Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Ulkoilu » Kengät » Vaelluskengät » Korkeavartiset » Lundhags Jaure II High Mens »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Juho V. 11.02.2020:
Yleisarvosana
Kommentti: Kevyemmät kuin kalvokengät, kuivuvat nopeammin (mikäli onnistut kastelemaan) ja ovat jämäkät. Ehdottomasti hyvä ostos!

Nils S. 26.01.2020:
Yleisarvosana
Kommentti: Qualitativ hochwertiger Schuh. Das Prinzip mit den verschiedenen Sockenschichten funktioniert sehr gut. Je nach Witterung kann das Fußklima optimal angepasst werden.

Matti K. 04.01.2020:
Yleisarvosana
Kommentti: Ensimmäiset kuorikenkäni. Melko jäykät, mutta pehmenevät jonkin verran käytössä. Jalat pysyneet kuivina, vaikka seisonut vedessä pitkiä aikoja. Kalvollisissa tahtoivat jalat kastua, vai kuinka hyvin huolsi.

Heikki K. 20.12.2019:
Yleisarvosana

Jukka K. 17.12.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Todella jälyt vaelluskengät. Kävivät huollettavana heti uutuuttaan, mutta huolto oli nopea (5vrk). Jos kengät kestävät kymmenenkin vuotta, jota toki epäilen, ovat huippuostos

Minja N. 03.12.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Tykkäsi kovasti lahjastaan ja paljon käyttää. Aluksi oli jäykkä käyttää mutta tuntuu paremmalta mitä enemmän on kävellyt (ns.sisään ajo). Kannattaa ottaa tilaukseen mukaan kenkärasva. Suosittelen =)

MICKAEL D. 02.11.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Chaussures de très bonne qualité, durable et agréable à porter. Testé sur le terrain par temps humide,traversé de rivière, terrain rocailleux, forêt, se sont des chaussures de randonnée pour ceux qui ne veulent pas faire de concessions au niveau des pieds. Chaussures pour les longues randonnées en autonomie,dans la nature en dehors des sentiers battus. Au top, à voir dans la durée et les années d'utilisation.

Tero K. 02.10.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Tukevat ja hyvin hengittävät, voi pitää jalassa koko pitkän päivän ja kuivuvat nopeasti seuraavaa käyttökertaa varten.

Markus S. 11.02.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Ensi alkuun todella jäykkä kenkä, pehmenee käytössä vähän mutta pehmä siitä ei tule. Todella laadukkaan oloinen. Tässä vaiheessa on tullut kahlattua lumessa ja vedessä, ei vuoda eikä ole ollut kalvoa ikävä vaikka seisoi vedessä yli nilkkojen niin jalat kuivat. Kuivuvat helposti yön yli vaikka nahka on märkää kunhan ottaa pohjalliset ulos ja nostaa kengät lämpimään.

Ville K. 31.10.2018:
Yleisarvosana

Peter T. 26.10.2018:
Yleisarvosana

Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus