Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit» Ulkoilu» Elektroniikka» Rannetietokoneet» Garmin» Garmin Forerunner 645 Music»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
mai...@...fi 26.12.2020
Yleisarvosana
Hintalaatu suhde ok. Lähimaksu 10+
Jukka L. 3.11.2020
Yleisarvosana
👍
Samuel R. 11.8.2020
Yleisarvosana
Tekee minkä pitää, ja Garminin sovelluskaupan ilmaisilla sovelluksilla saa laajennettua perustoimintoja kivasti. Näyttöön tuli vaurio muutaman kuukauden käytön jälkeen, mutta takuuvaihto sujui mallikkaasti. Yhteys iPhoneen katkeilee välillä. Sykemittaus ranteesta ei ole kovin tarkka.
art...@...fi 18.3.2020
Yleisarvosana
Garmin Forerunner 645 music sammuilee yht´äkkiä vaikka lataukset,päivitykset yms kunnossa. Takuukorjauksessa ollut kohta kolme viikkoa ja mitään korvaavaa tuotetta en saanut tilalle.
Allan M. 30.1.2020
Yleisarvosana
Antaa kaiken tarvitsemani tiedon kuntoiluksesta! Turhan hankala siirtyä "ikkunasta" toiseen kun nappeja pitää painaa edes-takaisin. Hyvä että saa lukea tiedot puhelimessa vaikkapa Connect- appi turhan usein menetää yhteyden kelloon ja vaatii uudelleen kännistämistä. Voin kyllä suositella toisille jotka haluavat urheilukellon!
Ina G. 19.9.2019
Yleisarvosana
Olen kelloa käyttänyt kolmisen viikkoa, ja tähän asti se on täyttänyt kaikki odotukseni! Rannesykemittaus toimii mielestäni hienosti ja tarpeeksi tarkasti. Kello on myös helppo käyttää, vedenkestävyys plussaa. Musiikin lisääminen ja kuuntelu sujuu helposti. Maksuominaisuutta en olisi välttämättä tarvinut, ja jouduinkin huomaamaan, että omat luottokorttini eivät tue garminin maksuominaisuutta. Joten jos aikoo ostaa kellon tämän maksuominaisuuden takia, niin kannattaa tarkistaa, tukeeko oma luotonmyöntäjä tätä sovellusta.
Mika S. 11.7.2019
Yleisarvosana
hen...@...om 4.5.2018
Yleisarvosana
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus