Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit‪» Ulkoilu‪» Vaatteet‪» Käsineet‪» Lasketteluhanskat‪» Hestra Fält Guide Glove‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Jarno H. 14.12.2021
Yleisarvosana
Päällisin puolin todella laadukkaan tuntuiset hanskat. Villaisen sisäosan ansiosta sormet pysyy lämpinä ainakin -10-15*C pakkasilla. Kylmemmällä kelillä pitää alkaa tukkia lineria alle. Omassa parissa sisä- ja ulkohanskojen parittamista varten olevat velcrot oli vähän miten sattuu (ei kohdakkain). Mukana tuleva karabiini ei vaikuta huippu hyvältä mutta toistaiseksi on kestänyt. Sen voi kyllä vaihtaa parempaan tarvittaessa. Kolme tähteä sen takia, että mielestäni tuohon hintaan kaikki pitäisi olla viimeisen päälle. Hyvät hanskat joita voi suositella mutta pientä sanomista ainakin omissa yksilöissä.
Lucas Paul T. 25.1.2021
Yleisarvosana
Olen käyttänyt tätä käsinettä vain noin 2 viikkoa, mutta olen erittäin tyytyväinen. Hiihtäessä se oli toisinaan hieman viileä, mutta se ei häiritse minua. Päinvastoin, minusta tuntuu, että se voi olla hyvä tuki metsässä myös lämpiminä päivinä.
Дмитрий Г. 22.1.2021
Yleisarvosana
Oikein hyvä!
Juha N. 26.12.2020
Yleisarvosana
Jukka K. 27.11.2020
Yleisarvosana
Laadukkaat ja lämpimät nahkahanskat
Eero J. 5.3.2019
Yleisarvosana
Nimimerkki Anonym 2.1.2022
Viikko kevyttä koiranulkoilutusta ja lumitöitä takana - nyt ensimmäinen sauma ratki etusormen sisäsyrjästä. Jäädäänpäs odottelemaan asiakaspalvelun reaktiota..
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus