Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Vaellus » Rinkat, reput, kassit » Rinkat » Putkirunkoiset » Savotta Jääkäri XL »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Toni T. 21.1.2021:
Yleisarvosana
Very high quality rucksack, which is almost impossible to break. Big plus for the modularity that all the MOLLE-webbing brings!
Heikki G. 16.12.2020:
Yleisarvosana
Guillaume G. 27.10.2020:
Yleisarvosana
Produit incroyable Service livraison exceptionnel Je recommande
Dennis V. 22.10.2020:
Yleisarvosana
Good quality product
Jukka K. 21.10.2020:
Yleisarvosana
Pätevältä rinkalta vaikuttaa, arvostelen lisää kunhan kokemuksia kertyy
Pär L. 16.10.2020:
Yleisarvosana
Henry L. 9.10.2020:
Yleisarvosana
Kokeiltu kahdella vaelluksella ja toimii uskomattoman hyvin. Kokoa on sen verran, että kamat mahtuu mukaan ja ovat saatavilla kätevästi. Säädöt tehtävissä isolle miehelle kuten minä (186cm, 100+ kiloa) ja selässä paino jakautuu täysin oikein, eli paino tuntuu lähinän jaloissa, eikä olkapäillä. Jos jostain pitäisi rutista, niin alataskun pikkulokeroille en oikein ole löytänyt selkeää tarkoitusperää ja lisäksi tuntuu, että ne taskut eivät aivan pysy kiinni. Tällä ei oikeastaan ole väliä, kun hyvillä Molle valinnoilla pienemmätkin kamat saa hienosti erilaisiin lisätaskuihin. Suosittelen
Markus S. 17.8.2020:
Yleisarvosana
Tällä nyt kaksi retkeä tehty ja aikamoisen järkälemäinen laitos selässä on. Tätä ei kuitenkaan huomaa käytössä ja 35kg lastikin meni aika kevyesti jopa ennen rinkan säätöjen korjauksia. Jääkäri L oli liian pieni, joten XL on siitä looginen askel hiemankin pidemmille reissuille. Hyvä hankinta!
Peter B. 14.8.2020:
Yleisarvosana
Excellent high end product. High quality material, rugged, durable and looks good. Versatile functionality. A little heavy, but that's the cost of durability. Very comfortable to carry for long hikes. Very happy with it!
Niko P. 8.8.2020:
Yleisarvosana
Tässä on ostos, mitä ei voi katua. Aivan loistava kantolaite raskaammallekin taakalle. Vaikka rinkan omapaino on kova, niin se ei häiritse, koska tätä on niin helppo kantaa. Oikein säädettynä paino jakautuu niin hyvin, että et edes huomaa kantavasi rinkkaa. Rolltop sulku ja korkeussäädettävä kansi on parhautta. Rinkan voit pakata ihan ääriään myöten täyteen ja silti ainakin itse saanut kaikki tavarat säältä suojaan sen sisään. Tässä rinkassa en muuttaisi mitään.
Niko S. 15.7.2020:
Yleisarvosana
Erinomainen ja kestävä rinkka, joka ei itsessään ole keveimmästä päästä, mutta toimii loistavasti raskaallakin kuormalla. Rinkan ulkopuolelle helppo kiinnittää kantamuksia.
Pekka H. 15.6.2020:
Yleisarvosana
Säädöt sai tehtyä helposti 197cm pituisen kantajan selän pituudelle.
Roger S. 27.5.2020:
Yleisarvosana
heavy duty load carry system that sits nice on hip and shoulders, shrinks down to "normal" size backpack with compression straps. (looks like ordinary backpack, not like the LJK or tht TST RP80, these kind of like look "bigish")
Jussi M. 12.5.2020:
Yleisarvosana
Kallis mutta erittäin hyvä, takuu 10 vuotta niin ei sillee ole hätää jos jotain sattuu.
antti k. 7.5.2020:
Yleisarvosana
säädöt vielä tekemättä, mutta on jo pienen testireissun perusteella paras rinkka mitä olen koskaan omistanut.
jari A. 7.5.2020:
Yleisarvosana
Niko H. 7.5.2020:
Yleisarvosana
Hinta pelotti, mutta ei ole kaduttanut. Tätä raahailee mielellään yön yli reissuillakin mukana, koska kantomukavuus on erittäin mainio.
Teemu M. 31.12.2019:
Yleisarvosana
Iso, kestävä ja tukeva.
Tommi R. 20.12.2019:
Yleisarvosana
Taattua Savottaa!
Peik J. 19.12.2019:
Yleisarvosana
Oikein hyvä rinkka. Mukava kantaa. Ekalla reissulla lähtöpaino repulla oli noin 20kg ja ainakin se kulki hienosti ja paino jakautui tasaisesti lantiolle ja hartioille. Teltan kaaripussia varten saisi sisäosastoja erottavassa säädettävässä välilaipiossa olla reunassa 5cm reikä vaikka vetskarilla. Nyt ainoa reikä jää keskelle ja se tekee tosi hankalaksi muiden kamojen pakkaamisen ylätaskuun. Tosin kyllä Hillebergin kaaripussi mahtui pystyyn reunaankin mutta se törröttää vähän pitkänä sieltä ylös ja nousi minulla muiden kamojen yläpuolelle selkeästi. Toki rullasulun pystyi vielä sulkemaan koska siihen on varattu runsaasti ylipakkausvaraa. Sivutaskut kokoa L minun repussa. Niiden ja repun pääsäkin väliin sai kirveen ja kävelysauvat aseteltua aika nätisti.
Matti R. 15.9.2019:
Yleisarvosana
Ehkä yksi parhaista Savotan rinkoista. Raskaassa kuormassa ei ompeleet "soineet" kuten muissa rinkoissa tahtoo olla tapana. Kantojärjestelmä selvästi yksi parhaista ja säädöt riittävät mainiosti isollekin kantajalle. Tämä kantojärjestelmä yhdistettynä perinteisen LJK:n rinkan kanssa voisi olla todella kova yhdistelmä.
Alexandre C. 15.8.2019:
Yleisarvosana
Very good build quality bag and functional. I used the bag a couple of time and it is confortable to me. I strongly recommend it.
Jukka H. 12.7.2019:
Yleisarvosana
Kun vertaan edelliseen rinkkaani niin (Savotta LJK) aika tasoissa ollaan (molemmissa omia hyviä puolia), mutta Jääkäri XL:n mollekujat ja pari muuta innovaatiota vievät voiton omalla kohdallani.
Mikko M. 21.10.2018:
Yleisarvosana
Kestävä, modulaarinen ja erittäin käytännönläheisesti suunniteltu/tehty. Ompeleet ovat huippuluokkaa, repussa on erinomaiset säädöt ja viimeistely on muutenkin ammattitaitoista. Kenties kallis rinkka, mutta elinikäinen ja jos käy paljon metsässä, on tämä kultaakin kalliimpi reppu.
Jenni N. 28.9.2018:
Yleisarvosana
Joey S. 16.8.2018:
Yleisarvosana
A realy strong en quality made bag. Good and fast service.
Nimimerkki Utelias61 24.8.2016:
Olen käyttänyt vuoden Modulaari-LJK:ta tyytyväisenä. Käytän vaelluksilla. Nyt kiinnostaa Savotan mainospuhe, jonka mukaan Jääkäririnkka on "paranneltu" versio edeltäjästä. Kolme seikkaa jää kiinostamaan tästä näkökulmasta. Että pussin syvyys on pudonnut 30 cm:sta 23:een kuulostaa mahdolliselta "parannukselta" ainakin ulkonäön kannalta, mutta toisaalta olen monta kertaa pakatessa ollut iloinen, kun LJK:n pussi on kasvanut syvyyttä, ja siksi myös huolimattomasti alkanut pakkaus on sujunut onnellisesti ja nopeasti. Entä nuo koko pussin/repun ympäri kiertävät hihnat? LJK:ssa niitä ei ole, enkä mitenkään tajua niitä "parannuksena", vaan ne tuovat mieleen vanhanaikaiset retkiputkirinkat jo 1980-luvulta. Kolmas "parannus" on mielestäni selvä huononnus. Tarkoitan irrotettavaa yläläppää, joka tuo mieleen monet hassusti tornimaiset rosnarinkat kuten Ospreyt. Kun rinkan kanssa puuhailee paljon (sitähän ei ainoastaan kanneta vaan myös puretaan ja pakataan), mitkään irtoilevat osat ja läpät eivät yleensä ilahduta vaan pikemminkin hatuttavat ja hidastavat retkeilyä. Olisin iloinen, jos kumpaakin rinkkaa käyttäneet esittäisivät huomioita edellisistä aiheista. Tosiaan, mitään valittamista en Modulaari-LJK:sta ole keksinyt, vaan olen ollut läpeensä tyytyväinen. Siksi kiinnostaisi kuulla vähän lisäselvitystä noiden "parantelujen" suhteen.
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus