Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Vaellus » Makuualustat » Ilmatäytteiset » Exped SynMat HL Duo LW »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Sampo A. 19.10.2019:
Yleisarvosana
Mukava kuin mikä! Poikkeuksellisen kevyt lisäksi.
Katariina R. 19.6.2019:
Yleisarvosana
Expedin SynMat HL -tuplamakuualusta on ollut käytössä nyt reilun vuoden ja on sanalla sanoen luksusta. Alusta on kevyt, pakkautuu pieneen tilaan suhteellisen kivuttomasti (viikkaaminen onnistuu yksinkin) ja on mukava kuin mikä. Plussaa myös mukana tulevasta täyttöpussista, joka ilmeisesti muihin Expedin alustoihin täytyy ostaa erikseen. Täyttäminen on helppoa, ja ilman poistaminen onnistuu hyvin keskellä yötäkin ilman, että alusta tyhjenee kokonaan. Alusta kannattaakin täyttää ensin ihan pinkeäksi ja sitten päästää ilmaa pois vähän kerrallaan, kunnes on hyvä (ilman, että takapuoli osuu vielä maahan). Yksi ostopäätökseen vaikuttaneista syistä oli toki se, että alusta on täsmälleen telttamme pohjan kokoinen, vaikka näin jälkeenpäin todettuna syökin teltan jo ennestään pienestä korkeudesta ne taktiset sentit, ettei teltassa mahdu enää istumaan. Joka tapauksessa ehdottoman hyvä ostos, on tehnyt teltassa nukkumisesta suorastaan mukavaa vähän nihkeämmällekin ulkona nukkujalle. Ei soveltune talviretkeilyyn pienen R-arvon takia, mutta sitähän ei luvatakaan.
Ivan R. 12.4.2019:
Yleisarvosana
Muista täyttää kunnolla! Yöllä kun huomaa takapuolen jäätyvän (koska ilmaa tulisi olla enemmän ja nyt kosketuksissa maan kanssa) ei jaksa kaivaa pumppupussia esiin.
Niko S. 6.2.2019:
Yleisarvosana
Asiakaspalvelija Eevi J. 15.9.2018:
Yleisarvosana
Tuplaleveä alusta on luksusta telttaillessa!
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus