Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Ulkoilu » Kengät » Juoksukengät » Maastojuoksukengät » Miesten » Salomon SpeedCross 4 CS »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Veli-Matti H. 14.03.2019:
Yleisarvosana

Eveliina P. 27.02.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Aiempi malli mukavampi ja istuvampi (speedcross 3). Tämä malli ei tunnu niin hyvältä jaloissa.

Ilkka H. 23.02.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvänoloiset kengät. Koko vaan turhan tiukka. Mulla on normaalisti 44 numeron kengät ja täältä lukemieni palautteiden perusteella tilasin 46:set kengät. Nekin olivan liian kapeat, pituutta oli riittävästi jopa liikaakin. Ilmeisesti Speedcross 4 Wide - kengät olisivat sopivat omalle kenties normaalia leveämmälle jalalle, mutta niitä ei asiakaspalvelusta kysyessäni enää ole saatavilla. Vertailun vuoksi, SWAT Tactical maihareiden 45:set sopii jalkaani ihan mainiosti aivan normaalilla lestillä.

Mika R. 31.10.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Ok pito kaikilla alustoilla, ok tuntuma, ok vaimennus. Eivät säiky pientä kosteutta. Lesti ympäröi jalan tiiviisti, mikä toimii polkulenkeillä, mutta voi olla pitemmillä taipaleilla liian epämukava. Nilkat tuntuisivat kestävän näissä peruslenkkaria paremmin, kenkä jotenkin pyörähtää jalassa harhaan astuttaessa eikä nilkka väänny helposti. Asfaltilla tuntuvat klopoilta. Suosittelen polkujuoksuun, mutta en yleiskäyttöön. Koot ovat yhteneväiset muiden Salomonin tuotteiden kanssa eli näistä 11,5 sopii 45 jalkaan.

Kreu M. 24.07.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Paras polkukenkä itselleni tähän asti. Istuu hyvin ja hain korkeahkoa kantaa.

ter...@...om 28.06.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Erittäin hyvin jalkaa tukevat kengät. Sopivat kaikille muille keleille maastossa ja tiellä paitsi jäiselle.

Nimimerkki polkalainen 04.06.2019:
Hyvät maasto/soratie ja polku lenkkarit ei siis niinkään asfaltille passaa vaikka vähän matkaa sielläkin voi mennä. Ihan ensimmäiset minulla olikin numero kolmoset oranssit ja tiesin mitä tilata kun aikaisempaa kokemusta löytyy siis.. Kannattaa mielellään yhtä numeroa isompi tilata niinkuin itse olen aina tilannut ettei sitten tunnu hankaavan tai tuntuvan pieneltä. alesta tilasin mutta omalla paikkakunnalla kun hintataso kauhean korkea niin täältäpä sitten löysin kukkarolle sopivan hintaisen tossun käyttööni.

Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus