Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» Katokset‪» Bushmen Thermo-Tarp 2 x 3m‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 10.11.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 15.9.2021
Yleisarvosana
Rami Y. 12.9.2021
Yleisarvosana
Tarppi itsessään on toimiva ja hyvin pussiin sopiva kompakti kokonaisuus. Toistaiseksi vähällä käyttökokemuksella ei ole muuta, kuin hyvää sanottavaa tarppikankaasta ja kiinnityslenkkien määrästä. Huomatkaa ostaessa, että pakkaus sisältää vain 10m narun, joka melkein menee kokonaan harjanaruksi, eli reunakiinnityksiin täytyy hankkia omat narut.
Anonyymi 26.5.2021
Yleisarvosana
Seppo V. 16.2.2019
Yleisarvosana
Ei ehkä niitä ihan kevyimpiä suojapeitteitä, mutta toimiva ja huolellisesti tehty kokonaisuus hyvistä materiaaleista. Sietää hyvin tuulta ja pakkasta, myös kiinnityslenkit ja ompelusaumat ovat kestäneet mekaanista rasitusta rikkoontumatta toistuvista kastumisista ja jäätymisistä huolimatta, näin ainakin toistaiseksi. Tuo lämpöheijaste tuntuu hyvältä keksinnöltä, esim. nuotion lämpösäteilyä saa mukavasti suunnattua tarpeellisiin kohteisiin, ja eikä vilun yllättäessä peitteeseen kääriytyminenkään ole ihan turhaa touhua. Alumiinia muistuttava pinnoite tuntuu pysyvän hyvin kankaasssa, mitään hilseilemisen tms. merkkejä ei ole esiintynyt. Ainoa seikka mihin suhtautuisin pienellä varauksella on tarpin käyttö toistuvasti riippumattona, sitä se ei ehkä kestä pitemmän päälle vaurioitumatta ja menettämättä ominaisuuksiaan. Mielestäni kelpo reissurätti, varsinkin kylmemmille keleille.
Jimi A. 20.12.2018
Yleisarvosana
Nimimerkki Spo 31.10.2020
Tuote jää selvästi alle luvattujen mittojen (191x287) ei sovellu riippumaton tarpiksi!
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus