Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit» Ulkoilu» Elektroniikka» Rannetietokoneet» Garmin» Garmin Forerunner 945»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Timo T. 11.2.2020
Yleisarvosana
Vasta tovin ehtinyt tätä käyttää, mutta vaikuttaisi olevan erittäin toimiva laite omiin tarpeisiin. Suurta iloa on tuottanut multisport-ominaisuus ja suurempi lajivalikoima entiseen FR235 verrattuna. Akkukesto vaikuttaisi olevan myös erittäin hyvä ja olikin yksi suurimmista syistä vaihtaa kyseiseen malliin. Bodybattery vaikuttaisi toimivan jotakuinkin oikein omiin tuntemuksiin verrattuna. Navigointia en vielä ole koittanut, mutta karttapohja on mahtava ominaisuus, kun itsekin satunnaisesti tulee retkeiltyä ja pyöräiltyä ties missä. Iso suositus tuotteelle. Ainut heikkous joka tulee mieleen, on Huawein puhelimeni yhteensopivuus. Ihan aina ei meinaa saada yhteyttä puhelimeen, mutta jos ei puhelimen ilmoitukset ole tärkeitä tietoja nähdä kellosta, ei tämäkään ole iso ongelma, sillä laite synkkaa hienosti wifiverkon kautta.
Olli L. 15.5.2020
Yleisarvosana
Forerunner 945 ei ole hyvä, vaan se on paras! Vaihdoin Fenix 5:sta tähän ja olen ollut todella tyytyväinen. Kaikki toiminnallisuudet huomattavasti nopeammat ja vähemmän jähmeät kuin Fenix 5:ssa. Ainoa miinus on että akunkesto taitaa jäädä valmistajan mainitsemasta hieman lyhyemmäksi.
Kimmo R. 14.5.2020
Yleisarvosana
Ei käy kuin tiertokonepelissä vaan ominaisuuksia löytyy niin paljon, että opiskella saa viikkokaupalla... :)
Joni K. 6.4.2020
Yleisarvosana
Mukava kädessä keveytensä ansiosta. Monipuolinen ja hyvin tietoa antava. Kosketusnäyttö olisi ainakin karttaa selatessa hyvä olla, mutta navigointinäppäimilläkin homma tarvittaessa onnistuu. Fyysiset näppäimet muuten kyllä hyvä ja nopeatkin käyttää ja ottavat aina käskyn vastaan. Pari kertaa on pitänyt kello sammuttaa, kun musiikki ei ole muuten lähtenyt päälle.
Pasi A. 21.3.2020
Yleisarvosana
Huippu laite, lähes huomaamattoman kevyt, tämän vuoksi rannesykemittaus toimii erinomaisesti.
Jouni A. 23.2.2020
Yleisarvosana
Siirryin Forerunner 945:een Applewatch 2:sta. Tavoitteena oli saada monipuolisemmat ja muokattavammat urheiluun liittyvät toiminnot. Tämä kyllä toteutuu Garminissa, urheilusuoritusten osalta olen tyytväinen ja myös siihen että kello näkyvissä kokoajan. Tietojen tallennukseen ja yhtenäisyyteen kellon, web-sovelluksen ja puhelimen välillä liittyvät ongelmat sensijaan yllättivät. Apple maailmassa puhelin ja kello olivat aina 100% yhtenäiset eikä dataa jäänyt puuttumaan. Garminissa näin ei ole 14 pv testijakson aikana ollut. Tietojen keruuseen, tallennukseen ja puhelimessa / web-sovelluksessa näkymiseen liittyviä ongelmia on kaikissa muissa datoissa, lukuunottamatta omina suorituksina tallennettuja urheiluja. Esimerkiksi unitietoja Forerunner 945 on tallentunut vain 1 yönä 14 pv jakson aikana, aikajanatietoja ei tallennu puhelimen appiin, ja web-sovelluksessa ne tallentuvat vain osittain. Liikuntasuoritukset jäävät kyllä muistiin. Synkronointi näyttäisi toimivan; puhelin löytää kellon aina. Jatkan ihmettelyä, toiveena on edelleen eheä data kaikilla osa-alueilla myös Garminissa.
Sonja K. 12.2.2020
Yleisarvosana
Mainio tuote. Riittävästi dataa ohjaamaan harjoittelua ja seuraamaan kuntoa. Connectin käytettävyys on hyvä. Unen seurannan tulokset muuttuvat päivän aikana, usemmiten kuitenkin vain hieman. Karttojen toimivuus hidasta, joten ”off track” on helppo joutua metsässä.
jus...@...fi 12.2.2020
Yleisarvosana
Monipuolisuudellaan positiivisesti yllättävä urheilukello, josta ei ominaisuuksia puutu. Ehdottomasti hintansa väärti. Aiempana kellona Forerunner 610, josta päivitys kannatti ehdottomasti. Suosittelen!
Timo E. 11.1.2020
Yleisarvosana
Taustana, että käytin 600-sarjan Forerunneria vuoteen 2017. Vuodet 2018-2019 käytin juoksukellona Apple Watchia (Series 3). Nyt juostuna FR 945:n kanssa puolitusinaa lenkkiä. Ensireaktio 945:een siirtyessä - Apple Watchin jälkeen - oli, että "Onko tämä näyttö tosiaan näin himmeä?". Ja onhan se; kovin himmeä AW:n näyttöön verrattuna. Mutta pian ymmärsin, että näiden laitteiden näytöt on suunniteltu aivan eri tavoittein. AW:n näyttö on kyllä "sädehtivä", mutta sitä saa olla lataamassa joka yö. 945:n akku kestää ilman latausta vaikkapa viikon, vaikka juoksee lenkkejä joilla GPS on käytössä (virtaa syömässä). Kun näytön himmeydestä pääsi yli, niin 945 on kyllä täyttänyt kaikki odotukset. Yksi iso ero AW:iin verrattuna ovat jämäkät nappulat kellossa, joiden käyttö onnistuu myös sormikkaat kädessä. Juoksukellossa en kosketusnäyttöä kaipaa! Juostessa 945:n näyttö on selkeä niin valoisalla kuin pimeälläkin. Juoksun jälkeen en liiemmin kelloa näprää, sillä kerätyn datan tutkiminen on joka tapauksessa paljon mukavampaa Garmin Connect -sovelluksesta tai Stravasta, jonne datat siirtyvät automaattisesti.
Eetu S. 7.1.2020
Yleisarvosana
Kahden viikon käytön jälkeen kello vastaa ominaisuuksien puolesta täysin odotuksia. Harjoituksista saa talteen kaiken datan, jota vaan voi kuvitella. Uudemmista ominaisuuksista varsinkin kellosta suoraan näkyvät kartat helpottavat huomattavasti navigointia ennalta tuntemattomassa ympäristössä. Lisäksi, kun musiikin saa tallenettua myös ranteeseen, niin puhelinta ei tarvitse kuljettaa lenkeillä mukana. Akunkesto on hyvä, mutta ainoana miinuksena kellosta voi sanoa, että se ei kuitenkaan ole vastannut garminin lupaamia lukemia. Garmin pay-ominaisuutta haluavien kannattaa tarkastaa ensin oman pankin yhteensopivuus ominaisuuden kanssa. Läheskään kaikilla suomalaisilla pankeilla ei ole vielä tukea sille. Ulkoisesti kellon koko ja paino ovat todella mukavat päivittäiseen 24/7 käyttöön.
Ville-Veikko L. 4.1.2020
Yleisarvosana
Paras oikea urheilukello ja hyvä akunkesto.
ilk...@...fi 4.1.2020
Yleisarvosana
Kari L. 4.1.2020
Yleisarvosana
Tommi K. 3.1.2020
Yleisarvosana
Näyttö olisi voinot olla isompi, muuten jees
Marko B. 30.11.2019
Yleisarvosana
Jim S. 14.11.2019
Yleisarvosana
Kello yllätti todella positiivisesti. Todella tyytyväinen kolmen viikon käytön perusteella
Jerry L. 10.11.2019
Yleisarvosana
Parin viikon käytön jälkeen vaikuttaa erittäin hyvältä kellolta. Rakenne on hieman muovimaisen lelumainen, mutta itse softa on loistavan monipuolinen. Vaihdoin Suunto 9:n tähän malliin ja olin ällikällä lyöty, miten monipuolinen ja hyödyllinen urheilukello voikaan olla. Täydet viisi tähteä antaisin, jos kellon rakenne olisi ”laadukaamman” oloinen. Ominaisuuksiltaan ehdottomasti 5/5.
Tiia G. 22.10.2019
Yleisarvosana
Olen ollut erittäin tyytyväinen kaikessa käytössä. On kädessä kellon ympäri, sopii hyvin liikkuvaan elämäntyyliin, kun kellossa on sekoitus arkielämän sekä urheilun toimintoja. Hyvä akun kesto. Muhin malleihin verrattuna tuntuma kädessä mukava ja hihna mukautuu liikkeisiin hyvin. Näin muutaman viikon käytön jälkeen ei mitään moitittavaa.
Ari S. 15.10.2019
Yleisarvosana
Huippu ostos. Jopa odottettua parempi.
Aidan T. 14.10.2019
Yleisarvosana
Oiva päivitys vanhasta Fenix 5:stani. Aika näyttää, kuinka kestää kolhuja, mutta toistaiseksi on käytössä toiminut kuin ihmisen mieli. Lisälaiteyhteydet pysyvät, ja synkkaa nopeasti mobiilin kanssa. Ainoa miinus on wifiyhteys, joka ei tunnu oikein toimivan, mutta synkkaan muutenkin mieluummin mobiiliappin kautta, joten ei haittaa.
Toni N. 14.9.2019
Yleisarvosana
Hyvä laite, monipuolinen ja helppo käyttää.
Matti S. 7.6.2019
Yleisarvosana
Janne L. 1.6.2019
Yleisarvosana
Aivan loistava urheilukello. Uusia featureita: bodybattery, kartat, kuorma, upea näyttö. Suosittelen.
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus