Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit» Vaellus» Makuualustat» Ilmatäytteiset» Exped SynMat HL LW»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Mikko L. kirjoitti 27.8.2020:
Yleisarvosana
Pakkautuu pieneen tilaan, mutta oli tästä huolimatta mukava nukkua. Ei myöskään tyhjentynyt yön aikana toisin kuin muut matkassa olleet makuualustat.
Niko S. kirjoitti 14.7.2020:
Yleisarvosana
Kevyt ja mukava makuualusta.
Toni K. kirjoitti 17.3.2020:
Yleisarvosana
Juuri sellainen kuin retkellä tarvitsee. Tuo mukavaa luksusta teltassa nukkumiseen ja sopii erinomaisesti Suomen kevääseen, kesään ja syksyyn. En tiedä miten olen tullut toimeen aiemmin ohuemmalla patjalla.
Janne M. kirjoitti 26.6.2018:
Yleisarvosana
Erittäin hyvä grammanviilaajan pussi. Menee naurettavan pieneen tilaan eikä paina paljon mitään. Kirjaimellisesti mahtuu vaikka kuoritakin isoon taskuun. Mukava ekstra on mukana tullut täyttöpumppauspussi, jota valmistajakin suosittelee käyttämään kompressiopussina vaikka varavaatteille. Itse käytin makuupussin suojapussina sitä, pussi rinkan sisällä. Ostin retkelle vielä toisen samanlaisen ja sulloin siihen vaatteet. Hämmästyttävän ohut mutta kestävä. Totaalisen tiivis pussi ei ole, kun sen likityhjiöi, imee itseensä ilmaa salaa jostakin. Alusta on mukava, lämmin ja paksu painavankin henkilön maata, sopivan pitkä pitkälle miehelle mutta leveyttä voisi olla muutama sentti lisää. Pahaa unta näkevä ei välttämättä pysy päällä. Maastotestaus tehty, viikon retki. Erittäin hyvä alusta. Helposti tulee täyttäneeksi liian täyteen, mutta ilmaa saa aina pois. Liian täyden alustan päältä kierähtää helposti pois...
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus