla kellon käyttöön. Itselleni loistava kello aktiivisessa elämässä joka kulkee huomaamattomasti mukana joka hetki. Latautuu täyteen noin tunnissa ja akku kestää luvatusti.
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus