Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit» Ulkoilu» Elektroniikka» Rannetietokoneet» Garmin» Garmin Forerunner 245 Music»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Matti P. 1.4.2021
Yleisarvosana
Rouva sai tuon pelin lahjaksi... kyllä se näyttää tykästyneen, vaikka sitä vähän hirvitti, että pitääkö nyt sitten lähtee veren maku suussa lenkille. Rauhoittelin tuota ja yhdessä käytiin noita terveys/hyvinvointi-juttuja läpi. Connectin kanssa näyttää oikein hyvältä. Kevyt ja muovirunkoisena silikoniremmillä ei ärsytä herkkääkään ihoa! Aikaisemman Polarin metallikuori ja leveä remmi aiheutti välillä pahan ihoärsytyksen...
Pirkka H. 24.2.2021
Yleisarvosana
Daniel N. 29.11.2020
Yleisarvosana
Suvi L. 10.10.2020
Yleisarvosana
Ensivaikutelma hyvä. Istuu hoikkaan ranteeseen hyvin. Piirtää uskottavaa reittiä lenkeille. Väitti kuitenkin huippunopeudekseni 40 km/h perushölkkälenkillä. Ominaisuuksia niin paljon että tästä on iloa pitkään.
Joni K. 5.8.2020
Yleisarvosana
Hyvä kello, suosittelen!
Kati K. 4.8.2020
Yleisarvosana
Aleksi V. 15.7.2020
Yleisarvosana
Hankin 245 musicin pääasiassa juoksemiseen musiikin kanssa ja on ollut loistava siihen. Ei tarvitse ottaa isoa puhelinta taskuun harjoituksen ajaksi. Puhelimeen asennettava ohjelma auttaa ja selventää tulosten tarkastelussa. Pitää muistissa kaikki harjoitus kerrat ja tiedot niistä. Jos urheilusuorituksessa tapahtuu onnettomuus niin rannekkeessa on hätätoiminto, jolla saa mahdollisesti apua. Olettaen että sinulla on tallennettu kelloon hätätoiminnon yhteyshenkilö, jolloin henkilölle lähetetään hätäkutsu sähköpostiin. Hätäyhteyshenkilöinä voi olla monta samaan aikaan. En ole itse tätä kuitenkaan painanut, joten varmaa tietoa ei ole kuinka tämä toimii oikeasti. Voit jakaa urheilusuorituksesi yhteyhenkilöiden kanssa ja myös livenä. Rannekkeen teemaa voi myös muokata oman mielensä mukaan, mutta siihen en ole vielä perehtynyt. Alkuperäinen teema ja ominaisuudeet ovat toistaiseksi riittänyt. Ranneketta olen myös käyttänyt kuntosalilla, mutta parhaiten toimii niissä urheilusuorituksissa, missä syke ei pompi ylös ja alas koko ajan. Juoksemisessa syke nousee tai laskee tasaisesti ja tämän takia tiedot harjoituksestakin on tarkempia. Käytetty vasta parisen viikkoa putkeen ja ihan kaikkiin ominaisuuksiin en ole perehtynyt, mutta tähän asti ollut hyvä. Hinta/laatu kohdallaan.
Asko A. 8.6.2020
Yleisarvosana
Mukavasti istuva kevyt urheilukello. Forerunner 245 Music on sekalaiseen käyttöön hyvin sopiva kello. GPS löytää nopeasti, tracking on tarkka. Ratajuoksussa heittoa tuli noin 10m/km. Sykkeenmittaus useimmissa tapauksissa on todella tarkka. Ongelmia tullut lähinnä pyöräilyssä ja kuntosalilla jossa ranne vääntyy enemmän tai vähemmän koukkuun. Kellon asettelulla korkeammalle tämä korjaantui. Kello on helppokäyttöinen ja looginen. Nappulat ovat selkeästi ja helposti painettavia, ei kosketusnäyttöä. Akku kestää hyvin muutaman päivän aktiivista käyttöä. Musiikkiominaisuus siis tarkoittaa että saa esim. Spotifysta ladattua soittolistoja kelloon jos haluaa lähteä ilman kännykkää liikenteeseen. Kellossa myös turvaominaisuus, jossa kaatumisen jälkeen kello tunnistaa, että matka ei jatku ja laittaa etukäteen valituille henkilöille viestin sijaintitietoineen. Suosittelen!
Vivian L. 18.4.2020
Yleisarvosana
Toistaiseksi toiminut moitteettomasti, myös musiikin toisto!
tyt...@...om 13.2.2020
Yleisarvosana
Monipuolinen urheilukello, hyvä hinta/toimintojen kattavuus. Helppo käyttää ja Garminilla erittäin kattava ohjesivusto, mistä plussaa. Lataamalla Garmin IQ kaupasta ilmaisen kellotaulusovelluksen sai ulkonäöstäkin melko katseenkestävän, vaikkei yllä kalliimpien tyylikkäämpien, enemmän älykellosektorin tuotteiden tasolle.
Arttu H. 11.2.2020
Yleisarvosana
Hintaansa nähden paras Garminin kello jos tarkoitus on vain treenata juoksua ja samalla kuunnella musiikkia ilman kännykkää.
Jouni N. 5.2.2020
Yleisarvosana
Toimii hyvin ja luotettavasti. Paljon uusia toimintoja Polar M400 verrattuna mm. syke, unen ja stressitason analysointi ranteesta. Musiikin kuunteluunkaan ei tarvitse enää ottaa kännykkää lenkille. Painon ja nesteytyksen voi tallentaa kännykkäsovellukseen niin ei tarvitse erillistä kirjanpitoa. Voi valita juoksuun harjoitusohjelmia, jotka kannustavat lenkille lähtöön. Sykevyön avulla saa dataa myös koripallotreeneistä, kun kelloa ei voi silloin pitää ranteessa. Ranneke on miellyttävän oloinen pitää eikä ole kahden viikon 24/7 käytöllä aiheuttanut mitään ongelmaa. Suosittelen.
Niina G. 14.12.2019
Yleisarvosana
Maria R. 12.7.2019
Yleisarvosana
Hanne E. 20.6.2019
Yleisarvosana
Loistava kello, kaikki toimii!!
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus