Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit‪» Ulkoilu‪» Vaatteet‪» Tarvikkeet‪» Lämmittimet‪» Jalanlämmittäjät‪» Therm-ic Heat 3D‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 13.1.2022
Yleisarvosana
Aivan huippua kun varpaat pysyy lämpimänä!
Anonyymi 6.1.2022
Yleisarvosana
Kolmisen vuotta sitten ostin nämä lämpöpohjalliset murtomaahiihtoon. Tähän mennessä kahdet toimimattomat pohjalliset vaihdettu takuuseen vastaaviin lyhyen käyttöajan jälkeen. Nykyiset toimineet keväästä -21 lähtien. Sinänsä ajavat asiansa tuotteena. Akuista entiset 960-sarjaiset vaihdettu toimimattomina kerran takuuseen vastaaviin. Nykyiset C-pack 1300-sarjaiset akut toimineet toistaiseksi. Pohjallisten akkuliitin erittäin tiukka ja hankala käyttää. Viitisentoista vuotta sitten ostetut kyseisen merkin pohjalliset ja akut toimivat edelleen, akut tosin menettäneet tehonsa, minkä vuoksi tein uushankintoja. Viimeisten ostosten laatu ei vakuuta.
Hannu S. 30.11.2021
Yleisarvosana
Muutaman käyttökerran kokemuksella pohjallinen toimii suhteellisen hyvin, jalkoja ei palellut -11c pakkasessa, korkein lämpötila kuitenkin tuntui jotenkin epämiellyttävältä, matala ja keskilämpötila ok.
Anonyymi 24.3.2021
Yleisarvosana
Varpaani tavallisesti kylmenevät laskettulumonoissa parin tunnin laskemisen jälkeen, vaikka olen käyttänyt markkinoiden parhaita laskusukkia. Erityisesti koronatalvena palelu on korostunut lämmittelytaukojen jäätyä väliin rinneravintoloita vältellessä. Therm-ic:n kanssa jalat pysyvät lämpimänä, aivan loistotuote!
Tero N. 11.1.2020
Yleisarvosana
Toimii. Johto vaikuttaa vähän heppoiselta, aika näyttää miten kestää käyttöä.
Tero M. 15.12.2018
Yleisarvosana
Pohjallinen on hyvä, kokonumero oli oikea. Johdon kanssa on vähemmän säätöä kuin edellisen mallin kanssa. Pohjallinen on pikkuisen jäykkä, vaikeuttaa sisäkengän laittamista monoon. Ei ylivoimainen ongelma. Eli hyvin toimii!
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus