Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit» Vaellus» Vaellussauvat» Black Diamond Trail Trekking Poles»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Joel L. kirjoitti 25.2.2021:
Yleisarvosana
Erittäin toimivat sauvat, jotka ovat nähneet Haltin vaelluksen lisäksi useita päiväreissuja ilman ongelmia. Nopeat ja pitävät kiinnitykset. Sompat pitävät kivisessä maastossakin hyvin.
riku h. kirjoitti 15.1.2021:
Yleisarvosana
Kestävät, tukevat, hyvä pito lähes kaikilla pinnoilla. Sopii vaellukseen sekä suomalaiseen keppikävelyyn täydellisesti. Istuu käteen hyvin ja helppo pituuden säätö.
Karoliina K. kirjoitti 14.1.2021:
Yleisarvosana
Laadukas ja hyvä tuote niin vaelluksille, kuin ylämäkitreeniinkin.
Ville T. kirjoitti 2.1.2021:
Yleisarvosana
Laadukkaan oloiset ja jämäkät vaellussauvat. Miinusta siitä, että lumisompa täytyy ostaa erikseen.
Raimo L. kirjoitti 19.12.2020:
Yleisarvosana
Tuntuivat ensin painavilta vanhojen, pitkään käytössä olleiden kevyiden kävelysauvojen jälkeen. Mutta kun niihin tottui ja löysi oikean pituuden kuhunkin maastoon niin nyt tuntuvat hyviltä ja ovat joka päivä käytössä. Vanhoista hiihtosauvoista tutut rannelenkit ovat paljon paremmat, kuin nykyisissä sauvoissa on käytössä. Niitä saa aina miettiä miten ne pujotetaan ja kumpi on vasen kumpi oikea. Suosittelen, erittäin hyvät kävely- ja vaellussauvat.
Mika R. kirjoitti 2.10.2020:
Yleisarvosana
Toimii. Monipuoliseen ulkoliikuntaan hyvät.
Jorma R. kirjoitti 20.8.2020:
Yleisarvosana
Laadukkaat, hyvin toimivat käyttöönsä tarkoitetut sauvat. Hinta/laatu -suhde ok.
Matias S. kirjoitti 20.2.2020:
Yleisarvosana
Hyvin kestänyt kilometrejä metsässä ja kivisemmässäkin maastossa
uuk...@...fi kirjoitti 11.1.2020:
Yleisarvosana
Kävelysauva on kävelysauva... Tämä kävelysauva toimii kuten pitää, mutta rannehihnaan toivoisi ehkä lukitusmekanismia. Se säätyy remmistä vetämällä kumpaankin suuntaan, muttei lukitu, joten se saattaa löystyä omia aikojaan - onko siitä haittaa vai ei riippunee käytöstä. Ei se mikään tavattoman löysä ole, muttei niin järin kireäkään. En ole mikään sauvakävelijä, ja ensimmäistä kertaa kokeilen kävelysauvaa retkipatikoinnissa, joten en varmaan ole kaikkein vaativin käyttäjä. Mutta muilta osin sauvat vaikuttavat täysin asiallisilta - kevyet ja riittävän tukevat. Pituussäädöt toimivat ja niiden lukitukset pitävät. Ei epäilystäkään, että joen poikki kahlatessa tällainen sauva on parempi tuki kuin esimerkiksi onkivapa.
Anonyymi kirjoitti 14.12.2019:
Yleisarvosana
Laadukkaan oloiset, helppo ja hyvä teleskooppikiinnitys, vähäisessä käytössä vielä olleet joten kestävyydestä ei tietoa.
Tuulia V. kirjoitti 15.10.2019:
Yleisarvosana
Yhden vaelluksen kokemuksen jälkeen olen erittäin tyytyväinen sauvojen tukevuuteen. Menevät pieneen tilaan ja kädensija on myös tukeva eikä liu’u vaikka kädet kostuisivatkin.
Sebastian W. kirjoitti 18.9.2019:
Yleisarvosana
Riktigt prisvärda stavar.
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus