Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit» Ulkoilu» Elektroniikka» Rannetietokoneet» Garmin» Garmin Fenix 6X Sapphire»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Lupu d. 13.11.2020
Yleisarvosana
ert...@...om 25.8.2020
Yleisarvosana
Tuote toimitettiin erittäin nopeasti, toimitetussa tuotteessa ei ole ongelmia. Kellon akun kesto on erittäin hyvä, minkä vuoksi ostin Garminin. Uudistan arvosteluni, kun käytän tätä kelloa leirintämatkoilla. Ranne-sykesensori on melko hyvä, sitä verrattiin kuntosalin antureihin, askelmittari lisää yleensä 1500 enemmän kuin sinä. Mutta ehkä on mahdollisuus kalibroida, minulla ei vielä ollut aikaa. Jälleen uudistan arvosteluni talven jälkeen.
Antti K. 26.6.2020
Yleisarvosana
Spartan Ultra vaihtui tähän ja kun pääsi Garminin logiikkaan kiinni, niin voi vain kehua laitetta. Akun kesto on erinomainen, treeneistä saa paljon enemmän dataa irti. Ainoa miinus on, että Garmin ei tunne lajia suunnistus vaan ko. laji täytyy tehdä polkujuoksuna (tai vastaavana).
Minna K. 20.4.2020
Yleisarvosana
Päivitin Fenix 5X plussan tuoreempaan malliin käytännössä siksi, että karttanäyttö oli tässä hieman isompi. Tykkään tosi paljon safiirilasista, koska käytän kelloa koko ajan ja arjessa se kolisee sinne sun tänne aivan koko ajan, ja lasin ansioista säästyy naarmuitta. 6X on tähän mennessä täyttänyt kaikki odotukset ja toiminut kuten pitääkin. Mainio sporttikello, suosittelen!!
Ilkka H. 8.4.2020
Yleisarvosana
Hyvin on pelannut ilman minkäänlaisia ongelmia. Myös uinnin mittaa just ei melkein, mikä tuntuu monessa kellossa olevan tänä päivänä ongelma.
Aulis K. 3.4.2020
Yleisarvosana
Paljon toimintoja ja voi muokata itselleen sopivaksi. Akun kesto todella hyvä.
juu...@...om 26.3.2020
Yleisarvosana
lassi t. 22.10.2019
Yleisarvosana
Kari M. 17.10.2019
Yleisarvosana
Hyvä laite ja ohjelmat on helposti haettavissa garmin sivustolta.
Mika H. 4.10.2019
Yleisarvosana
Tuli tehtaalta toimimattoman sykesensortiin kanssa. Mutta tämä näytti olevan yleinen tilanne ja korjaantui softa päiävityksellä.Muutoin tekee mitä lupaa. Hieman panavahko, mutta ei haittaa ainkaan minua. Olen erittäin tyytyväinen
Mika H. 3.10.2019
Yleisarvosana
Jani J. 3.10.2019
Yleisarvosana
Täydellinen kumppani kaikkeen urheiluun. Toimivuus ja käytettävyys on moitteetonta. Kaiken lisäksi kello on vielä tyylikkään näköinen. Iso suositus kaikille jotka haluavat parasta.
Lasse N. 26.9.2019
Yleisarvosana
Vajaan kahden viikon käytön jälkeen pari huomiota. Akku kesti oletusasetuksilla ilman musiikkia 12d, eli kaksi päivää enemmän kuin täyden latauksen näyttämä kesto 10d. Uudelleenlatauksen jälkeen huomasin että kellon ja puhelimen välille ei syntynyt yhteyttä. Vasta kun käynnistin kännykän uudelleen yhteys muodostui. En sulkenut kelloa latauksen aikana. Ei voi sanoa oliko vika kellon vai puhelimen päässä (XZ3, Android 9). Kuntoiluista testattu allasuinti ja kävely. Varovainen arvio on että rekisteröi ylimääräisiä altaanpituuksia mutta pitää seurata vielä asiaa tarkemmin. Kävely toimi moitteetta paitsi näyttää kartalla reitin alkaneen vasta vajaan kilometrin päässä lahtöpisteestä.
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus