Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Ulkoilu » Kengät » Vaelluskengät » Puolikorkeat » Miesten » Kalvolliset » Meindl Guffert GTX »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Andrew K. 28.11.2020:
Yleisarvosana
These boots are the most comfortable, supportive boots I've ever had! Varuste.net are the the best value store I've ever purchased from. Sorry delivery even during Covid. Bravo.
Janne L. 21.10.2020:
Yleisarvosana
Lukemattomien sovitusten jälkeen päädyin näihin. Lesti on hyvin leveä ja jo melko lyhyen sisään ajon jälkeen tuntuvat toimivan. Toki aika massiivinen ja jäykkä kenkä eli parhaimmillaan astetta järeämmässä käytössä.
tom t. 8.8.2020:
Yleisarvosana
Henry A. 24.7.2020:
Yleisarvosana
Olli R. 14.7.2020:
Yleisarvosana
Hyvä vaelluskenkä leveälestiselle henkilölle.
Henrik M. 11.7.2020:
Yleisarvosana
Tukevat, erittäin hyvin tehdyt ja leveälestiset vaelluskengät kovempaankin käyttöön. Varpailla on hyvin tilaa liikkua, ja kenkä ei purista. Varsi on vaeltamiseen sopivan mutta ei liian pitkä.
Juha N. 22.6.2020:
Yleisarvosana
Mukavat ja sopivan jämäkät kengät. Varren mitta ja lestin leveys miellyttää.
Taavi R. 17.6.2020:
Yleisarvosana
N. 100 km kävelyn jälkeen kengät muotoutuneet jo aika hyvin jaloille. Aluksi varret aiheuttivat lieviä hiertymiä, mutta enää ei mitään ongelmia. Varpailla mahtavasti liikkumavaraa. Varsi hyvän korkuinen ja tukee hienosti nilkkoja joustaen kuitenkin sopivasti. Kengät hengittävät tehokkaasti. Ehdottomasti parhaat kengät mitä olen käyttänyt.
Laura P. 8.6.2020:
Yleisarvosana
The boots here are cheaper than any I've found. A genuine steal. High quality and brand new. Shipping from Europe all the way to NZ in about 10 days, I often wait longer for post from Australia! So so pleased with my boots. Will definitely buy from Varuste again. I have been hunting wide and far for a good quality highly robust tramping/hiking boot that fits a wider forefoot without crushing my toes. These are perfect. Still narrow enough at the heel to feel snug and prevent rubbing. I also used the online size checker from Meindl and it worked out perfectly. Happy happy happy!
Jan-Peter P. 2.5.2020:
Yleisarvosana
Vihdoin löysin kengät jotka oikeasti istuvat jalkaani! Hommasin lopulta toisenkin parin (puoli kokoa pienemmät) kesäkäyttöön.
Anssi Mika P. 1.3.2020:
Yleisarvosana
20 km nyt talvikenkäilyä takana. Menty epätasaista jäätikköä ja kivikkoa. Kenkä on riittävän kiertojäykkä 15kg kantamusten kanssa. Nilkka saa sopivasti tukea. Varren korkeus on juuri oikea. Oma jalka on normaalisti 41,5 ja lesti niin leveä että esim. Lowan useimpien kenkien wide mallit puristavat. Myös island widet tuntuvat puristavan. Nyt tilasin guffertit koossa 8,5 ja kenkä on juuri sopiva. Eteen jää sopivasti tilaa, alamäissä ei ota varvas kärkeen ja edessä on kunnolla leveyden puolesta tilaa minkä myötä kengät ovat myös talvella lämpimät ja luultavasti kesällä myös viileät. Lisäksi itsellä on naurettavan kokoiset kehräsen luut joiden vuoksi kenkä yleensä hiertää kehräsenluun kohdalla mutta nämä eivät. Suosittelen kokeilemaan näitä jos mikään muu ei tunnu sopivan.
Terhi S. 26.2.2020:
Yleisarvosana
Niko M. 7.2.2020:
Yleisarvosana
Istui jalkaan heti ensimmäisellä käytöllä leveälestinen ei hierä pikku varvasta vartta joutuu säätämään jotta ei hierrä mutta ei ongelma ollut.
Ashraf S. 20.12.2019:
Yleisarvosana
I have been using Meindl shoes since 2007, had perfect hiker which just about to die on me. The best shoes I ever used, used them for hunting and hiking all day long whole day walk and stalk in high country never had a sore foot. I am 51 now but still love my old shoes. Just bought new shoes from ‘Varuste.net’ excellent service and on time delivery. Very good customer service I wish they are close to go and shake hand and wish them Happy New year
ind...@...ee 9.12.2019:
Yleisarvosana
kar...@...om 1.8.2019:
Yleisarvosana
Tuomas L. 15.7.2019:
Yleisarvosana
On kyllä leveälestisen jalan huippukenkä. Istui jalkaan heti ja on sopivan tukeva.
Christofer O. 27.6.2019:
Yleisarvosana
I have freakishly wide feet, so it was a breath of fresh air to finally find these shoes, after having spent a lot of money on too small shoes hoping they would stretch out, as the sales clerk promised. There is a small crease on the inside that needs to be fixed on the tongue of the shoe, but that is easily fixed. Robust boots ready for years of use.
Ville G. 16.4.2019:
Yleisarvosana
Parin viikon kokemuksella ei paljoa voi sanos kengistä mitkä ostin vuosiksi eteenpäin, mutta alkuvaikutelma on hyvä. Kengät ovat jämäkän tuntuiset ja silti sisältä mukavan pehmoiset verrattuna aikaisempiin vaelluskenkiini. Muutaman kymmenen kilometrin kävelyllä ei vielä hiertymiä jaloissa.
Jukka K. 12.2.2019:
Yleisarvosana
Todella tukeva kenkä jäykällä pohjalla. Sisäänajo vielä kesken, nilkat kipeytyy kävellessä, mutta uskoisin näiden muotoutuvan jalkaan loistavaksi. Työn jälki hyvää, varmasti kestävät kovassakin käytössä vuosia.
teotex oy R. 27.1.2019:
Yleisarvosana
Hyvä kenkä, tukeva.
Oskar N. 9.12.2018:
Yleisarvosana
Tuukka T. 5.10.2018:
Yleisarvosana
Leveälestiselle erinomainen valinta, ei purista jalkapöytää sivusuunnassa sitten yhtään.
sam...@...om 21.8.2018:
Yleisarvosana
Kengässä on leveä lesti, riittävän korkea varsi, sekä se on erittäin tukeva. Käytössäni kenkä ei ole puristanut tai hiertänyt koskaan hyvän nauhoitus ominaisuuksien johdosta. Ensimmäisen vuoden aikana pohjan ja kengän saumaan tuli 2-3cm repeämä joka korjattiin tehtaan toimesta, tulevaisuus näyttää vaikuttaako tämä kengän kestävyyteen.
Esa H. 27.7.2018:
Yleisarvosana
Hyvin nilkkoja tukevat. On tilaa varpaille ja kantapää pysyy hyvin paikoillaan. Laatukin on hyvää. Nyt kun alkuvuoden ollut käytössä niin ovat koko ajan paremmat jaloille.
Erno P. 11.7.2018:
Yleisarvosana
Erittäin hyvät kengät jos omaat kapeahkon kantapään/nilkan ja vastaavasti taas erittäin paljon tilaa tarvitsevat varpaat. Ainoa syy miksei suorilta tullut 5 tähteä on erikseen poistettava "levy" varsinaisen pohjallisen alla. Kyseinen aparaatti on liimattu niin rotevasti kiinni ettei toivoakaan ehjänä poistaa. Kevyemmin liimattuna voisi poistaa, kokeilla onko parempi ja laittaa takaisin jos kengästä tuleekin liian väljä. Ilmeisesti lestien malleissa on eroa, sillä tämän kengän koko 9,5 vastaa Islandin kokoa 10 lähes millin tarkkuudella pituudeltaan (älä osta sovittamatta paikasta johon ei voi palauttaa/vaihtaa). Yleinen laatu on sitä mitä Meindl:iltä voi odottaa, eli erittäin kovaa.
Petri P. 15.4.2018:
Yleisarvosana
Riittävän tukevat kengät vaellukselle olematta kuitenkaan kolhot arkisemmassa käytössä. Varsi on mukavan korkea, joten housun lahje pysyy kunnolla kengän päällä suojaten kastumiselta.
Mika K. 4.2.2018:
Yleisarvosana
Hyvät leveälestist vaelluskengät. Varren pituus juuri sopiva ja vettä ei päässyt kenkään vetisessä maastossakaan kunhan housujen lahe oli hyvin kengän varren päällä. Miellyttävät jalassa. Kantapää lukittuu todella hyvin ja ei pääse nousemaan hyvin nauhoitettuna. Jonkinverrran pitemmällä matkalla huomasin isovarpaan puutumista, mutta muuten toimivat kengät.
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus