Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Ulkoilu » Kengät » Vaelluskengät » Puolikorkeat » Miesten » Kalvottomat » Hanwag Tashi »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Henrik Nissen R. 21.10.2020:
Yleisarvosana
Extremely well handcrafted and comfortable to wear. A real pleasure by any regard.
Jani l. 6.8.2020:
Yleisarvosana
Kengät ovat erinomaiset. Sisäpinta on pehmeä jalalle ja nauhat liukuvat hyvin kireälle. Eivät ole turhaan näin kalliit. Kunnon vesikelissä/märässä maastossa en ole vielä päässyt kenkiä testaamaan.
Silvano J. 4.6.2020:
Yleisarvosana
Sehr erstaunlich- es hat alles korrekt geklappt. Die Lieferzeitangaben hat nicht ganz (2 Tage Verzögerung) geklappt. Ist nicht sooo schlimm - die Cornazeit? Auch ein ca. Angabe über die Verzollungskosten wären hilfreich.
Henrik Jan H. 2.6.2020:
Yleisarvosana
This is a sublime boot. Fits my foot immidiatly. The soft wellnes inside and a solid strong boot outside is perfekt for walking in the nature.
Vesa T. 14.5.2020:
Yleisarvosana
Todella hyvät käyttökengät. Ollut jalassa metsätöissä ja pitkillä kävelylenkeillä. Kun pitää hyvässä rasvassa,niin kengät ei petä.
Juho S. 14.5.2020:
Yleisarvosana
Erittäin mukava kenkä jalassa eikä vaadi kovin pitkää sisäänajoa. Kenkä rullaa hyvin eikä ole kovin jäykkä varresta, tarjoaa silti sopivasti tukea jalalle. Testattu myös vesisateella metsässä ja piti vettä hyvin rasvattuna noin puoli päivää ja sen jälkeen alkoi tihkumaan läpi minkä jälkeen olivatkin sitten läpimärät suhteellisen nopeasti. Hengittää kuitenkin kuivalla kelillä huomattavasti paremmin kuin kalvollinen kenkä. Erinomainen valinta kuivahkolle kelille, poluille, kangasmetsään tai vaikka ihan kävelykengäksi. Märkään ja oikein vaikeaan maastoon kannattaa valita jokin muu kenkä.
Jake M. 5.5.2020:
Yleisarvosana
These boots are great. Great fit that is true to size, quality leather inside and outside. These boots ready for the long haul and when they are tired...you can resole them!
Marek T. 30.4.2020:
Yleisarvosana
Best hiking boots ever.
Jaakko M. 29.4.2020:
Yleisarvosana
Todella hyvät kengät, joissa on kuitenkin riittävästi jäykkyyttä.
Matt C. 27.4.2020:
Yleisarvosana
Best walking boot I've ever owned, and I've owned a few. Llight, comfortable from the first wear, re-soleable. Hopefully these boots and I will walk many, many paths over many, many years.
Anna T. 27.3.2020:
Yleisarvosana
Hyvät ja napakat kengät. Koon kanssa joutui hieman säätämään. Hyvät jalassa ja kävellä
P-O P. 21.3.2020:
Yleisarvosana
Fantastiskt hantverk, man blir glad när man får denna sko på foten, kommer att hålla länge, länge, länge. Rekommenderas.
Antti P. 23.1.2020:
Yleisarvosana
Alunperin oli tarkoitus mennä liikkeeseen kokeilemaan kenkiä ensin, mutta nyt tuli hyvä tarjous vastaan niin oli pakko iskeä kiinni. Laitoin villasukat jalkaan ja otin mitan jalanpohjasta kenkälaatikossa ja Hanwagin ohjeiden mukaan lisäsin tähän sormen paksuuden verran pituutta. Lopputulos oli juuri sopivan pituinen kenkä joka on tarpeeksi tilava kävellessä. Nyt noin 100km kävelyn jälkeen oikea jalkaterä on kuitenkin alkanut puristaa lestin leveimmästä kohdasta. Vasen jalka istuu kuitenkin täydellisesti. Voi olla että tuota voisi venyttää suutarilla hieman, mutta katsotaan nyt kuinka se asettuu. Muuten kyseessä on kaikin puolin laadukas kokonahkainen ja pitkäikäinen kenkä ilman kalvoa.
Jouko R. 27.12.2019:
Yleisarvosana
Juha-Mikko V. 25.12.2019:
Yleisarvosana
Lähtökohtaisesti hyvä ja hieno kenkä. Harmillisesti yksi varressa olevasta saumasta alkoi purkautumaan ja kengät lähti reklamaation jälkeen Saksaan asti korjaukseen. Korjauksessa meni kaiken kaikkiaan 5 viikkoa aikaa.
Janne T. 12.12.2019:
Yleisarvosana
Mukava ja erittäin tyylikäs kenkä.
Daniel N. 1.10.2019:
Yleisarvosana
Kalvottomiksi nahkakengiksi uskomattomasti ei juurikaan tarvitse kävellä sisälle. Antavat hyvin laadukkaan kuvan itsestään.
Eero M. 21.6.2019:
Yleisarvosana
Kerran kun kokeilet näitä, et enää muita ostakaan. Ihan parhaat.
Riikka S. 6.6.2019:
Yleisarvosana
Kaikista parhaimmat kengät jalkaan! Mukavat ja tukevat kengät paksusta nahkasta! Oikea huoltaminen tärkeää ja myös kuivattamiseen kiinnitettävä huomiota; "Missä voi sulaa, siellä nahka palaa". Eli jos kuivattaa liian kuumassa, nahkakerrokset kutistuvat ja saattavat repeytyä!
Yrjö P. 5.3.2019:
Yleisarvosana
En ole koskaan omistanut paremman tuntuisia jalkineita kävelyyn ja "polkuvaelteluun". Kyllä saksalaiset osaa. Uskomattoman mukavaa materiaalia kengän sisältä. Erittäin jämäkät, mutta mukavat ja pehmeät kävellä. Ihan jääkeleillä suosin nastoja, mutta suurimman osan vuotta näillä formuilla pärjää oikein hyvin. Täysi kymppi !
juha S. 17.10.2018:
Yleisarvosana
Erittäin mukava kenkä, vaikka koko päivän jalassa. Laadukas vaelluskenkä.
kac...@...om 27.4.2018:
Yleisarvosana
These are the best boots I have ever owned. They are worth every penny.
leh...@...om 26.4.2018:
Yleisarvosana
Tuntuivat jalassa heti hyviltä ja nyt sisäänajettuna tuntuvat vielä paremmalta. B-luokitus jäykkyydessä pitää kyllä paikkaansa.
Ville S. 22.10.2017:
Yleisarvosana
Yks varren ompele petti vaelluksella. Ei haitannut menoa, sekä korjaus meni takuuseen. Käytössä oikein hyvät kenkulit. Nahan kuivuminen toki kestää, mutta tämähän haaste on kaikissa nahkakengissä.
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus