Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Ulkoilu » Kengät » Liukuestejalkineet » Icebug Walkabout M BUGrip GTX »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Maciej D. 11.5.2020:
Yleisarvosana
Very innovative and ingenious design. Lightweight and solidly built. Extremely easy to put on/take off. Probably the most effective and ingenious system to maintain traction on icy surfaces; however, it could be a bit annoying when walking on dry asphalt, floors, etc. My first impression was that boots run a touch small (hoping that might change after some "break in" time). When between sizes, I would advise to opt for a half size up to be on a safe side. Overall, a well made and thoughtfully designed product.
Micael A. 27.12.2019:
Yleisarvosana
Lätta, varma, sköna och suveränt grepp. Perfekt med snabblås på en känga med lite högre skaft! Bra köp.
Sami H. 10.4.2019:
Yleisarvosana
Hyvät kengät, nopeasti pääsi eroon alkuhiertämisistä. Boa-kiristys toimii todella luotettavasti. Ei kastu varpaat, eikä tassu luista. Hyvä kenkä kaikkeen talviseen ja kevään menoon.
Linda O. 12.3.2019:
Yleisarvosana
Erittäin hyvät, tukevat ja toimivat kengät. Ostin kengät lahjaksi avopuolisolleni, ja olen erittäin tyytyväinen ostokseeni. Kengät pitävät hyvin, vaikka alusta olisi liukas. Iso kiitos hyvästä tuotteesta ja asiakaspalelun toimivuudesta!
Esa K. 21.1.2019:
Yleisarvosana
Olen nyt kokeillut kenkiä muutaman kerran ja voin sanoa seuraavaa: + Pito on hyvä jäällä + BOA-kiinnitys on helppo ja kireys helppo säätää - Toinen kenkä hieman puristaa omaa jalkaani ja toinen on juuri sopiva minulle (kokoa suurentamalla molemmat olisivat todennäköisesti liian suuria..)
Jani K. 2.1.2019:
Yleisarvosana
+pito eri alustoilla +näppärä rulla jolla kiristää +laatuvaikutelma +sopivuus leveämmälle lestille +lämpimät, -10C ja ohuet sukat riittää -hinta -meluisuus kovilla pinnoilla (kaupassa yms.)
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus