Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit» Ulkoilu» Kengät» Paljasjalkakengät» Vaelluskengät» Feelmax Kuuva 5»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Michael J. 8.4.2021
Yleisarvosana
Nämä saappaat olivat erittäin mukavat heti laatikosta. Ne ovat lämpimiä ja talvenkestäviä, ja ainoa negatiivinen asia, joka minun on sanottava, on se, että ne ovat hieman liukkaita märällä betonilla.
Pete M. 7.4.2021
Yleisarvosana
- Lyhyen käyttökokemuksen jälkeen olen tyytyväinen hankintaan - mukavat ja kevyet jalassa sekä hyvä kävely tuntuma. - Testattu myös liukulumikenkien kanssa, ja mielestäni toimivat hyvin myös siinä käyttötarkoituksessa. - Vaelluksella en ole vielä päässyt kokeilemaan, joten saa nähdä kuinka hyvin toimivat kun on enemmän painoa. - Ainoana muutoksena toivoisin, että kengän läppä olisi myös nahkaa.
Minna M. 7.4.2021
Yleisarvosana
Kengät ovat olleet minulla nyt kevättalven ajan käytössä ja pidän niistä kovasti. Lesti on erittäin leveä, joten kapeeseen jalkaan saattaa tuntua oikeankin kokoinen kenkä isolta. Tukeva nilkkaosa kuitenkin pitää kengät huvin paikoillaan ja ovat erittäin lämpimät. Luulen että kesäksi liian kuumat, mutta toisaalta Suomen olosuhteissa kesä on melko lyhyt joten käyttöaikaa kengille kyllä riittää. Paksut pohjat ovat varmasti aloittelijallekin erittäin helpot lähestyä jos ei paljasjalkailu ole vielä tuttua. Hyvät jalkineet. Toivottavasti myös kestävät.
Anonyymi 17.3.2021
Yleisarvosana
Erittäin hyvät paljain jaloin saappaat, joita mielestäni voin käyttää ympäri vuoden jokapäiväiseen käyttöön, patikointiin jne. Olen kävellyt muutaman mailin heidän kanssaan, ja he toimivat hienosti sekä tiellä että maastossa. Parempi ja mukavampi kuin luulin!
Anonyymi 16.3.2021
Yleisarvosana
Ihanat jalassa ja pitävät vettä hyvin ainakin näin alkuun. Lähtisin pitkällekin reissulle nämä jalassa. Aika näyttää, miten kestää käyttöä. Otin yhtä kokoa isomman, kuin muut kengät ja varvasosa taipuu silti oikeasta kohtaa eikä paina mistään. Näin mahtuu villasukat, mutta voi käyttää myös ilman ja kiristykset toimii.
Hilary K. 16.3.2021
Yleisarvosana
Olen käyttänyt 'paljain jaloin' saappaita monta vuotta ja kokeillut erilaisia merkkejä. Olen erittäin tyytyväinen uuteen Feelmax Kuuva 5 -pariini, ne on valmistettu laadukkaasta joustavasta nahasta, joka tukee hyvin nilkkoja ja on erittäin mukava. Todellinen testi on, kuinka hyvin heillä on käytölläni seuraavan kahden vuoden aikana, asun karuilla ja usein kosteilla alueilla. Olen optimistinen ja uskon heidän menestyvän hyvin.
Anonyymi 16.3.2021
Yleisarvosana
Hyvät kengät, joustava pohja, valitettavasti sivuston mittausmenetelmän kautta ostamani pari oli yksi matto liian iso.
Anonyymi 13.3.2021
Yleisarvosana
Kevyet ja erittäin mukavat jalassa. Sopivat jopa omiin leveisiin ankkaräpylöihini loistavasti, ja vaikka eivät olekaan aivan yhtä leveät kuin esim. Freetit, niin eivät kuitenkaan hierrä eivätkä purista yhtään. Varsikin on miellyttävää materiaalia ja joustaa liikkeen mukana sopivasti. Myös nauhoitus on miellyttävä käyttää, monet perinteiset talvikengät ovat olleet rasittavia ja työläitä kiristää mutta nämä saa helposti sopivan tiukalle ja nauhat pysyvät hyvin kiinni. Kengillä myös tarkenee, sillä väliin mahtuu niin lämpöpohjallinen kuin villasukatkin, mutta hieman yllättäen kylmän tunnetta tuleekin kengän yläpinnalta, ei niinkään pohjasta kuten paljasjalkakengillä on tapana. Liikkeessä pysyessä ei toki sitä ongelmaa ole. Kengät ovat muuten jalassa paljon paremman näköiset kuin kuvista ensin päättelin.
Nicola G. 21.2.2021
Yleisarvosana
Viileä ja loistava ulkoiluun; erittäin mukava ja laadukas tuote, toistaiseksi ei valituksia; mutta varoitetaan: katso, että 43 eu on oikeastaan 44 eu, joten minun piti tilata 42, joka sopii paremmin (käytän 42,5: tä ja tilaa on paljon jopa 42: n kanssa). joten tilaa paremmin yksi koko vähemmän.
Anonyymi 17.2.2021
Yleisarvosana
Nämä ovat jo toiset Kuuva 5-kengät jotka omistan. Edelliset ostin koossa 41 (oma jalkani on 25,5cm) jotta sekä lämpöpohjallinen, että villasukka mahtuvat. Nyt tilasin numeroa pienemmät ja koko 40 on sopiva viileälle kevät/syksykelille ja nämä ovat suosikkikenkäni, koska lesti on sekä riittävän leveä, että korkea minulle. Hyvää: - kevyet - jämäkät, mutta pehmeät jalassa - lämpimät - korkea varsi - nauhojen solmiminen nopeaa Huonoa: - vedenpitävyys ei 100%. Vaikka kenkiä huoltaa ja rasvaa, niin vuoden käytön jälkeen kosteus alkaa päästä sisään. - Sirkat hiertävät nauhat poikki käytössä ja nauhoja on joutunut uusimaan pari kertaa vuoden aikana.
Anonyymi 14.2.2021
Yleisarvosana
Ihan hyvät popot, kun vertaa Jalaksen turvakenkiin. Saa nähdä kauanko kestää rymyämistä.
Marja H. 15.1.2021
Yleisarvosana
Olen omistanut Kuuvat nyt parin kuukauden ajan, ja käytän niitä nykyisin lähes kaikkialla, paitsi silloin kun pitää mennä kaupungille "paremmissa" vaatteissa ja kengissä. Kengät ovat kevyet ja tosi mukavat jalassa, ja varpaille on hyvin tilaa liikkua. Otin yhtä kokoa isommat kengät mitä yleensä ostan, jotta alle mahtuu kahdet sukat. Kuuvat ovat pitäneet varpaani lämpimänä jopa -20 asteen pakkaskeleissä, kunhan pysyy liikkeessä ja on villasukat jalassa. Olen käyttänyt kenkiä monenlaisessa menossa: kadulla, metsässä, kallioilla, lumessa, pyöräillessä, ja olen niiden kanssa geokätköillessäni kiivennyt pariin puuhunkin. Kengät ovat toimineet erinomaisesti kaikissa näissä, eivätkä ole olleet märillä kallioillakaan liukkaat. Jäiset pitkospuut tuottivat ongelmia, mutta ne ovat ongelma melkein kaikille muille paitsi nastakengille, joten en lue tätä miinukseksi. Myös vedenpitävyys on tullut testattua, ja ainakin matalassa vedessä pitivät hyvin vettäkin. Kengät on helppo pitää puhtaana ja vahata, koska saumoja on niin vähän. Erittäin hyvät kengät monipuoliseen käyttöön. Ulkonäkö ei ehkä ole kaikkein kaunein (ihan sympaattiset töppöset kyllä), mutta itselleni tämä on sivuseikka.
Jukka H. 14.12.2020
Yleisarvosana
Leveä lestinen ja mukava kenkä kävellä maastosta riippumatta. Suosittelen.
Maria B. 4.12.2020
Yleisarvosana
Hieman kapea etuosan yli, mutta helppo ja mukava kävellä sisään. Ihana kosketus maahan.
Janne K. 29.11.2020
Yleisarvosana
Reilu mitotus etenkin leveydessä. Vivobarefootiin verrattuna vähän paksumpi pohja, mutta ostin itselleni talvikengäksi joten erittäin hyvä vain.
PG N. 29.11.2020
Yleisarvosana
Hyvät saappaat. Todellisessa ELÄMÄSSÄ ne ovat mukavampia kuin odotin. Kuvissa ne näyttävät olevan kuin kumisaappaat, todellisuudessa ne näyttävät ja tuntuvat paljon paremmilta. Mukava nahka. Istuvuus ja mukavuus on erittäin hyvä. Mukava ja mukava. Mielestäni mikä olisi voinut olla parempaa, kun kaikki silmälasit olisi suljettu. Se on vähän pois taistelusta niiden sitomiseksi.
Juho H. 19.11.2020
Yleisarvosana
Mahtavat kengät. Laatu parantunut huimasti aiempiin malleihin verrattuna, saumat kestävät paremmin ja nauhalenkit eivät enää katko nauhoja. Aiemmin ostin itselleni, nyt vaimolle ja suosituksestani pari ystävääkin hommasi vasta tällaiset. Pitää vettä arkikäyttöön riittävän hyvin, en ole testannut järveen astumalla. Yhtä kokoa normaalia isompi oli itselleni passeli.
David R. 17.11.2020
Yleisarvosana
Todella upeat kengät. Ranteen alue on kuitenkin suunniteltu erittäin suureksi. Jos sinulla on ohut ranne, kengässä on vastaavasti pullistunut alue. Yleensä olisi hienoa, jos ranteessa olevilla liukuhihnoilla olisi vielä 1-2 silmukkaparia. Mutta viimeinen asia on, että olen erittäin tyytyväinen.
Varpu P. 20.10.2020
Yleisarvosana
Ostin nämä, koska olen tykästymyt Feelmaxin Saana-lenkkareihin. Ikinä en ole näin paljoa kengistä maksanut, mutta on kyllä niin hyvät, että kannatti panostaa. Nämä on omaan leveään jalkaan just hyvät ja näillä on vaan älyttömän hyvä kävellä. Otin yhtä kokoa reilummat, että menee kylmemmillä säillä myös paksumman sukan kanssa. Itselle nämä on täys kymppi, hyvät jalassa ja ruskea väri mukavaa vaihtelua mustalle.
Erik W. 12.10.2020
Yleisarvosana
Sekä mukava että toimiva. Täydellinen minulle, joka tykkää varkain metsästyksestä ja haluaa liikkua hiljaa maastossa.
Mathias G. 11.10.2020
Yleisarvosana
Tyylikäs, lämmin ja sopii hyvin! Mukava kävellä. Et ole tehnyt pitkiä vaelluksia, mutta se tulee.
Teija K. 26.9.2020
Yleisarvosana
Pehmeässä maastossa ja poluilla toimii hyvin. Paksummalla pohjallisella myös kovemmalla alustalla. Ei kiviseen maastoon.
Björn S. 24.9.2020
Yleisarvosana
Upeasti kevyt ja mukava saapas. Suoraan pahvista, eikä niitä tarvitse "mennä sisään". Pehmeisiin pohjoihin tottuminen voi viedä jonkin verran, mutta metsästyskenkänä en ole koskaan kokeillut mitään parempaa. Olin toivonut, että ainoa nousi varpaiden yläpuolelle, mikä näyttää siltä, että sitä voitaisiin käyttää hieman tarpeettomasti. Mahdollisesti kieli voitaisiin suunnitella siten, että vesiturvallisuus olisi korkeampi akselilla. Tietyn pudotuksen pohjan ja nahan välillä yhdellä kengällä, mikä huolestuttaa jotain, mutta me selvitämme sen. Tilausten ja palautteen nopea käsittely. Jos se kestää kauan, minulla on vaikea nähdä, että löydät paremman kengän / kengän
Hanne H. 22.9.2020
Yleisarvosana
Kengät joista en halua ikinä luopua. Tunne jalkapohjissa metsässä kävellessä tuo maaston pehmeyden ja vaihtelevuuden esille. Tasapaino esimerkiksi rinteessä kasveja kerätessä säilyy todella hyvin. Vesisateiden aikaan keväällä ja syksyllä kengät toimineet todella hyvin. Vettä menee lävitse ainoastaan varresta alaspäin, mutta sekin vain siksi, että arvion ylittämäni vesi määrän korkeuden vähemmäksi kuin ajattelin. Autolla ajaessa on helppoa säilyttää haluttu nopeus, koska kaasujalassa on hyvä tunto. Ulkonäöltään kengät toimivat sekä metässässä, että kaupungilla. Ne kuitenkin naarmuttuvat helposti, mutta oikealla kenkärasvalla naarmut katovat. Muistaapahan hoitaa kenkiä.. Varsien nauha kiinnitys on nopea. On hyvä ettei naruja tarvitse pujottella joka kerta erikseen vaan ne voi vaan laittaa paikoilleen kuin luistimissa. Ja samaten kengät saa helposti jalasta, kun nauhat myös irtovat nopeasti. Kärjestä kovalla käytöllä vähän liimaukset irronneet, tämä on ainut miinuspuoli. Odotan innolla talvea, että voin testata kenkien lämpökestoa silloin, sekä lumen pehmeyttä jalkapohjien alla.
Viivi N. 16.9.2020
Yleisarvosana
Erittäin kevyet ja hyväntuntuiset maiharit. Alkusyksyn säihin vähän turhankin lämpimät, sadesäällä ja viileämmillä keleillä hyvät. Toimivat kivikkoisessa metsässä loistavasti. Uskon, että menevät talvellakin pohjallisen vaihtamalla ja villasukan lisäämällä. Vettä tuntuvat pitävän, tosin en ole kumppareina käyttänyt. Kapeanilkkaisena joudun kiristämään kengän aika tiukaksi, lesti on arvioni mukaan normaali tai hieman leveähkö.
Jasmin K. 8.9.2020
Yleisarvosana
Rennot paljasjalkamaiharit. Jaloilla hyvin tilaa liikkua. Hyvät monessa paikassa mutta hankalassa ja märässä maastossa liukkaat. Kuivalla kelillä normaalissa metsämaastossa toimivat.
Anonyymi 26.8.2020
Yleisarvosana
John D. 15.8.2020
Yleisarvosana
Olen käyttänyt näitä kenkiä noin 300 km: n ajan hyvin kivisillä, jyrkillä ja mutaisilla poluilla / radoilla lämpötilassa -5-15 ° C. Minun on sanottava, että ne ovat parhaita minimalistisia saappaita, joita olen tähän mennessä käyttänyt. Ne ovat myös hyvin vedenkestäviä. Suosittelen näitä saappaita ja olen parhaillaan ostamassa toista paria.
Tanja M. 11.8.2020
Yleisarvosana
Hyvän tuntuiset jalkineet
Helge B. 14.7.2020
Yleisarvosana
Uskomattoman helppoa. Ihana askel. Kävele pitkiä matkoja helposti. Hyvin käsitelty.
Leonie K. 3.7.2020
Yleisarvosana
Vielä parempi kuin kuuva 4. Ne ovat hiukan korkeammat nilkoissa.
Emmi O. 4.6.2020
Yleisarvosana
Tommi L. 8.5.2020
Yleisarvosana
Erittäin miellyttävät kengät jalassa ja kävellessä. Leveän lestin ja rakenteen ansiosta eivät liikavarpaatkaan haittaa liikkumista. Tosin vuodenajasta johtuen en ole vielä päässyt testaamaan maasto-olosuhteissa. Vähän mietityttää kenkien kesto, mutta se selviää vasta pitemmän käytön jälkeen. Neljän kuukauden käytön jälkeen nautin edelleen kenkien käytöstä. Hyvä on kävellä myös maastossa, sillä korkea jämäkkä varsi tukee hyvin nilkkaa. Ainoa miinus on nauhat, jotka katkesivat 3 kk kohdalla.
David H. 5.5.2020
Yleisarvosana
Erittäin hyvä, mukava ja vedenpitävä kenkä, jota käytetään paljon! Mahdollisesti vähän paksu pohjassa paljain jaloin kenkä, hieman tiukka leveiden jalkojeni sisäänkäynnissä + varpaiden etuosilla ei ole ylimääräistä suojaa, joten nahka on vaurioitunut. / David
Galen L. 30.4.2020
Yleisarvosana
Nämä ovat mukavimmat saappaat, joita olen koskaan käyttänyt. Niistä on tullut jokapäiväisiä kenkiäni.
Satu V. 18.3.2020
Yleisarvosana
Hyvin toimii täällä Lapin lumisessa talvessa! Villasukan ja lämpöpohjallisen kanssa jalat lämpimät yli kympin pakkasessa. Nauhat pysyy napakasti kiinni! Kevyet ja yllättävän hyvännäköset kengät livenä!
Andreas B. 28.2.2020
Yleisarvosana
Hieman kapeat minulle, mutta täysin hyväksytyt avojaloin kengät. Lämmin ja joustava ja hyvä vedeneristys.
Janne N. 18.2.2020
Yleisarvosana
Mahtavat paljasjalkakengät. Lämpimät, kestävät ja kohtuu vedenpitävät monenlaisiin seikkailuihin.
rii...@...om 15.1.2020
Yleisarvosana
Pettynyt tuotteen (suomi?) laatuun, alle kk käytön jälkeen pohja irtoaa liimauksistaan. Kenkä itsessään mukava käytössä. Laatu 2 tähteä tuote 4 tähteä Reklamoinnin jälkeen kkn päästä uudet kengät käytössä . Toivottavasti kestävät entisiä pidemmän aikaa ehjinä.
Elisa T. 17.1.2020
Yleisarvosana
Ihana jalassa, pitänyt hyvin kosteutta. Pystyy hyvin kävelemään liukkaallakin, pohjan materiaali nappaa hyvin jäiseenkin maahan kiinni, etenkin jos vertaa tavalliseen kenkään tai aikaisemmin käytössä olleeseen Vivon Trackeriin.
Steve G. 14.1.2020
Yleisarvosana
Varuste.netin palvelu oli paikalla. Kansainvälinen toimitus Suomeen kohtuullisin hinnoin ja hyvällä viestinnällä. Valitettavasti ostamani koon suureksi (11UK) koko-oppaasta seuraa, että Vivo Off Road Hi -kengät ovat 11UK: ssa ja Vivo Stealth, RA, Primus & Neo 10UK: ssa. Jalkani liukuvat ympäriinsä näissä Kuuvassa, kun sukat liikkuvat ja hierovat. Päätti olla palaamatta kansainvälisten kustannusten takia, joten tämä vaikuttaa mielipiteenii saappaista. On täytynyt lisätä ylimääräisiä äänenvoimakkuuden vähentäjiä pohjallisten alle ja jalan ja kielen väliin. Asenna nyt paremmin, mutta vähemmän paljain jaloin. Erittäin tilava varvaslaatikko. Visuaalisesti nahka oli hieman punaisempaa kuin ruskea, mutta tuntui mukavalta ja pehmeältä. Lisätty Leder-gris ruskea ruskistamaan ne hieman ja todistamaan ne. Sillä oli toistaiseksi vain lyhyitä kävelylenkkejä, mutta yksi pidempi kävely metsän läpi oli hyvin mutaista, nämä liukastuivat enemmän kuin Vivo. Nahka repeytyi paljon hampaista, enemmän kuin muut saappaat, jolloin ne näyttivät hieman sotkuilta, mikä on sääli, kuten he olivat käyttäneet niitä älykkäissä farkuissa ennen ja näyttivät hyvältä. Tällä hetkellä sanoisin, että nämä ovat paremmin rakennettuja kuin Vivo, mutta mieluummin Vivo: t kävelylle / juoksulle, jossa minulla on suuri mittarilukema. Tämä voi kuitenkin johtua siitä, että nämä ovat väärän kokoisia, joten etsit uutta myyntiä oikean kokoisille Kuuva's of Trek -tuotteille, koska luulen, että ne ovat hyviä saappaita, vain vähän kalliita ilman myyntihintaa.
Niko P. 22.12.2019
Yleisarvosana
Otin kokoa isommat mitä kesämallin feelmaxit ja osoittautui hyväksi valinnaksi. Muita talvikenkiä en ole näiden saapumisen jälkeen käyttänytkään. Kestävyydestä ei vielä osaa sanoa, mutta jalassa hiton hyvät ja hyvällä tavalla outoa kun talvikengissä voi varpaita liikutella. Tulisi talvi tänne eteläänkin, niin pääsisi testaamaan kunnon pakkasella.
Dan G. 21.12.2019
Yleisarvosana
Viimeinkin pari minimalistista talvikenkää. Tiedän, että nämä ovat olleet jonkin aikaa, mutta heidän on ollut vaikea päästä Kanadaan. Ensimmäistä kertaa niitä käytin keskellä lunta / pakkasessa olevaa myrskyä. Lämpö, pito ja yleinen tunne olivat uskomattomia. En voi suositella näitä tarpeeksi. Jopa hinta, johon sisältyy verot ja toimitus Helsingistä Suomesta Peterborough Ontarioon, Kanadaan, on paljon parempi arvo kuin mikään muu markkinoilla, josta pääsen tänne. Hyvin tehty Feelmax ja Varuste!
Jaana R. 19.12.2019
Yleisarvosana
Käyttökokemus on vielä lyhyt, mutta kengät ovat erittäin mukavat jalassa ja toimivat hyvin ulkoleikeissä lasten kanssa.
Mikko N. 18.12.2019
Yleisarvosana
Patrik S. 15.12.2019
Yleisarvosana
Erittäin mukavat ja hyvin tehdyt saappaat. Erittäin mukava ja hyvin tehty.
Emma F. 20.11.2019
Yleisarvosana
Mukava kenkä, joka tuntuu vankalta. Toivottavasti kenkää, joka kestää monta vuotta!
luc...@...om 19.10.2019
Yleisarvosana
Malin Å. 9.10.2019
Yleisarvosana
Rakastan näitä saappaita, lämmin nilkassa, joustava jalassa! Täysi liikkuvuus talvikengistä huolimatta on ihanaa!
Mika H. 14.9.2019
Yleisarvosana
Tukevat ja kevyet jalassa. Tuntuvat lupaavilta lähipoluilla. En ole kerennyt vielä muualla kokeilla.
Sanna E. 5.9.2019
Yleisarvosana
Pehmeät,mukavat jalassa.Vaivasenluun alutkin mahtuvat kenkiin kivuitta:)
Toni U. 17.7.2019
Yleisarvosana
Kenkiä en hirveästi ole vielä käyttänyt, mutta tässä vaiheessa olen kovin positiivinen popoista
Eila S. 19.1.2019
Yleisarvosana
Tarvitsin pitkään kestävät kengät, jotka joustavat, eikä pohja ole liian jäykkä, koska jalkaterän nivelet eivät kestä yhtään liikettä rajoittavaa vastusta. Kuuva tuntuu sopivalta ainakin parin kokeilun perusteella. Aitoa nahkaa, joka tulee muotoutumaan. Jonkinlainen eettisyys-sertifikaatti tms. joka oli iloinen yllätys. Ei vetoketjuja, jotka vuotavat / kuluvat rikki. "umpinainen" nilkkaa myöten. Helpot nauhoittaa. Voisi ansaita viisikin tähteä.
john p. 25.12.2018
Yleisarvosana
hyvä kenkät ja paras
Panagiotis P. 13.12.2018
Yleisarvosana
Ne ovat ensimmäiset paljain jaloin kengät ja olen hämmästynyt. Ne ovat lämpimiä, mukavia, eivät liukkaita lumella. Rakastan punaista väriä
Nimimerkki Björn S 18.9.2020
Sain heidät eilen, purkasimme ne ja metsästimme päällystämättömässä maastossa tänään. 20000 askelta ja voi vain todeta, että ne ovat mukavimpia metsästyssaappaita / -kenkiä, joita olen kokeillut ja jalat ovat erittäin onnellisia
Nimimerkki Pappa 6.7.2020
Todella hyvät vaelluskengät. Ainoa miinus on että pohjan joutuu tikkaamaan hyvällä suutarilla (30€, Mansen suutari, Tre), muuten lähtee saumat rakoilemaan. Itseäni ei lisäkustannus haitannut, sillä niin hyvät kengät nämä muuten ovat.
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus