Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Kalastus » Kalanuijat » Patriot Amen kalapappi »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
harry h. 03.10.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: kompaktin kokoinen ja painoinen. sopii hyvin kalautteluun.-

Joona S. 21.09.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvin toimii ja kala rauhoittuu samantien

Jani P. 12.03.2019:
Yleisarvosana

Kim K. 01.03.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Edullinen, sopivan kokoinen sekä kestävä. :)

Riikka R. 03.02.2019:
Yleisarvosana

Kristiina P. 10.02.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Kalareissulla todella kätevä kapine.

Riku I. 05.09.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Tilasin 50 senttisen kalapapin ja elämänlaatuni parani 300 prosenttia! Grippi on erittäin hyvä, jättiläishaukea nuijiessa viime viikonloppuna ote ei lipsahtanut hetkeksikään ja jos olisi lipsahtanutkin, nahkainen lenkki ranteen ympärillä estää kalapapin lentämisen jorpakkoon. Nahkaisessa lenkissä roikkuvien ruokakellojen kilkatus kuului rantaan asti ja toimi hyvänä merkkinä vaimolleni, joka laittoi heti kalasopan ainekset pataan odottamaan. Ruokakelloissa on jotain hienoa tekstiä, mutta en muista mitä. Kevyt, mutta kova aluumiininuija heilahtaa nopeasti kaikenikäisten kalastajien käsissä. Isänmaallinen, mutta hengellinen "PATRIOT AMEN" teksti antoi ikään kuin siunauksen hauelle. Fontti on erittäin tyylikäs ja rehti. Alleviivattu PATRIOT teksti on helvetin hyvä. Liemikalojen lopetukseen tällä papilla ei aamenta sanota, siihen kannattaa hankkia 30 senttinen kalapappi. Toimitus tapahtui huomaamattomasti pahvisessa putkessa, jonka sisältöä ulkopuoliset eivät voineet arvata. En ole hetkeäkään katunut ostostani ja olenkin saanut monet naurut, kalakaverit yrittävät lopettaa kaloja puukon hamaralla. 15/10

Nimimerkki Security 29.05.2019:
Erittäin hyvä säilyttää eteisessä naulakossa, tai naulassa. Kun lähtee kalaan, niin muistaa ottaa mulaan kun on silmissä ja käden ulottuvilla. Kannattaa laittaa sille seinälle mihin ovi avautuu, niin käytävästä ei sitä näe, jos vaikka ovi auki nojailee kyseiseen seinään, niin ei tule väärinkäsityksiä.

Nimimerkki Security 29.05.2019:
Erittäin hyvä säilyttää eteisessä naulakossa, tai naulassa. Kun lähtee kalaa, niin muistaa ottaa mulaan kun on silmissä ja käden ulottuvilla. Kannattaa laittaa sille seinälle mihin ovi avautuu, niin käytävästä ei sitä näe, jos vaikka ovi auki nojailee kyseiseen seinään, niin ei tule väärinkäsityksiä.

Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus