Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Ulkoilu » Kengät » Vaelluskengät » Puolikorkeat » Naisten » Kalvolliset » Hanwag Tatra II Bunion Lady GTX »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
MARTINE G. 13.10.2020:
Yleisarvosana
Chaussures très agréables à porter et performantes que ce soit sur chemin facile, sentier do moyenne montagnou ou haute montagne. Pied Très bien tenu, chausson confortable (jaloux valgus bien protégé), excellente semelle anti-dérapante.
aila l. 11.10.2020:
Yleisarvosana
En ole vielä ehtinyt paljon käyttää kenkiäni todellisessa ympäristössä. Tuntuvat ihan hyvältä noin kun olen hieaman kävelyt ja pitänyt sisällä.
Tanja P. 27.7.2020:
Yleisarvosana
Hyvät kengät, sopivat monenlaiseen maastoon, riittävän tukevat pidemmälle matkalle/raskaan rinkan kanssa. Melko vähäisellä "sisäänajolla" lähdin 10 päivän vaellukselle, ja hyvin toimivat. Leveämpi lesti takaa sen, että jalka mahtuu mukavasti olemaan kengässä, ja kävellessä ei tarvitse kipristellä varpaita tai muutaman tunnin kävelyn jälkeen tuskailla kipeiden jalkojen kanssa. Pisimmillään kengät olivat jalassa 10h. Nämä eivät ole kevyimmästä päästä, mutta voipi sitten mennä huoletta maastossa kuin maastossa. Tilasin yhden koon suuremmat kuin mikä kengänkokoni normaalisti on, ja on ollut hyvä valinta, kengän leveys tuo sopivasti lisätilaa päkiään.
Sarita K. 23.1.2020:
Yleisarvosana
Miellyttävät, hyvin istuvat kengät leveämpäänkin jalkaan. Kevyet kävellä, jäykkyys sopiva ja jalat eivät väsy pidemmälläkään vaelluksella.
lau...@...om 6.10.2019:
Yleisarvosana
Kiristys hieman vaikea, mutta hyvät kengät.
Jutta L. 6.8.2019:
Yleisarvosana
Erittäin hyvät, tukevat kengät. Tilaa yksi koko normaalia isommat.
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus