Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit» Ulkoilu» Elektroniikka» Rannetietokoneet» Garmin» Garmin Fenix 6 Sapphire»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Alexis M. 25.9.2020
Yleisarvosana
Upea kello, helppokäyttöinen, hyvä akkuaika! Erittäin tyytyväinen ostokseen!
Mikko K. 2.9.2020
Yleisarvosana
Kello ollut päivittäisessä käytössä nyt 2vk. Positiivisin yllätys on ollut käyttömukavuus. Pelkäsin hieman kellon kokoa ja painoa, mutta tätä on ongelmitta voinut pitää ranteessa myös nukkuessa. Käyttöönotto oli suoraviivaista ja helppoa. Ominaisuuksia riittää, mikä tietysti vaikuttaa siihen, että valikoissa surffaaminen ei ole kovin intuitiivista. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen, että valitsin tämän ForeRunner 945 sijaan. Vaakakupin kallisti Fenixin eduksi safiirilasi ja kellon ulkonäkö, ja tosiaan huoli kellon koosta osoittautui turhaksi.
Vesa T. 25.8.2020
Yleisarvosana
Kallis mutta erinomainen urheilukello. Monipuoliset ominaisuudet ja hyvä akunkesto. Musiikin soittaminen BT-kuulokkeisiin toimii hyvin myös lenkillä. Lisäksi hyvännäköinen ja sopivan kokoinen ranteeseen.
Matias R. 20.8.2020
Yleisarvosana
Hetkeäkään en ole katunut hankintaa, vaikka hinta hieman hirvitti tilatessa. Käytettävyydeltään ja toiminnoiltaan paras kello mitä olen omistanut. Kartat kellossa ihan huippujuttu! Kello istuu hyvin ranteeseen, eikä tarvitse pitää mitenkään ahdistavan tiukalla remmiä että mittaisi sykkeen. Tiivistettynä aivan hel**tin hyvä kello!
Anders Å. 18.8.2020
Yleisarvosana
Upea ero edelliseen Apple Watchiini. Kellon ja Garmin Connect -sovelluksen kautta saan kaiken mitä tarvitsen koskaan tietää. Käyttää sitä pääasiassa kävelyyn, juoksemiseen, pyöräilyyn / maastopyöräilyyn. Toimii todella hyvin, ja olen toistaiseksi tyytyväinen vain sykemittauksen suorittamiseen kellon kautta. Mahtavaa saada karttoja suoraan kelloon ja loistava, jotta voin linkittää sen Stava-tiliini muun muassa live-segmentteihin.
Petteri R. 30.6.2020
Yleisarvosana
Noin 6 viikkoa aktiivista käyttöä takana. Kello on osoittautunut hyväksi ja kestäväksi. Naarmuja / käytön jälkiä ei tule kovin helposti kun vielä ei näy mitään. Yleisesti ottaen kello tuntuu erittäin laadukkaalta ja toimivalta niin retkeilyyn, vaelluksiin kuin urheilunseurantaan. Kelloa ja urheilutiloja voi modata paljon omien tarpeiden mukaan. Ainoastaan intervallin urheilunseurannan näkymä jättää toivomisen varaa. Juoksun seurannasa hetkellinen nopeus näyttää mielestäni usein hieman konservatiivisia lukemia, mutta keskinopeus tai kierrosnopeudet tallentuu mielestäni ihan oikein. Samaa en ole pyöräillessä havainnut. Avovesiuinnissa matkat tallentuu hyvin mutta usein karttaan piirretty reitti näkyy virheellisesti. Reitin opastus ja kartta näkymä toimii muuten hyvin, mutta kapella metsäteillä kovaa pyöräiltäessä käännöksen ilmoitus tulee vähän myöhään. Synkronointi puhelimen sovelluksen kanssa moitteetonta.
Hannu S. 4.10.2019
Yleisarvosana
Kello on toiminut erinomaisesti juoksulenkeillä ja uidessa. Olen tyytyväinen hankintaan.
Valtteri Ö. 4.10.2019
Yleisarvosana
Toimii. Monipuolinen ja helppokäyttöinen. Rannesykemittauksessa ei merkittäviä parannuksia edellisiin malleihin.
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus