Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» Tarvikkeet‪» Kamiinat‪» Savotta Telttasaunan kiuas‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Holger K. 29.5.2021
Yleisarvosana
Tinkimättömän yksinkertainen muotoilu. Ei tarpeetonta nokkaamista tai työskentelyä. Uuni ikuisuudeksi. Kokoonpanona se näyttää robotilta tieteiselokuvassa. Odotan jo innolla tämän numero yksi uunin käyttöönottoa. Mukana olevat kivien kiinnikkeet menevät myös sataprosenttisesti koko asuun.
Tobias M. 21.4.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 2.3.2021
Yleisarvosana
Kun tilasin setin ja avasin saapuneen laatikon, siinä oli vain teltta-uuni, Otin yhteyttä asiakaspalveluun ja pyysin hyvitystä Stone Rackista. Stone Rack tilasi uudelleen. Olemme tyytyväisiä tuotteidemme ainutlaatuiseen suunnitteluun ja rakentamiseen. Se on valmistettu raudasta ja on helppo ruostua, mutta haluan käyttää sitä, kunnes se rikkoutuu kiinnittäen huomiota huoltoon. Saunateltat ovat suosittuja Japanissa. Jos harkitset sitä, miksi et asenna sitä telttaasi?
Matthias F. 24.2.2021
Yleisarvosana
Christoph S. 17.2.2021
Yleisarvosana
Jürgen D. 28.11.2020
Yleisarvosana
luokassa
André v. 10.11.2020
Yleisarvosana
Uuni syttyy melko nopeasti, mutta ei pidä lämpöä pitkään. Vaikka se näyttää kovalta ja kestävältä, valitettavasti se ei ole. Kun palaa puoliksi täytettynä, yläpinta alkaa hehkua punaisena. En halua painostaa sitä silloin, etenkin. ei saunakiviä. Kaikilla ulkopinnoilla on ruostetta muutamassa tunnissa ulkokäytöstä. Käsikirjaa ei toimiteta. Tämä on täysin huolimaton.
Elina K. 20.10.2020
Yleisarvosana
Rina L. 12.10.2020
Yleisarvosana
Helppo koota ja käyttää. Lämpenee nopeasti. Yksi nastoista, jolla jalka lukitaan paikalleen, ei sovi väärässä paikassa olevan reiän takia. Pinta on jo alkanut ruostua.
Ulla R. 9.9.2020
Yleisarvosana
hyvä käyttö liesi. kallistus ei näytä kiinnittävän lieden pitkän osan viimeistä reikää, ja se myös ruostuu hetkessä. ja taipuu kuumuudesta. mutta se toimii silti hyvin.
Solveig S. 30.5.2020
Yleisarvosana
Mega, nopea toimitus (Coronasta huolimatta), helppo kokoonpano, erinomainen lämmitysteho banyassamme ... maalaismainen ja juuri meille!
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus