Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit» Vaellus» Rinkat, reput, kassit» Rinkat» Putkirunkoiset» Savotta Jääkäri XL»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Sini S. 23.9.2021
Yleisarvosana
Taattua laatua ja kaikkeen riittävä kantokapasiteetti
Anonyymi 11.9.2021
Yleisarvosana
Gregory A. 1.9.2021
Yleisarvosana
Tämä paketti on rakennettu kuin säiliö… tähän pakkaukseen liittyvä rakenne ja ajatus molle -järjestelmän kanssa tekee tästä pakkauksesta erinomaisen ..! Siinä on tarpeeksi tilaa ottaa myös keittiön pesuallas, jos haluat ..! Pakkauksen ja rungon monipuolisuus lisää pakkauksen vaihtoehtoja, jota voidaan käyttää vaihtoehtoisena kantojärjestelmäna, raskaampien esineiden kuljettamiseen leirille, kuten puuta tai muita esineitä ... jne., Jos tarvetta ilmenee ..! Niin iloinen, että ostin sen, kun tein ... kun tuotteiden toimitus ympäri maailmaa muuttuu yhä epävarmemmaksi joka päivä ..! Joten neuvoni on, että hanki omasi kun voit ..! Lisäksi Verustte.netin asiakaspalvelu on erinomaista ..! 10/10
Tomas P. 1.9.2021
Yleisarvosana
Iso ja sydämellinen. Testattu vuoristovaelluksella viiden yön aikana. Paino alussa oli 28 kg ja paino 24 tuntia matkan jälkeen, ei ongelmia kantojärjestelmien tai vastaavien kanssa. Erittäin hyvä reppu, joka tuntuu erittäin vankalta ja luotettavalta.
Anonyymi 16.7.2021
Yleisarvosana
Uskomaton materiaali erittäin tyytyväinen
Anonyymi 16.6.2021
Yleisarvosana
Tuomas H. 23.5.2021
Yleisarvosana
On se järkäle. En varmaan toista rinkkaa tarvitse koko elämäni aikana. Kevyeksi tätä ei parane haukkua.
Anonyymi 19.5.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 17.5.2021
Yleisarvosana
Thomas L. 13.4.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 9.4.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 20.3.2021
Yleisarvosana
Äärimmäisen tyytyväinen, varsinkin alempi vetoketju päästäksesi helposti makuupussiin. Erittäin mukava ja hyvännäköinen retkeilyyn.
Anonyymi 17.2.2021
Yleisarvosana
Laadukkaan oloinen tuote. Todella hyvin mollekujia mihin saa riippumaan kaikkea paskaa tai sitten laitettua kätevästi muita Savotan tuotteita siististi.
Teemu P. 11.2.2021
Yleisarvosana
Esimerkillisen hyvä rinkka. ostin tämän vanhan rinkan rinnalle. Saman kuorman kantaminen tuntuu todella paljon mielyttävämmältä. Syytä en tarkasti tiedä, mutta olkaviilekkeet asettuvat huomattavasti paremmin paikalleen ja kuorma on lähellä kroppaa. Vanha rinkkani on parikymmentävuotta vanha, joten edistystä tapahtuu tälläkin saralla. Suosittelen.
Toni T. 21.1.2021
Yleisarvosana
Erittäin laadukas reppu, jota on melkein mahdotonta rikkoa. Suuri plus modulaarisuudesta, jonka kaikki MOLLE-hihnat tuovat!
Heikki G. 16.12.2020
Yleisarvosana
Guillaume G. 27.10.2020
Yleisarvosana
Upea tuote Poikkeuksellinen toimituspalvelu minä suosittelen
Dennis V. 22.10.2020
Yleisarvosana
Hyvälaatuinen tuote
Jukka K. 21.10.2020
Yleisarvosana
Pätevältä rinkalta vaikuttaa, arvostelen lisää kunhan kokemuksia kertyy
Pär L. 16.10.2020
Yleisarvosana
Henry L. 9.10.2020
Yleisarvosana
Kokeiltu kahdella vaelluksella ja toimii uskomattoman hyvin. Kokoa on sen verran, että kamat mahtuu mukaan ja ovat saatavilla kätevästi. Säädöt tehtävissä isolle miehelle kuten minä (186cm, 100+ kiloa) ja selässä paino jakautuu täysin oikein, eli paino tuntuu lähinän jaloissa, eikä olkapäillä. Jos jostain pitäisi rutista, niin alataskun pikkulokeroille en oikein ole löytänyt selkeää tarkoitusperää ja lisäksi tuntuu, että ne taskut eivät aivan pysy kiinni. Tällä ei oikeastaan ole väliä, kun hyvillä Molle valinnoilla pienemmätkin kamat saa hienosti erilaisiin lisätaskuihin. Suosittelen
Markus S. 17.8.2020
Yleisarvosana
Tällä nyt kaksi retkeä tehty ja aikamoisen järkälemäinen laitos selässä on. Tätä ei kuitenkaan huomaa käytössä ja 35kg lastikin meni aika kevyesti jopa ennen rinkan säätöjen korjauksia. Jääkäri L oli liian pieni, joten XL on siitä looginen askel hiemankin pidemmille reissuille. Hyvä hankinta!
Peter B. 14.8.2020
Yleisarvosana
Erinomainen huippuluokan tuote. Laadukas materiaali, kestävä, kestävä ja näyttää hyvältä. Monipuolinen toiminnallisuus. Hieman raskas, mutta se on kestävyyden hinta. Erittäin mukava kantaa pitkiä retkiä varten. Erittäin tyytyväinen siihen!
Niko P. 8.8.2020
Yleisarvosana
Tässä on ostos, mitä ei voi katua. Aivan loistava kantolaite raskaammallekin taakalle. Vaikka rinkan omapaino on kova, niin se ei häiritse, koska tätä on niin helppo kantaa. Oikein säädettynä paino jakautuu niin hyvin, että et edes huomaa kantavasi rinkkaa. Rolltop sulku ja korkeussäädettävä kansi on parhautta. Rinkan voit pakata ihan ääriään myöten täyteen ja silti ainakin itse saanut kaikki tavarat säältä suojaan sen sisään. Tässä rinkassa en muuttaisi mitään.
Niko S. 15.7.2020
Yleisarvosana
Erinomainen ja kestävä rinkka, joka ei itsessään ole keveimmästä päästä, mutta toimii loistavasti raskaallakin kuormalla. Rinkan ulkopuolelle helppo kiinnittää kantamuksia.
Pekka H. 15.6.2020
Yleisarvosana
Säädöt sai tehtyä helposti 197cm pituisen kantajan selän pituudelle.
Roger S. 27.5.2020
Yleisarvosana
raskaan kuorman kantojärjestelmä, joka istuu mukavasti lonkalla ja olkapäillä, kutistuu "normaaliksi" reppuun, jossa on puristushihnat. (näyttää tavalliselta repulta, ei kuten LJK tai tht TST RP80, tällaiset näyttävät "isolta")
Jussi M. 12.5.2020
Yleisarvosana
Kallis mutta erittäin hyvä, takuu 10 vuotta niin ei sillee ole hätää jos jotain sattuu.
antti k. 7.5.2020
Yleisarvosana
säädöt vielä tekemättä, mutta on jo pienen testireissun perusteella paras rinkka mitä olen koskaan omistanut.
jari A. 7.5.2020
Yleisarvosana
Niko H. 12.6.2020
Yleisarvosana
Hinta pelotti, mutta ei ole kaduttanut. Tätä raahailee mielellään yön yli reissuillakin mukana, koska kantomukavuus on erittäin mainio.
Teemu M. 31.12.2019
Yleisarvosana
Iso, kestävä ja tukeva.
Anonyymi 20.12.2019
Yleisarvosana
Taattua Savottaa!
Peik J. 19.12.2019
Yleisarvosana
Oikein hyvä rinkka. Mukava kantaa. Ekalla reissulla lähtöpaino repulla oli noin 20kg ja ainakin se kulki hienosti ja paino jakautui tasaisesti lantiolle ja hartioille. Teltan kaaripussia varten saisi sisäosastoja erottavassa säädettävässä välilaipiossa olla reunassa 5cm reikä vaikka vetskarilla. Nyt ainoa reikä jää keskelle ja se tekee tosi hankalaksi muiden kamojen pakkaamisen ylätaskuun. Tosin kyllä Hillebergin kaaripussi mahtui pystyyn reunaankin mutta se törröttää vähän pitkänä sieltä ylös ja nousi minulla muiden kamojen yläpuolelle selkeästi. Toki rullasulun pystyi vielä sulkemaan koska siihen on varattu runsaasti ylipakkausvaraa. Sivutaskut kokoa L minun repussa. Niiden ja repun pääsäkin väliin sai kirveen ja kävelysauvat aseteltua aika nätisti.
Matti R. 15.9.2019
Yleisarvosana
Ehkä yksi parhaista Savotan rinkoista. Raskaassa kuormassa ei ompeleet "soineet" kuten muissa rinkoissa tahtoo olla tapana. Kantojärjestelmä selvästi yksi parhaista ja säädöt riittävät mainiosti isollekin kantajalle. Tämä kantojärjestelmä yhdistettynä perinteisen LJK:n rinkan kanssa voisi olla todella kova yhdistelmä.
Alexandre C. 15.8.2019
Yleisarvosana
Erittäin laadukas laatulaukku ja toimiva. Käytin pussia pari kertaa ja se on minulle mukava. Suosittelen sitä voimakkaasti.
Anonyymi 12.7.2019
Yleisarvosana
Kun vertaan edelliseen rinkkaani niin (Savotta LJK) aika tasoissa ollaan (molemmissa omia hyviä puolia), mutta Jääkäri XL:n mollekujat ja pari muuta innovaatiota vievät voiton omalla kohdallani.
Mikko M. 21.10.2018
Yleisarvosana
Kestävä, modulaarinen ja erittäin käytännönläheisesti suunniteltu/tehty. Ompeleet ovat huippuluokkaa, repussa on erinomaiset säädöt ja viimeistely on muutenkin ammattitaitoista. Kenties kallis rinkka, mutta elinikäinen ja jos käy paljon metsässä, on tämä kultaakin kalliimpi reppu.
Jenni N. 28.9.2018
Yleisarvosana
Joey S. 16.8.2018
Yleisarvosana
Todella vahva ja laadukas laukku. Hyvä ja nopea palvelu.
Nimimerkki Utelias61 24.8.2016
Olen käyttänyt vuoden Modulaari-LJK:ta tyytyväisenä. Käytän vaelluksilla. Nyt kiinnostaa Savotan mainospuhe, jonka mukaan Jääkäririnkka on "paranneltu" versio edeltäjästä. Kolme seikkaa jää kiinostamaan tästä näkökulmasta. Että pussin syvyys on pudonnut 30 cm:sta 23:een kuulostaa mahdolliselta "parannukselta" ainakin ulkonäön kannalta, mutta toisaalta olen monta kertaa pakatessa ollut iloinen, kun LJK:n pussi on kasvanut syvyyttä, ja siksi myös huolimattomasti alkanut pakkaus on sujunut onnellisesti ja nopeasti. Entä nuo koko pussin/repun ympäri kiertävät hihnat? LJK:ssa niitä ei ole, enkä mitenkään tajua niitä "parannuksena", vaan ne tuovat mieleen vanhanaikaiset retkiputkirinkat jo 1980-luvulta. Kolmas "parannus" on mielestäni selvä huononnus. Tarkoitan irrotettavaa yläläppää, joka tuo mieleen monet hassusti tornimaiset rosnarinkat kuten Ospreyt. Kun rinkan kanssa puuhailee paljon (sitähän ei ainoastaan kanneta vaan myös puretaan ja pakataan), mitkään irtoilevat osat ja läpät eivät yleensä ilahduta vaan pikemminkin hatuttavat ja hidastavat retkeilyä. Olisin iloinen, jos kumpaakin rinkkaa käyttäneet esittäisivät huomioita edellisistä aiheista. Tosiaan, mitään valittamista en Modulaari-LJK:sta ole keksinyt, vaan olen ollut läpeensä tyytyväinen. Siksi kiinnostaisi kuulla vähän lisäselvitystä noiden "parantelujen" suhteen.
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus