Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit» Ulkoilu» Elektroniikka» Rannetietokoneet» Polar» Polar Vantage M»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Jukka L. kirjoitti 29.11.2020:
Yleisarvosana
Täyttää lupaukset hyvin. Pientä miinusta melko pitkästä viiveestä rannemittausta käyttäessä. Muuten erinomainen tuote. Kuukauden aktiivikäytön jälkeen ei vielä havaittavissa juuri minkäänlaisia kulumia, naarmuja näytössä tms. Eli sanoisin, että kestävä ja hinta-laatusuhteeltaan hyvä tuote.
Dmitrii A. kirjoitti 5.9.2020:
Yleisarvosana
Пользуюсь пару недель. Доволен. Закрывает все мои потребности в мониторинге активности.
Akihito A. kirjoitti 6.6.2020:
Yleisarvosana
Excellent design, enough battery life. But it’s screen is a little dark for me.
Pirita A. kirjoitti 5.6.2020:
Yleisarvosana
Tuote oli juuri yhtä hyvä kuin odotinkin. Edellisen Polar M430 jälkeen tämä tuntuu loistavalta! Ei mitään huonoa sanottavaa.
Tuomas K. kirjoitti 21.5.2020:
Yleisarvosana
Hyvä perusmittari hyvällä akunkestolla. Näytöt vaihtuu hieman liian hitaasti ja osaa valikoista ei voi selata ympäri vaan pitää mennä edestakaisin.
Heidi S. kirjoitti 12.5.2020:
Yleisarvosana
Selkeä ja helppokäyttöinen. Sykkeen mittaus ranteesta toimii, kunhan kello on vain riittävän kireällä. Kompaktin kokoinen. Painettavat näppäimet hyvät, niin on pakkasella helpompi käyttää. Voi myös pitää vaatteiden päällä, koska toimii myös sykevyöllä.
jen...@...om kirjoitti 17.7.2019:
Yleisarvosana
Sopii omaan pieneen ranteeseen. Ainut miinus että mittaa uinti matkan miten sattuu.
Tuomas L. kirjoitti 25.6.2019:
Yleisarvosana
Kello ollut nyt käytössä pari viikkoa ja olen ollut tyytyväinen ostokseeni. Sykemittaus on toiminut rannemittauksesksi hyvin. Uniajan seurannassa ollut pientä häikkää, koska kello tulkitsee herkästi sängyssä makoilun ja lukemisen nukkumiseksi. GPS-seuranta toiminut muutaman harjoituksen perusteella hyvin. Pari kertaa olen saanut harjoituksen päälle vahingossa kun ranne taittuu ja luu painaa nappeja kellossa. Ongelma poistuisi jos kellon pitää aina ranneluun yläpuolella, mutta itse olen pitänyt ns. normaalilla kellon paikalla ja vain harjoitusten ajaksi siirtänyt ranneluun yläpuolelle sykemittauksen parantamiseksi.
Erkki L. kirjoitti 30.1.2019:
Yleisarvosana
Erittäin hyvä akunkesto. Herätyksessä parannettavaa. Seuraa unenlaatua hyvin. Kaikinpuolin helppo toiminen ja hyvät sovellukset puhelimen tai tietokoneeseen yhdistettynä. 👌
Nimimerkki Jasu kirjoitti 8.2.2021:
Erittäin hyvä ostos,toiminut 1,5v erinomaisesti.Suosittelen varauksetta.
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus