Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit» Ulkoilu» Elektroniikka» Rannetietokoneet» Garmin» Garmin Forerunner 935»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Veli-Pekka J. 23.5.2020
Yleisarvosana
Selkeä näyttö, hyvä akun kesto, mukava kädessä. Hinta kohtuullinen vrt vastaavat tuotteet.
Jussi-Pekka K. 28.11.2018
Yleisarvosana
Ollut nyt vuoden käytössä, ja olen tyytyväinen. Sykkeen mittaus ranteesta ei toimi luotettavasti joissakin treeneissä. Garmin Connect-applikaatio on mielestäni loistava apu treenaamisen seuraamiseen.
Juuso S. 16.6.2018
Yleisarvosana
esk...@...fi 28.1.2018
Yleisarvosana
Hyvä tuote. Urheiluun erillinen sykevyö on kyllä edelleen paikallaan, rannesykemittaus on välillä todella epätarkka/hyppivä
Mika V. 16.9.2017
Yleisarvosana
+ Pitkä akkukesto. akku kestää yhdellä latauksella omassa käytössä yli viikon (sykemittaus 24/7 päällä, muutama harjoituskerta per viikko, osan ajasta bluetoothilla kytkettynä puhelimeen). Vaatii tämän takia huomiota harvakseltaan. + istuu hyvin ranteessa, on kevyt ja huomaamaton. Tämän takia kiva pitää myös yöllä, kello ei ala painamaan rannetta. Tällä paino luokassa ~47g (vrt. fenix 5 lähemmäs ~80g) + tästä löytyy barometri, joka on vaikuttanut toimivan ainakin 1,5vk ajan. + gps löytää eka kerran jälkeen suht nopeasti + löytyy samat monilajiominaisuudet kuin fenix 5, helppo asettaa omat urheilutilat juoksulle, polkujuoksulle, pyöräilylle, maastopyöräilylle, avovesiuinnille, allasuinnille yms. Barometrin ansiosta käytännöllinen pusikossa, missä gps ei aina toimi. + navigointi-ominaisuus on luksusta vieraassa ympäristössä, sen ansiosta voi vapauttaa aivokapasiteetin reittiarvonnasta ja keskittyä fiilistelemään maisemia ilman pelkoa kiertolenkin lisäkilsoista. Garmin connectissa mentävän reitin piirtäminen kartalle on mielestäni helppoa, kuin myös tehdyn reitin lataaminen ja käyttöönotto forerunneriin on vaivatonta. tien päällä navigointi toimii mielestäni selkeästi, hälyttää useamman kerran käännöksen lähestyessä. polkureittejä olen tehnyt katsomalla puhelimen ios:n "karttaselain" sovelluksesta pohjia, mitkä piirrän garmin connectiin. + synkronointi iphonen garmin connectilla on ollut mutkatonta ja puhelin löytää kellon nopeasti, ohjelmistosta on tullut uusi beta joka vaikuttaa selkeämmältä kuin vanha. - hinta on todella korkea, mutta jos haluaa barometrillä varustetun rannelaitteen monilajiharjoittelulla niin useimpien ei auta kuin kärsiä asia. - kellon reunukset näyttäisivät olevan alttiita pienille kolhuille ja naarmuille, mustasta muovista pikkukolhut eivät mielestäni häiritsevästi erotu. MTBendurokisoihin tms. vakavan kaatumisen/kolhuilun reissuille (seinäkiipeily?) miettisin kaksi kertaa, pitäisinkö laitetta ranteessa tai ohjaustangossa (mielummin repussa). - erillinen näyttösuoja on mielestäni tarpeellinen, kellon näyttö kerää helposti töhnää pintaansa. pohdin fenix 5 sapphiren (sapphire siksi, koska kyseessä on rymistelyluokan kello. tavallista en kokenut maastohommiin järkeväksi ratkaisuksi) ja forerunner 935;n välillä. valinnan ratkaisi forerunner 935:n eduksi fenix 5 sapphiren korkeampi hinta sekä forerunner 935:n käyttömukavuus. 2 viikon käytön jälkeen olen tyytyväinen ostooni.
joo...@...om 11.7.2017
Yleisarvosana
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus