Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit» Ulkoilu» Kengät» Vaelluskengät» Korkeavartiset» Lundhags Jaure II High Mens»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi kirjoitti 14.2.2021:
Yleisarvosana
Tuntuivat eripari kengiltä. Pohjalliset huonot. Vertailun vuoksi kokeilin Syncro 2 ja ne olivat aivan pirun hyvät. Pitäisi olla sama kenkä eipä ole.
Jukka K. kirjoitti 17.12.2019:
Yleisarvosana
Todella jälyt vaelluskengät. Kävivät huollettavana heti uutuuttaan, mutta huolto oli nopea (5vrk). Jos kengät kestävät kymmenenkin vuotta, jota toki epäilen, ovat huippuostos. Edit: Noin vuosi käytetty ja kengät lähtivät ruotsiin. Kumiosa tehty liian pehmeästä kumista, joka aiheuttaa rakkoja tekevän rypyn juuri sopivasti isovarpaan päälle. Vaihtavat kumisen alaosan veloituksetta jäykempään. Edit: Uudet alaosat ja pohjat vaihdettu, nyt ei tee rakkoja isovarpaaseen, mutta pohjat on lumella tappavan liukkaat. Ei ole iso ongelma jos märillä kivillä pitoa löytyy kun itse tulee käytettyä lähinnä keväästä syksyyn, tämä tosin selviää vasta keväällä. Ongelmien johdosta tiputan 5 tähdestä 3 tähteen. Tämän hintaluokan kenkä, jota mainostetaan vieläpä keliin kuin keliin mukautuvana pitäisi kyllä toimia myös lumella ja 2 kertaa korjattavana vuoden sisällä myös vähän tiputtaa tähtiä. Toinen korjaus osui juuri vaelluksen kohdille joten jouduin ottamaan toiset kengät matkaan
Kalle S. kirjoitti 4.1.2021:
Yleisarvosana
Sisäänajoa tehty n 70km lyhyissä pätkissä. Alustava arvio siis: PLUSSAT: Jäykkyys/tukevuus. Voi tuntua liian jäykältä/painaa jostain kohtaa, mutta lämmetessä mukautuu jalkaan. Ludden rasvalla voi pehmentää nahkaa, jos haluaa. Askelvaimennus on erinomainen. Pohjan pito on hyvä. Varsi on korkea, jos sellaista hakee. Nilkan saa sidottua tiukaksi, jolloin jalka ei valu kärkeen jyrkässä alamäessä. Leveä lesti jättää jalalle tilaa. Hyvä vaihdettava huopapohjallinen. Monot kuivunee nopeammin kuin kalvokenkä. MIINUKSET: Hinta. Kengissä on käytettävä 2 sukkia, joten voipi tulla kuuma, jos kesäkelillä näitä käyttää. Kävelyergonomialtaan parempia kenkiä varmasti löytyy kevyemmästä päästä. KYSYMYSMERKKEJÄ, jotka selviävät pitkillä vaelluksilla: Vedenpitävyys. Kumisaappaat nämä eivät ole, mutta ei ole mikään kalvokenkäkään. Kengännauhojen lenkit on niitattu läpi, vuotaako näistä kohdista ? Kengät on syytä käsitellä vahalla tai rasvalla, jotta varren vedenpitävyys jollakin tasolla ok. Varasukkia + pohjalliset reissuun mukaan. Pohjamateriaalin kulutuskestävyys ? Itselle pito on tärkeämpi kuin kulutuskestävyys. Jämäkät kengät tositoimiin myös polkujen ulkopuolelle.
Danilo V. kirjoitti 17.10.2020:
Yleisarvosana
Sturdy, comfortable immediately, tested in Lapland.
Niko M. kirjoitti 16.9.2020:
Yleisarvosana
Loistavat kengät!
Lee Y. kirjoitti 12.8.2020:
Yleisarvosana
Super high quality leather and build a little be stiff at first need more time to break in
Petri h. kirjoitti 6.5.2020:
Yleisarvosana
Hyvät kävellä,toimii
David F. kirjoitti 5.4.2020:
Yleisarvosana
This is an initial review having only used the boots for a few short walks of under 2 hours. My impressions - they feel light (see the actual specs for their weight), which is good. The shaft is very stiff, felt somewhat like an ankle brace, which made me think the boots could take some time to break in - but that was not the case. The boots were very comfortable as soon as I started using them, though it might take some getting used to their regidity. Lundhags recommend wearing two socks with shell boots and this works very well. I normally wear a size 43 but ordered the 44 boot following the manufacture’s recommendations. The boots are spacious and should be comfortable even on wider feet. Moisture will build up inside the boot with continuous use, strenuous hiking/trekking, so taking a high-absorbency cloth to dry the inside and a second pair of insoles would be my suggestion on multi-day excursions. Also, good socks x2. The boots appear well-made and very sturdy, I’m confident they will last many years - depending on use. The reason I gave them 4 rather than 5 stars is the price - these are some of the most expensive high boots on the market and when you compare to other brands like Alfa, Viking or Crispi (who also make taller boots), I am not convinced of a +/- €100 premium. If you find them on sale - then I would highly recommend them!
Juho V. kirjoitti 11.2.2020:
Yleisarvosana
Kevyemmät kuin kalvokengät, kuivuvat nopeammin (mikäli onnistut kastelemaan) ja ovat jämäkät. Ehdottomasti hyvä ostos!
Nils S. kirjoitti 26.1.2020:
Yleisarvosana
Qualitativ hochwertiger Schuh. Das Prinzip mit den verschiedenen Sockenschichten funktioniert sehr gut. Je nach Witterung kann das Fußklima optimal angepasst werden.
Matti K. kirjoitti 4.1.2020:
Yleisarvosana
Ensimmäiset kuorikenkäni. Melko jäykät, mutta pehmenevät jonkin verran käytössä. Jalat pysyneet kuivina, vaikka seisonut vedessä pitkiä aikoja. Kalvollisissa tahtoivat jalat kastua, vai kuinka hyvin huolsi.
Minja N. kirjoitti 3.12.2019:
Yleisarvosana
Tykkäsi kovasti lahjastaan ja paljon käyttää. Aluksi oli jäykkä käyttää mutta tuntuu paremmalta mitä enemmän on kävellyt (ns.sisään ajo). Kannattaa ottaa tilaukseen mukaan kenkärasva. Suosittelen =)
MICKAEL D. kirjoitti 2.11.2019:
Yleisarvosana
Chaussures de très bonne qualité, durable et agréable à porter. Testé sur le terrain par temps humide,traversé de rivière, terrain rocailleux, forêt, se sont des chaussures de randonnée pour ceux qui ne veulent pas faire de concessions au niveau des pieds. Chaussures pour les longues randonnées en autonomie,dans la nature en dehors des sentiers battus. Au top, à voir dans la durée et les années d'utilisation.
Tero K. kirjoitti 2.10.2019:
Yleisarvosana
Tukevat ja hyvin hengittävät, voi pitää jalassa koko pitkän päivän ja kuivuvat nopeasti seuraavaa käyttökertaa varten.
Markus S. kirjoitti 11.2.2019:
Yleisarvosana
Ensi alkuun todella jäykkä kenkä, pehmenee käytössä vähän mutta pehmä siitä ei tule. Todella laadukkaan oloinen. Tässä vaiheessa on tullut kahlattua lumessa ja vedessä, ei vuoda eikä ole ollut kalvoa ikävä vaikka seisoi vedessä yli nilkkojen niin jalat kuivat. Kuivuvat helposti yön yli vaikka nahka on märkää kunhan ottaa pohjalliset ulos ja nostaa kengät lämpimään.
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus