Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Vaellus » Rinkat, reput, kassit » Reput » Yleisreput » Fjällräven Greenland Top Large »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
tur...@...om 03.05.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Itselläni tämä tuli täyttämään rakoa jokapäiväisen käyttörepun ja isomman retkirepun välille. Tämän kanssa kehtaa kyllä hyvin kulkea kaupungilla, mutta läpän avausmekanismi ei ole ihan niin helppokäyttöinen kuin arkirepussa saisi olla. Samoin litraisen juomapullon pujottaminen sivulokeroon vaatii aina kaksi kättä. Tilaa on hyvin - mukaan mahtuu sekä kuntosalivarusteet että läppäri. Sivulokeroihin menee kaksi isoa juomapulloa helposti, joten myös retkelle tämä kelpaa hyvin. Viilekkeet ovat sopivan lähellä toisiaan mutta silti ergonomiset, jotta rintaremmiä ei jää kaipaamaan. Materiaalit ovat miellyttäviä ja laatuvaikutelma hyvä.

SEPPO I. 13.03.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Hiihtolomareissulla mukana automatkoilla pikkutavaran/papereitten kuljetuksessa mukava.4 eri osastoa.tavarat löytyy hyvin. Päiväretkillä eväitten ja varavaatteiden kuljetuksessa mahtava. Sopii isommankin porukan eväät mukaan.

Katri P. 09.11.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Reppu on tilava ja toivottavasti myös kestävä, kun kiinnitykset ovat metallia. Avaaminen ja sulkeminen on kaupunkiololoissa hieman epäkäytännöllistä, mutta siihen tottunee.

Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus