Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit‪» Vapaalasku‪» Monot‪» Vapaalaskumonot‪» Tecnica Zero G Tour Pro‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Sean S. 7.12.2021
Yleisarvosana
Erinomaisen kevyt matkailukengät. Kävelytilaa on helppo käyttää korkealaatuisten metallisalvojen ansiosta. 130 flex pitää lujasti alamäessä.
Guillaume D. 24.11.2021
Yleisarvosana
Hyvää tavaraa ensimmäisiin Tecnican hiihtokenkiin!
Anonyymi 12.11.2021
Yleisarvosana
Upeat kengät, erittäin kevyet ja silti jäykkä/tarkka matkalla alas. Todella hyvä istuvuus jalkaani.
Anonyymi 21.4.2021
Yleisarvosana
Kevyt ja jämäkkä kenkä. Varren liikkuvuus hyvä. Sisäkenkä vähän keskimääräistä ohuempi. Lesti medium, saa nähdä tarviiko päkiän ulkosyrjästä levittää, mutta mäkeen en ole vielä päässyt näiden kanssa, joten se selviää vasta käytössä.
Kenneth G. 23.3.2021
Yleisarvosana
Rakastan näitä saappaita. Tarpeeksi kevyt helpolle matkalle ylös vuorelle, mutta pystyy kuitenkin työntämään sukseni mäkeä pitkin luottavaisin mielin. Suosittelisin niitä kenelle tahansa keskitason ja korkeammalle hiihtäjälle.
Max M. 23.2.2021
Yleisarvosana
Erinomainen saapasarja, jos ne sopivat sinulle. Kevyt ja silti jäykkä - säästin noin 300 g kenkää kohden vaihtamalla näihin Vulcansilta, enkä tunne kovin suurta eroa. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia ärsyttävän Vulcan-soljen napsauttamisesta, joka jättää sinut ilman mahdollisuutta lukita hiihtotilaan. Kiitos myös erittäin nopeasta toimituksesta!
Alexandre B. 31.1.2021
Yleisarvosana
Erittäin tyytyväinen tähän tuotteeseen. Leveä jalka, muovasin kengät. Sen jälkeen heidät tehtiin kuin mitata. Käytin niitä päivittäin 12 päivää, ei hätää. Hiihdin melko kovasti ja minulla oli hyvä tunne. Mainostettuna joustavuudella 130 sanoisin, että ne vastaavat alppien kenkäjoustoa 110-120 (tämä on edelleen henkilökohtainen mielipide).
Ivan P. 15.12.2020
Yleisarvosana
Kenkä on todella kevyt, se oli ensimmäinen asia, jonka huomasin tulevan vanhasta saappaasta. Laajan kantaman ja mahdollisuuden kasvattaa kulmaa ansiosta kävelytilassa kävely on upeaa, kun taas 4 koukkua tuntuu laskeutuessa, mikä antaa erinomaisen turvallisuuden ja vakauden tunteen. Täydellinen istuvuus, ole varovainen, jos sinulla on erittäin leveät jalkapohjat, koska sinun on vaihdettava lämpömuovaukseen, koska itsessään istuvuus ja vuori ovat kapeat. Myyjä on luotettava, toimitusajat voivat olla hieman pidempiä, mutta sinun on varmasti otettava se huomioon kaupan sijainnin perusteella. Ostan ehdottomasti uudelleen, jos löydän hyviä tarjouksia
Karel B. 15.12.2020
Yleisarvosana
Suuri allmountain saapas
JUSTIN C. 18.11.2020
Yleisarvosana
Upea kenkä, erittäin mukava. Se ei ole täysin alamäkeen saapas, odota enemmän joustavuutta kuin raskaammat alamäkeen suunnatut saappaat. Mutta se on todella mukava, ja se tyydyttää sekä vakavia edistyneitä että keskitason hiihtäjiä, ellet ole erittäin nirso joustavuutta kohtaan. Zero g Tour Pro on jäykempi kuin kiertue ja partiolainen, mutta tarjoaa silti vankan AT-kengän joustavuuden.
Lars B. 19.3.2020
Yleisarvosana
Helppo ja hyvä kävellä ja alamäkeen ominaisuuksissa melkein luokassa alppikenkä. Ehkä ei niin pehmustettu, mutta erittäin hyvä huippukokoukselle, jolla on mukavat alamäkeen.
Ben K. 18.3.2020
Yleisarvosana
Suuri tuote. Mukava viestintä. Kaikki täydellistä.
Ben D. 15.3.2020
Yleisarvosana
daniel k. 19.2.2020
Yleisarvosana
saivat juuri saappaat Kaliforniaan. laatikko on melko lyöty, pehmeän pakkauksen sisällä; mutta saappaat itsessään ovat kunnossa, kaikki näyttää olevan hyvässä kunnossa. istuvuus on odotettua, oikein ja nyt ostamassa sidonta- ja randosuksia. varuste toimitti erittäin hyvin. rauhaa kaikille.
Geoffrey L. 13.2.2020
Yleisarvosana
Seksikäs USPS-nainen toimitti laatikon, josta olin varma, että se oli tyhjä - https://www.outdoorgearlab.com/reviews/snow-sports kertoi minulle, että Zero G: ni olisivat kevyet, mutta nyt ei ole epäilystäkään! Olen poistanut vuorausten nauhat ja pukenut planeetan ohuimmat sukat, joten nyt jalkani eivät tule tunnottomiksi. Erittäin lämmin, erittäin joustava ... Päivitän tämän arvostelun, jos hiihto ei ole super. Älä unohda kissan jälkiä uuden investoinnin pohjan säilyttämiseksi. Pidä hauskaa ja pysy turvassa siellä, G
Davide L. 30.1.2020
Yleisarvosana
Erinomainen alamäkeen - en kaipaa lainkaan tavallista alppikenkää! Mukava ylämäki - kevyt, suuri liikkumisalue ja hyvä pito pohjalta kävellessä. Hyvin laihoille nilkoilleni hieman enemmän pehmusteita vuorauksessa ei menisi pieleen ... mutta se on helpompi lisätä kuin ottaa pois.
Lauri L. 18.1.2020
Yleisarvosana
Tukevat, kevyet ja istuvat kookkaampaankin jalkaan.
Andreas M. 20.12.2019
Yleisarvosana
Täydellinen laskettelukenkä / laskettelurinteessä saappaat erityisesti alamäkeen. Voin vain tilata tämän kattavan katsauksen näkymän, joka tuki ostopäätöstäni ==> https://www.outdoorgearlab.com/reviews/snow-sports/backcountry-ski-boots/tecnica-zero-g-tour-pro . Tämä kenkä on todennäköisesti markkinoiden paras kenkä !!!
Melker N. 18.12.2019
Yleisarvosana
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus