Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Ulkoilu » Kengät » Juoksukengät » Maastojuoksukengät » Miesten » VJ Maxx »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Olof S. 15.10.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Fin mix av adderad stötdämpning och bibehållen känsla för underlaget. Mkt god passform för min normalbreda fot. Slitstark ovandel. VJs samarbete med Jonathan Albon har enligt min uppfattning resulterat i ännu en mkt bra sko.

Juha R. 14.10.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Kengissä hyvä pito parin käytön jälkeen. Istuvuus voisi olla parempi.

Heidi S. 08.08.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Kengillä on juostu kolmet rastit ja hyviltä vaikuttavat tähän mennessä. Halusin kengän joka on jotain tavallisen polkujuoksukengän ja suunnistuskengän välistä. Aiemmat vastaavat oleva Salomon Speed Cross Variot, joihin verrattuna matalampi droppi on ollut hyvä epätasaisessa maastossa. Nilkka ei muljahtele ollenkaan niin paljon. Pohjan kuviointi tuntuu myös varsin riittävältä ja monenlaiseen maastoon sopivalta. Kokemusta kovemmalla polulla lenkkeilystä ei vielä ole.

Gustav H. 12.07.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Nämä ovat kolmannet polkujuoksukenkäni. Ensimmäiset hankkimani olivat loistavat, mutta raskaanoloiset Salomon XA Endurot, toiset kevyet ja erittäin pitävät mutta lyhyemmille (n. 20km) matkoille soveltuvat VJ XTRM. MAXx:llä on edelliseen verrattuna dempatumpi pohja, isompi droppi ja lievästi pienemmät pitonystyrät. Varvastilaa sopivasti keskikoon pestille omaavalle. Tuntuma polkuun on hyvä. Suosittelen!

Finn Terje E. 12.06.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Everything perfect

Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus