Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit» Ulkoilu» Kengät» Vaelluskengät» Korkeavartiset» Lundhags Mira II Womens Light High»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Stina J. kirjoitti 13.10.2020:
Yleisarvosana
Paras ostos hetkeen☝️😃Kengät olivat heti hyvät jalkaan tuplasukilla ilman mitään hiertymiä. Oikea koko oli helpoo valita mittaamalla jalka ohjeenmukaan. Itsellä kengät päivittäisessä käytössä koirien kanssa metsälenkeillä epätasaisessa maastossa. Tukevat hyvin nilkan ja pitävät jalat kuivina.
Tarja J. kirjoitti 14.10.2019:
Yleisarvosana
Käsittelin kengät huolellisesti, niin sprayllä kuin vahallakin, ja otin todelliseen käyttöön suoraan lapin tuntureihin metsästysreissulle. Muu kenkä piti loistavasti vettä jota varvikosta tuli polviin asti, mutta läpästä tuli kosteus läpi koko läpän alueelta. Tarvitsee siis ehdottomasti uuden käsittelyn vielä. Vaikka kengät ja sukat kastuivat ei kenkä silti tuntunut kylmältä (merinosukka) joka oli positiivista. Muutoin kenkä oli todella hyvä, tukeva rakkakivikoissa ja erittäin mukava ja kevyt kävellä. Helppo ja nopea nyörittää ja pukea vaikka onkin pitkävartinen. Pidän kengästä paljon. Uutta vahaa vain kehiin...
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus