Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Vaellus » Astiat » Mukit » Termosmukit » Klean Kanteen Insulated Wide 592ml »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Lauri K. 11.1.2020:
Yleisarvosana
Hyvän näköinen ja kokoinen mutta korkki falskaa todella paljon. Ei kyllä käy muuta kuin auto- tms vain pystyssä pidettävään käyttöön.
Jukka K. 1.5.2019:
Yleisarvosana
Petri P. 25.1.2019:
Yleisarvosana
Älyttömän hyvä tuote. Kahvi pysyy lämpimänä todellakin ja sitä on helppo juoda suoraan korkista missä on tiivis lukko ettei kahvit roisku pitkin autoa. Toimi myös kuumalle minttukaakaolle ralleissa 😉
Lasse K. 13.7.2018:
Yleisarvosana
Pitää nestettä hyvin ja pitkään halutussa lämpötilassa. Ainut huono puoli on korkin monimutkaisuus ja se, että pulloon ja korkkiin tarttuu kahvi ja muut voimakkaat hajut hyvin tiukasti.
Petri P. 22.5.2020:
aivan loistava tuote 5/5. kahvi pysyy lämpimänä ja näppärä juoda suoraan korkista koska semmoinen korkki tässä on. välillä korkki valskaa mut se vähenee huomattavasti kun hoksaa aukaista juomaosan ennen kun kiristää korkin kiinni että paine pääsee pois, eritoten kuumia juomia säilöttäessä. korkki myös helppo purkaa, puhdistaa ja koota. toinen samanlainen menee nyt tilaukseen. entinen toimii vielä 1v jälkeenkin mutta se tipahti rekan hytistä maahan ja pohja meni myttyrälle niin se ei pysy enää pöydällä pystysä.
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus