Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit» Kalastus» Pelastusliivit yms.» Koirien pelastusliivit» Non-stop Dogwear Safe Life Jacket -pelastusliivi»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Angela J. kirjoitti 12.11.2020:
Yleisarvosana
Great jacket, fit is excellent, after trying other brands which were less adjustable, this fits standard poodle who loves the water perfectly: worth every penny!
Seija O. kirjoitti 20.8.2020:
Yleisarvosana
Hyvä kantavuus, istuvuus ja pehmeys.
Minna S. kirjoitti 23.6.2020:
Yleisarvosana
Hyvät säätöominaisuudet ja erinomainen mäyräkoirallekin, ja koiran tietävät ymmärtävät mittasuhteiden haastavuuden ko. rodussa. Kilpailijaan nähden leveämpi nostokahva, joka hyvä jos koira ei nouse kahdella sormella. Koira menee näihin mielellään ja kävi ihan itse toteamassa, että kelluttavat myös. Omistaja sai varmuuden, että kahvasta saa hyvin nostettua pois.
Kristina L. kirjoitti 27.5.2020:
Yleisarvosana
Fits well. Seems to pick dog up. I will be using it to pull dog into a kayak but haven’t tried it yet.
Helmi J. kirjoitti 15.12.2019:
Yleisarvosana
Todella laadukas liivi! Alkuun hieman kankea istuvuudelta mutta parin käytön jälkeen mukautunut hyvin koiralle. Pitää laittaa riittävän napakasti, että pysyy päällä optimaalisesti myös häntäpäästä. Väri ois ollu enemmän mamman mieleen muuna kuin punaisena mutta vaikea taikoa jotain mitä ei ole valmistajalla valikoimassa :D Punainen kuitenkin värinä näkyy, isoja heijastimia on, säädöt on hyvät ja helpot ja myöskin pitävät eli eivät löysty kesken käytön itsekseen. Nostokahva on plussaa ja tuli erittäin tarpeeseen jo kertaalleen kun koira mulahti sup-laudan päältä kesällä. Isompikin koira nousee juuri sen verran, että tassut saa takaisin kuivalle. Myös koira tykännyt eikä ole pyrkinyt liivistä ulos kuten aiemmasta :D
Anssi V. kirjoitti 13.11.2019:
Yleisarvosana
Saksanseisojalle oikein hyvin istuvat liivit, koirakin tykkää.
Jari T. kirjoitti 20.8.2019:
Yleisarvosana
Hyvin sopivat liivit uros koiralle, ei paina vehkeitä mahalenkki jos joutuu nostamaan koiran ylös selkälenkistä . Huonoa on epämääräinen kellotuskyky , liiveistä eri kilomäärä kun mitä myyjä ilmoittaa .
leh...@...om kirjoitti 18.1.2019:
Yleisarvosana
Koira pysyy pinnalla, eli toimii. Muotoilukin hyvä.
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus