Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit» Ulkoilu» Elektroniikka» Rannetietokoneet» Garmin» Garmin Fenix 6X Pro Solar»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Ilkka A. 11.4.2020
Yleisarvosana
Etsin uskolliselle Suunnon Ambit3 Peak urheilukellolleni korvaajaa pitkille ultramatkoille. Pelkäsin isoksi ja painavaksi, mutta kello osoittautui Suuntoa pienemmäksi ja kevyemmäksi. Fyysisesti laadukkaan tuntuinen ja miellyttävä ranteeseen. Näyttö on selkeä ja napit ovat toimineet. Yksi tärkein kriteerini oli akunkesto. No sitä todella sain. Käytän kelloa pääasiassa vain urheillessa ja kun asetukset laittaa sopivasti täyttyy luvattu 60h akunkesto (täysi GPS-tarkkuus). Aurinkopaneelin hyötyä en pysty vielä kommentoimaan, mutta sensorit ainakin reagoivat aurinkoon. En tosin odotakaan mitään suuria mullistuksia tämän myötä, mutta toisinaan pienikin hidastuminen akunkulutukseen on tervetullutta kun ollaan liikkeella useampi päivä. Firmware piti päivittää heti alkuun ja sen kanssa piti hieman renkata. Onneksi uusi FW samalla paransi GPS-tarkkuutta ja akunkestoa. Tämä softapuoli tuntuu olevan lähes joka valmistalla se ongelma-alue. En käytä musiikkia kellossani joten se puoli on tuntematon. GPS on riittävän tarkka. Suunto Ambit3 Peak oli tarkempi ja etenkin hankalassa ja puustoisessa maastossa. Montaa metriä jälki ei heitä, mutta kumuloituuhan tämä matkan aikana. GPS-signaali löytyy nopeasti ja ainakaan toistaiseksi ei ole katkeillut. Kartat ovat OK-tasoisia, mutta melko hitaita. Valmiiksi ladatun reitin navigointi onnistuu kyllä hyvin. Rannesykemittaus yllättävän tarkka. Tein paljon testauksia tämän kanssa kahdella kellolla. Syketasot nousevat ja laskevat viiveellä, mutta näyttävät melko tarkasti oikeaa tasoa. Ongelmaksi muodostuu etenkin pitkillä suorituksilla kellon liikkuminen ranteessa. Käytän rintaremmiä silloin kun tarvitaan tarkempaa seurantaa. Kallis kello, mutta vakuuttavan oloinen kun sai asetukset mieleisikseen. Jollei softapuolella mennä hölmöilemään Garminilla, niin vaikuttaa luotettavalta laitteelta. Olen tyytyväinen ostokseeni.
Leo P. 31.3.2020
Yleisarvosana
Erittäin tyytyväinen uuteen kellooni. Tilasi tuotteen Ahvenanmaalle, Monsin rajan yli, ja yhteydenpito Varuste.netin kanssa sujui hyvin.
Niko L. 28.1.2020
Yleisarvosana
Täydellinen! Ei voi olla parempaa! Suosittelen lämpimästi kaikille!
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus