Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit» Ulkoilu» Vaatteet» Housut» Topatut housut» Haglöfs Barrier Pant Women»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Markka I. kirjoitti 10.11.2020:
Yleisarvosana
Kevyet ja mukavat housut. Leirihousuna oli vilukissalle sopivan lämpöiset nollakelistä pikkupakkaseen. Koossa on huomioitu että alle mahtuu muutakin housua. Liukas ja aika ohut pintakangas, en ehkä lähtisi peffamäkeä laskemaan kulutuskestävyyttä ajatellen, vuoren liukkaus helpottaa pukemista. Oletin että sivuvetskarit olisi saanut kokonaan auki mutta ei - ne aukeaa alhaalta ja ylhäältä koko matkalla, mutta ylä- ja alapää vetoketjusta ei aukea eli aina joutuu pujottamaan jalan jonkinlaisen lahkeensuun läpi.
Terhi T. kirjoitti 15.2.2019:
Yleisarvosana
Muutoin hyvät, mutta housut eivät lupauksista huolimatta jousta, kangas ei ole ulkoisesta olemuksestaan huolimatta kovin kestävää ja normaalikokoa yhden suuremmat kannattaa tilata. Sen verran kivan malliset kuitenkin, että päätin pitää.
Tiina N. kirjoitti 9.12.2017:
Yleisarvosana
Lämpimät ja tosi kevyet kantaa mukana. Lahkeissa vetoketjut vyötärölle asti, joten helppo pukea retkellä taukohousuiksi kengät jalassakin.
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus