Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Ulkoilu » Kengät » Juoksukengät » Maastojuoksukengät » Miesten » VJ XTRM (Miesten lesti) »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Martin J. 2.6.2020:
Yleisarvosana
En av de bästa trailskorna just nu lämpliga för stenig,teknisk terräng på stigar i skog eller i berg för mellan distanser. Bra passform runt vrist och tillräckligt med utrymme i tåboxen. Fitlocksnörningen fungerar bra. Skorna är genomgående tillverkade av slitstarka, hållbara och pålitliga material som kevlar/polyester blandning på ovansidan, rockplate i mellansulan och butyl-gummi i yttersulan. Riktigt bra grepp i torrt och vått underlag. Det enda jag saknar är att skon skulle vara lite mer dämpad för att även kunna användas till riktigt långa distanser. Bra jobbat VJ!
Markus R. 15.5.2020:
Yleisarvosana
Oskari U. 14.5.2020:
Yleisarvosana
Vakuuttavat kengät - mainostetut ominaisuudet näistä löytyy, pl. varvastila, jota (oudosti keskimmäisten varpaiden osalta) saisi olla omaan jalkaan vielä lisää. VJ Xero5:een verrattuna XTRM on hieman kärjestä ahtaampi. Puoli napsua suurempikin kenkä olisi ehkä pitänyt olla, varsinkin kalvosukkien kanssa. Ettei jää väärä kuva, niin kengät on kyllä erinomaiset. Juoksutuntuma on hyvä, mutta terävät kivet ei tunnu läpi. Pito on raju, vaikka pohja tuntuukin kovenevan hieman lämpötilan kylmetessä.
Keijo L. 20.4.2020:
Yleisarvosana
Tasaa terävät piikit pois. Ahtaampi kuin Irock2. Ihan ei ole vielä vauhtiin päästy. Vaelluksia silmälläpitäen mutta myös polkujuoksuun haettu.
Toni K. 14.4.2020:
Yleisarvosana
Istuu hyvin jalkaan, sopivasti vaimennettu myös pidemmälle matkalle maastossa. Pito todella hyvä, liimaantuu pitkoksilla ja kallioilla pintaan eikä tarvitse pelätä liukastumista.
Mikko K. 24.3.2020:
Yleisarvosana
Erinomainen tuntuma ja vakaa askellus maastossa. Kevyet. Hyvä pito, paitsi kylmällä kelillä märillä kovilla pinnoilla pito ohenee selvästi. Materiaalit kestävät erittäin hyvin, monin verroin pidempään kuin vaikka Salomon Speedcrosseissa, joita minulla on kahdet. Näissä VJ:ssä kankaat kestävät moitteettomasti niin kauan kuin pohjan kuvio. Kun ensimmäinen VJ XTRM-parini alkoi kulua pohjan osalta melko sileäksi, ostin toiset samanlaiset. En edes harkinnut muita malleja tai merkkejä. Nyt juoksen vielä vanhoja aivan loppuun, samalla kun uudet on sisäänajossa rinnalla. Nauhoituksen alapää hankasi molemmissa pareissa uutena vähän aikaa vasemman jalan isovarpaan nivelen päältä, mutta se loppuu pienellä sisäänajolla, kun kenkä ja vaahtomuovinen välipohja saavat vähän käyttöä (käytin aluksi teippiä, ja sisäänajossa lyhyemmät lenkit). Kenkien varvastila muuttuu käytön myötä vähän tilavammaksi. Pohjan RockPlate-toimii hienosti. Pohja voi olla melko ohut ja tunnokas, mutta silti terävämmätkään kivet eivät ole painaneet pahasti läpi, kuten joillakin kengillä on käynyt. Lisäksi RockPlatea ei käytännössä huomaa juostessa mitenkään, siis negatiivisessa mielessä. Pohjallisen kiertymistä paikaltaan märän kengän ja sukan kanssa ei ole juurikaan ilmennyt (Salomoneissa kiertyy enemmän).
Mikael d. 25.1.2020:
Yleisarvosana
Fantastiskt bra grepp - i särklass. Något smal läst så köp en halvstorlek större än du normalt har
Petri R. 5.10.2019:
Yleisarvosana
Mika P. 31.12.2018:
Yleisarvosana
Hyvä tuntuma pintaan kosteilla poluilla ja juurakoilla. Kevyet jalassa, hyvät juosta myös hiekkatiellä ja asfaltillakin lyhyitä matkoja. Hieman kovaa materiaalia, alussa saattaa tulla helposti hiertymiä. Pakkasilla pohjat kovettuu ja kenkä muuttuu yllättävän liukkaaksi.
Nimimerkki ToniT 11.8.2019:
Todella hyvin toimiva rock-plate, suojaa mutta silti pohja rullaa hyvin. Pito on erinomainen märillä kallioilla. Suosittelen, mutta kannattaa sovittaa kärki hieman kapeahko, otin yhden koon normaalia isommat se oli silti hyvä; swimrun kisassa pysyi loistavasti jalassa koska nauhoitus ja rakenne suunnistuskenkämainen. Tarkoitus käyttää pidemmillä matkoilla swimrunissa ja polkujuoksussa.
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus