Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit‪» Vaellus‪» Rinkat, reput, kassit‪» Rinkat‪» Putkirunkoiset‪» Eberlestock Mainframe Pack (F1)‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 18.1.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 14.11.2021
Yleisarvosana
Käytännöllinen, mukava ja tukeva reppu
Patrik R. 14.11.2021
Yleisarvosana
Kuljetus nopea ja hyvä, tuote odotusten mukainen. Sain kuitenkin erittäin huonon kuitin ostoksesta, miksi et saa normaalia kuittia sähköpostitse? Jos olisin saanut normaalin kuitin, se olisi ollut 5 tähteä (lähetin jopa sähköpostia toimittajalle ja pyysin kuittia, mutta saamani näyttää lapsen kirjoittamalta ja jätän sen kirjanpitäjälleni!!!)
Artur G. 2.11.2021
Yleisarvosana
Huippulaatu kuten odotettiin, ei mitään lisättävää. Rakastan sitä ehdottomasti!
Carsten M. 12.8.2021
Yleisarvosana
Suuri laatu. Toivon vain, että olisi parempi tapa käyttää keskusyksikköä batwings ja höyrypakkaus. (Sinun täytyy kiinnittää höyrypakkaukset (!) Batwingsin päälle tällä hetkellä. Ennen kuin sain tavarat, ajattelin, että voit helposti kiinnittää batwings höyrypakkauksen vasemmalle ja oikealle puolelle. Näin ei ole.
Dayne B. 8.7.2021
Yleisarvosana
Huippuluokan laatu. Toivon, että takana oleva molu olisi hieman helpommin saatavilla.
Anonyymi 8.7.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 19.5.2021
Yleisarvosana
Suuri ammattitaito, erinomainen konsepti. Vain kaksi asiaa hämmentävää: - vain yksi "salpa" vetoketjun pitämiseksi yläosassa - miksi kuormanostimissa ei ole "hihnasiteitä"?
Stephan E. 7.3.2021
Yleisarvosana
Kim N. 22.12.2020
Yleisarvosana
Mikään ei todellakaan voita Eberlestockia laadun suhteen. Runko on erittäin kevyt ja yhtä monipuolinen kuin se saa. Pakkauskehys antaa sinulle rajoittamattomat vaihtoehdot, miten ja mitä kantaa. Tämä korvaa kaikki muut reppuni (paitsi Osprey-laukkuni kameranajoille), koska se antaa niin paljon enemmän käyttötarkoituksia, kuten sitä voidaan käyttää tuolina ja tikkaina. Kerään usein metsäpaloja, juuria ja kuorta metsässä, ja tämä on juuri sitä varten. Ainoa miinus on, että vesirakon asettamiseen ei ole aukkoa, mutta teen sen itse.
Daniel S. 21.12.2020
Yleisarvosana
Matti P. 26.6.2020
Yleisarvosana
Tämän kanssa kantaa mukavasti melkeen mitä vain. Ehdoton kampe perheen kanssa telttaillessa kun saa kantaa monta kuormaa autolta/veneeltä leiripaikalle (esim 110l kuivasäkki kulkee kivasti selässä).
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus