Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Hiihto » Erähiihto » Sukset » OAC Kar 147 UC + EA Binding »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Brent B. 8.9.2020:
Yleisarvosana
Excellent product! Well made and designed, the bindings are easy to tighten. I am going to enjoy these for a long time I am certain.
Jani J. 4.6.2020:
Yleisarvosana
Metrin puuterilumessa tullut mentyä ja ei upota pahemmin yhtään. Huomaa todella että on vaivatonta meno näillä. Iso plussa kun pääsee liukumalla alamäet ja hyvä pito ylämäessä karvan ansiosta. Kannattaa pitää pohjasta hyvä huoli.
Juha-Pekka A. 30.4.2020:
Yleisarvosana
Mahtavat täällä pohjoisessa. Ihan paras tapa liikkua lumessa. Kestohangella luisto on surkea pitokarvojen takia.
Samuel h. 15.4.2020:
Yleisarvosana
Siteet ovat todella hyvät ja helpot säätää. Hyvät ja helpot liikkua metsässä.
Antti L. 12.4.2020:
Yleisarvosana
Miellyttävät nousuissa ja tasaisella. Samoin tyytyväinen leveyden tuomaan kantokykyyn. Olen melko pettynyt kantteihin ja jalan kykyyn painaa kantilla tarvittaessa. Ainakaan itse en saanut mitään pitoa kun pyrin laskussa hakemaan tukea käännöksissä. Ongelma ainakin itselläni kengän, siteen ja kantille saamani pidon voimansiirrossa. . Pitää kokeilla vielä eri kenkää. Nyt kenkänä oli ns ”kumikärkikenkä”, tiukalla.
Kimmo N. 9.4.2020:
Yleisarvosana
Hauskat ja hyvin toimivat liukkarit. Ei kovalla jäljellä mukavat koska suuntavakautta ei ole. Olas ehkä auttaisi asiaa
Matti K. 26.3.2020:
Yleisarvosana
Ensikokemukset varsin mukavia. Liikkuminen esim metsässä helppoa, ylämäen nousussakin pito yllättävän hyvä, lyhyen mitan vuoksi käännös paikallaankin onnistuu. Lumisen alamäen laskukin helppoa Telemarkin alkeiden harjoittelun jälkeen. Jäisellä alustalla eteneminen ei ole miellyttävää, kuten oli ennakkoon tiedossa. Meno tökkivää ja teräskantista huolimatta ylä- ja alamäessä sivuluisuun lähtee herkästi . Siteet erinomaiset. Helppo asentaa ja säätää omalle kengälle sopiva mitta. Kengän kiinittäminen ja irrottaminen sen jälkeen eritäin nopeaa ja yksinkertaista. Hyvä ostos.
Jouni L. 12.3.2020:
Yleisarvosana
Kun ohjeen mukaan siteiden kinnittämiseen pitää käyttää liimaa, se olisi hyvä olla mukana setissä.
Mirka J. 11.3.2020:
Yleisarvosana
Todella kivat ja aivan huippu käyä mettässä "rämpimässä" näillä.Helpot ja mukavat käyttää.
Antti H. 11.3.2020:
Yleisarvosana
Jo yhden käyttökerran jälkeen uskallan sanoa että aivan naurettavan hauskat vekottimet
Andre C. 10.3.2020:
Yleisarvosana
I have no previous experience with wide backcountry skis, but so far so good - 2 excursions: one off trail and another on trail. Off trail they offer decent snowshoe-like flotation, with decent grip on uphill (better grip on packed trails than loose snow). Length is good for manoeuvring through trees and around obstacles. Downhill they are quite difficult to control with the EA bindings, even though the non-removable skins slow down the skis considerably (which is good). I don't know how to telemark but in any case when off trail there is sometimes not much room for turns. Something about the EA bindings perhaps makes it difficult to dig the ski edge in. It's possible also that it could be the hiking boot that I was using, which is leather with a somewhat firm sole. I have a feeling that with 75mm 3 pin bindings and rigid boots, I would have more ability to tilt the skis and engage the edges - but I have no experience with these either. Even walking on flat trail the skis tend to slide sideways and this is hard to control. I would recommend this combination for off trail on mostly flat terrain with small hills that are not too steep, for a novice backcountry skier like me.
Jukka S. 10.3.2020:
Yleisarvosana
Kerran olen ehtinyt vasta käyttämään kyseisiä suksia, mutta näiden toimivuus yllätti heti. Mäkeä pystyy nousemaan niin helposti, ei lipsu kovallakaan pinnalla. Lumikengillä sama reissu olisi vaatinut huomattavasti enemmän kuntoa / hikoilua, näillä voi lähteä helposti pidemmällekin reissulle.
Sara K. 10.3.2020:
Yleisarvosana
Huippuhyvät liikkua umpihangessa. Parhaimmillaan jos pehmeää lunta on ainakin 5cm. Kovalla hangella tai kelkkauralla hallittavuus heikkenee.
Pekka P. 5.3.2020:
Yleisarvosana
Heikki K. 4.3.2020:
Yleisarvosana
Parhaat hiihtimet laittomille taipaleille. Pito hyvä luistokin ok. Siteet hyvät. Raskaalle kulkijalle pehmeässä voisi olla parempi hiihtää kolmemetrisillä, mutta se onkin eri juttu.
Matti R. 16.2.2020:
Yleisarvosana
Jyri S. 23.1.2020:
Yleisarvosana
No nyt ne piti sitten ostaa, nimittäin liukulumikengät. Paketti oli hyvä, isompi neopreenisaapaskin mahtui siteeseen, tosin lötkö kenkä ei ole mitenkään hyvä valinta liukulumikenkäilyyn, vaikka sama kenkä on ihan OK tavallisille lumikengille. Tarvitsee enemmän tukea kengältä tässä lajissa. Ensimmäiset kokemukset: hienoa, kun jalat ovat vierekkäin eikä erillään, kuten tavallisilla lumikengillä. Pito nousussa on hirmu hyvä, luisto laskussa ei kovin kummonen, saa lykkiä, ettei pysähdy loivassa alamäessä. Jyrkempiä en ole vielä kokeillut. Kantavuus ja käyttömukavuus ovat paremmat kuin lumikengillä. Minusta HYVÄ OSTOS!
Jaro P. 19.1.2020:
Yleisarvosana
hienot sukset nämä OAC KARit, valitettavasti pk-seudulla ei ole ollut metsissä lunta, joten käyttötestaus on vielä tekemättä.
Karri K. 6.1.2020:
Yleisarvosana
Laadukas vaikutelma ja korkea hauskuuskerroin. Omassa käytössä näille on paikkansa lumikengän ja metsäsuksen välissä. Huono puoli se, että kovalla jäljellä/pinnalla ei ole sivuttaispitoa.
Helena P. 3.1.2020:
Yleisarvosana
Side on hyvä! Voi käännellä ja nostella suksia sekä askeltaa pelkäämättä kengän luiskahtamista pois siteestä. Itse liukulumikenkien koeaika meneillään; lunta odotellessa... Näppärämmät kuin lyhyet metsäsukset, huonompi luisto, joten eivät lipsu niin herkästi.
Hannu T. 3.1.2020:
Yleisarvosana
Mahtavat sivakat.
Teppo K. 2.1.2020:
Yleisarvosana
Ai että nämä on hauskat painella metsässä umpihangessa! Menee todella kevyesti ja pitää erittäin hyvin. Vedin Savotan paljakka-ahkiota jossa reppu, puut ja 17kg tytär - hyvin pitää myös tällä kuormalla. Tekniikka pitää opetella ettei esim. moottorikelkkauralla yritä liikaa "hiihtää" vaan omaksuu semmosen hiidon/kävelyn/liuttelun välimuodon niin menee makeimmilleen.
Antti K. 1.1.2020:
Yleisarvosana
Heti ensimmäisellä reissulla löytyi moitittavaa.. nimittäin etten ollut ostanut suksia aikaisemmin. Aivan huippupelit! Vanhat äänekkäät lumikengät joutaa metallinkeräykseen. Suksissa ei tietenkään 2-3metristen metsäsuksien kantavuutta ja nopeutta, mutta näillä pääsee sinne minne metsäsuksilla ei ole mitään asiaa. Testattu tiheät kuusikot, rääseiköt, louhikot jne. Helppo vedellä siksakkia, ylittää kaatuneita puita ja muuttaa rettiä mielen mukaan. Ei tarvitse siis mennä luotisuoraa linjaa. Sukset parhaimmillaan vaaran päällä umpisella, huonoimmillaan auratulla, lanatulla tai tampatulla tiellä. Lisätään vielä että siteisiin mahtui 45-koon Kamik Goliathit, kun taas halvemmissa malleissa loppui remmi kesken. 6/5.
Niko H. 18.12.2019:
Yleisarvosana
Peitteisessä maastossa päihittää Metsä sukset.
Markus K. 17.12.2019:
Yleisarvosana
Toimitus oli nopea tavara hyvä suksen pito loistava
Kari H. 15.12.2019:
Yleisarvosana
Eppu S. 26.11.2019:
Yleisarvosana
Kätevät menopelit mäkisiin ja risukkoisiin paikkoihin.
Kaija S. 20.11.2019:
Yleisarvosana
Jussi M. 18.11.2019:
Yleisarvosana
Antti T. 20.7.2019:
Yleisarvosana
Todella hyvät mettäsukset jänisjahtiin risukoihin ja ojitettuihin maastoihin.
Tomi S. 20.4.2019:
Yleisarvosana
Janne M. 5.4.2019:
Yleisarvosana
Mukavat ja toimivat kamppeet, muutaman kymmenen kilsan kokemuksella voin sanoa että peitteisen maaston ykköset, Mäkisissä maastoissa en ole käynyt mutta ainakin kiipeämisessä toimii taatusti. Miinuksena pumppusiteet, tahtoo löystyä jos on jäinen kuori hangen pinnassa, toisena suksen kärki ”ui” huonommin hangen pinnalla kun Stumpyissä (ne ostin ensin mutta lähti pohja irti niin palautin)
Katri L. 8.3.2019:
Yleisarvosana
Erinomainen vaihtoehto perinteiselle metsäsukselle. Ketterät, hyvin kantavat, kätevät käsitellä eikä lipsu. Parhaimmillaan lyhyemmillä (päivä)retkillä ja etenkin (tiheä)puustoisissa maastoissa. Varsinaiselle/pidemmälle hiihtovaellukselle valitsisin kuitenkin edelleen metsäsuksen sen nopeamman etenemisvauhdin vuoksi. Suosittelen tuotetta lämpimästi niin metsäsuksijoille kuin lumikenkäilijöillekin.
ter...@...om 10.2.2019:
Yleisarvosana
Suksen kärki saisi nousta hitusen jyrkemmin ja olisi plussaa jos kärjissä olisi jotain suojan tapaista siltä varalta, että tulee koluttua kiviä ja kantoja. Hauskat pelit kyllä muuten. Esim Nuuksion maastoihin ihan mahtavat.
Timo H. 29.1.2019:
Yleisarvosana
Markku O. 26.1.2019:
Yleisarvosana
Erinomaiset välineet kun mennään valmiin uran ulkopuolelle ja urallakin kunhan siihen on satanut vähintään 5cm tuoretta lunta (muuten suuntavakaus on huonompi). Karva pitää yllättävän jyrkässäkin ylämäessä kunhan malttaa lyhentää etenemää verrattuna tasaiseen maastoon.
Matti L. 25.1.2019:
Yleisarvosana
Todella hyvät pelit metsäiseen umpihankeen.
Jouko N. 24.1.2019:
Yleisarvosana
Kertakaikkiaan loistava tuote metsässä samoiluun, pieni miinus on siteen joustokumien löysyys.
Tomi H. 19.1.2019:
Yleisarvosana
Ensikokemukset hyvät. Tietyissä olosuhteissa upottaa yllättävän paljon, mutta ketteryys tulee vaihtokauppana.
Raimo K. 3.1.2019:
Yleisarvosana
Hyvä vaihtoehto pitkien metsäsuksien ja lumikenkien yhdistelmäksi. Taimikossa ja ojien ylityksissä huomattavasti ketterämmät kuin pitkät sukset. Kantavat hangella suht. hyvin. Upottavassa hangessa helpompi liu'uttaa hangen pinnalle kuin lumikenkä. Ylämäessä hyvä pito karvapohjan ansiosta.
Tomi V. 2.1.2019:
Yleisarvosana
Janne S. 25.10.2018:
Yleisarvosana
Petri M. 3.8.2018:
Yleisarvosana
Todella hyvät!
rei...@...om 29.3.2018:
Yleisarvosana
Mahtavat sukset lähiretkeilyyn! Vapaa on vain umpihanki! Pieni miinus tulee siteistä, kun lähtevät jalasta, jos yrittää rajumpia Telemark käännöksiä, mutta toisaalta side siten kestää senkin, mutta pomppaa pois säädöstä eli toimii siten laukeavana! Minulla on telemark taustaa matalilla muovimonoilla laskemisesta, niin on tullut mentyä heti vähän turhan jyrkkiin paikkoihin testailemaan, mutta jäykillä vaelluskengillä nämä on toiminut siihen nähden tosi hyvin, kun muistaa tiedostaa siteiden rajoitteet eli loivia käännöksiä eikä syväkyykkyasentoa, kun silloin side "laukeaa"!
Timo T. 19.3.2018:
Yleisarvosana
Anssi T. 16.3.2018:
Yleisarvosana
Todella hyvät sukset!
Risto M. 15.3.2018:
Yleisarvosana
Aivan loistavat "hiihtimet" metsäisessä maastossa. Jalkine on helppo kiinnittää siteeseen, joka on tukeva ja säädettävissä erilaisille jalkimille.
Sakari P. 5.3.2018:
Yleisarvosana
Lumisessa metsässä aivan ehdottomat. Huomattavasti kevyempi ja nopeampi eteneminen verrattuna lumikenkiin. Lyhyet ja kevyet, joten ketterät käyttää vähän tiheämmässäkin pusikossa. Siteet ovat nopeat, helpot ja tukevat. Jyrkimmissä mäissä karvojen pito loppuu kesken ja pitää edetä siksakkia. Alamäkeen olen opetellut ensimmäistä kertaa telemarkia ja ihan hyvin tulee mäkeä, kunhan pohja ei ole liian kova. Vaikka näissä on teräskantit, ei kovassa lumessa tai jäässä ole juurikaan pitoa sivusuunnassa verrattuna oikeisiin alamäkisuksiin. Paksussa hangessa meren jäälläkin eteneminen on melko kevyttä tasaisen tappavaan tahtiin. Loistava kompromissi, joilla pärjää monessa paikassa.
Timo L. 8.2.2018:
Yleisarvosana
Namä eivät ole sukset siinä mielessä kuin perinteisesti suksilla käsitetään. Liuku jää lyhyeksi huonon luiston takia. Mutta erinomaiset kulkupelit mäkisessä ja puustoisessa maastossa. Niillä on helppo kiivetä mäkiä ja turvallinen laskea. Sopii myös metsäammattilaisille lumikenkien sijaan. Huomattavasti nopeammatliikkua kuin lumikengät ja miellyttävämmät käyttää. Siteet ovat hyvät, joskus risukossa saattavat löystyä.
Lea M. 3.2.2018:
Yleisarvosana
Metsäsuksia ja lumikenkiä paljon paremmat paksussa lumessa ja tiheiköissä. Ainoa puute pohjien olasten puuttuminen esim moottorikelkan jäljellä. Suuntavakavuus puuttuu siis polanteisessa jäljessä. Siteet loistavat ja helppokäyttöiset.
tho...@...om 3.2.2018:
Yleisarvosana
Sukset hyvät, helppo käyttää maastossa ja risukoissa, suksen pituus helpottaa kuljetusta autossa
Janne P. 2.2.2018:
Yleisarvosana
Omiin tarpeisiin just hyvät ja kotimainen laatu näkyy ja tuntuu kyllä. Tosi koe tulossa 3 viikon päästä 10vrk testillä UKK puistossa.
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus