Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» Katokset‪» Hilleberg Tarp 5‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 7.9.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 4.9.2021
Yleisarvosana
Nopea toimitus Japaniin.
Bart B. 24.7.2021
Yleisarvosana
Ei vielä käytetty, mutta hyvin hoidettu. Väli on erittäin pieni taitettava. Aikaisempia kokemuksia Hillenbergistä voidaan varmasti kutsua hyviksi. Minusta mitat ovat ihanteelliset riippumatto-retkeilyyn. Sillä maassa, jos haluat yhdistää bivouac-pussin kanssa, tämä on enemmän kuin tarpeeksi, ilman sitä pussia se tuntuu minulle hyvin tiukalta tuulessa ja sateessa.
Anonyymi 12.1.2021
Yleisarvosana
Huippuluokan laitteet, et voi saada niitä paremmin 👍
Mattias D. 18.3.2020
Yleisarvosana
Hillebergin tyypillinen laadukas istuvuus ja viimeistely. Hienosti vahvistetut kulmat tutuilla johdon kiristimillä. Pienet yksityiskohdat, jotka viittaavat kotelon takana ja edessä. Itse asiassa todella pieni, todennäköisesti liian pieni mukaville monen päivän matkoille, mutta kuitenkin täydellinen yön yli, ja koska se on nyrkkikokoinen, koko mahtuu jopa päiväreppuihin nopeaa lounastaukoa varten. Näyttää mahtavalta liian päällekkäin Hilleberg Unnan päälle!
Jürgen K. 22.10.2019
Yleisarvosana
Super tarp! Käytä sitä myös riippumatton päällä tai katoksena hyttysmatkani päällä, kun vaellat, se on aina mukanani, koska se on tuskin havaittavissa repussa.
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus