Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Sukellus » Maskit » Mustalla silikonilla » Mares X-Vision Ultra Liquidskin »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Jukka R. 4.3.2020:
Yleisarvosana
Loistava maski! Materiaali todella pehmeä, aiemmat maskit alkaneet painaa nenänvartta häiritsevästi pitkillä sukelluksilla mutta tämän kanssa ei ongelmaa. Pehmeydestä johtuen painuu todella tiukasti vasten kasvoja syvemmällä joten joutuu ehkä hiukan tavallista useammin lisäämään ilmaa maskin sisään. Linssin sisäpinnassa jnkl tehdaskalvo joka huurustaa maskin herkästi, polttamalla ongelma poistui.
Mika L. 4.9.2018:
Yleisarvosana
Anne K. 19.1.2018:
Yleisarvosana
Nimimerkki Ensimmäinen panostus lunnon maskiin 29.12.2018:
Olen sukeltanut ja snorklannut noin 10 vuotta ja ajattelin viimein hankkia ns. Pro-maskin. Kävin varuste.netin liikkeessä kokeilemassa n. Tusinan verran maskeka ja kyseinen Mareksen x-vision tuntui istuvan kasvoilleni kuin valettu. Hämmennyin ja petyin todella paljon, kun huomasin maskin falskaavan nenäsuojuksen molemmilta puolilta ihan pinta snokrlauksessa puhumattakaan n. 10 metrin syvyydessä. Kiristelin ja säädin maskia, mutta en saanut falskauta loppumaan. Tuote on laadukasta tekoa, mutta täydellinen fitti sovituksessa vei tällä kertaa metsään.
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus