Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit» Ulkoilu» Elektroniikka» Rannetietokoneet» Garmin» Garmin Fenix 5 Plus Sapphire»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
jari r. 14.9.2019
Yleisarvosana
Erittäin laajat toiminnot; kenttäkelpoinen ja robusti vehje. Titaaniseosrunko ja safiirilasi osoittautuneet useampaan kertaan hyödylliseksi valinnaksi; laite edelleen moitteeton ja uuden veroinen useammankin kolhimisen jälkeen.
Ali K. 4.1.2019
Yleisarvosana
Upea urheilukello! Pitkä akunkesto, tarkka GPS-seuranta, monipuoliset toiminnot, musiikki ja Garmin Pay kuuluvat kaikki. Päivittäinen sykkeen seuranta ranteessa on kunnossa, mutta tarkempaan sykkeen seurantaan toiminnan aikana suosittelen ulkoista sykemittaria. Käytän Garmin HRM-Tri -laitetta. Päivittää! Musta Garmin Fenix alkaa menettää väriä kehyksessään jo kahden kuukauden kuluttua. Kehysteräs on melko pehmeä ja herkkä, vaikka kelloa mainostetaan käytettäväksi äärimmäisissä olosuhteissa. Toin sen takaisin Varuste.net-sivustolle, mutta he käänsivät minut takaisin, vaikka he ovat sanoneet lähettävänsä sen Garminiin Tanskaan. Sain selville, että kello ei ole koskaan lähtenyt Konalan Varuste.net-kaupasta. Pettynyt.
Miro A. 27.11.2018
Yleisarvosana
Rannesykemittaus on ollut pettymys, lukemat eivät vaikuta realistisilta muuten kuin arkikäytössä. Kartoissa ei ole vakiona maastokarttaa, joten niillä ei tee mitään ainakaan eräillessä.
Roy G. 31.10.2018
Yleisarvosana
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus