Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit» Vaellus» Teltat ja majoitteet» 2 hengen teltat» Fjällräven Abisko View 2»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi kirjoitti 22.1.2021:
Yleisarvosana
Erinomainen teltta.
Stephen T. kirjoitti 12.1.2021:
Yleisarvosana
I was concerned about some customer service reviews on other sites but decided to go for it. I received immediate email response and the tent was delivered in 3 days over the Christmas period. The tent was in great condition so I’m really pleased with the service and will definitely use again.
Cody L. kirjoitti 1.1.2021:
Yleisarvosana
very best service
Martti K. kirjoitti 30.12.2020:
Yleisarvosana
Hieno teltta kaikin puolin! Sand on värinä aika erikoinen, tuo minulle enemmän mieleen kullan kuin hiekan -- mutten toisaalta halua vaihtaa vihreään tai siniseenkään.
Pekka T. kirjoitti 28.12.2020:
Yleisarvosana
Loistava!
KA LUN C. kirjoitti 17.12.2020:
Yleisarvosana
good product with good price
Anette Å. kirjoitti 13.12.2020:
Yleisarvosana
Perfekta sommarstället!
Tomi K. kirjoitti 2.9.2020:
Yleisarvosana
Päädyin tähän telttaan korkean sisätilan takia koska ei ole mitään ärsyttävämpää kun yrittää vaihtaa vaatteita liian matalassa teltassa. Laadukkaan oloinen teltta ja paljon tarkkaan mietittyjä toimintoja. Pystytys oli hieman haastavaa aluksi mutta kun sen toistaa useamman kerran niin rupeaa tajuamaan miten se kannattaa tehdä. Mielestäni Fjällrävenin ohjeet tässä suhteessa ei toimi kovinkaan hyvin eli itse en onnistunut kasaamaan niiden ohjeiden mukaan joissa tuulen suunnassa oleva pääty kiinnitetään maahan. Päädyin siihen tulokseen, että nurkat pitää olla lähellä toisiaan niin tukipinnojen pujottaminen onnistuu. Todella ohut ulkokerros ja jää nähtäväksi miten hyvin se kestää aikaa. Hinta on kyllä aika suolainen.
Toni H. kirjoitti 19.8.2020:
Yleisarvosana
Hyvä teltta, vähän pieni kun 193cm kaveri.
Johanna K. kirjoitti 25.7.2020:
Yleisarvosana
Viimeistellyt yksityiskohdat, kaiken kaikkiaan laadukas teltta. Tuntuu myös nukkuessa tilavalta, kun molemmin puolin on vain hyttysverkko eteisen ja makuutilan välissä. Tämän kanssa uskallan mennä viikon retkelle, vaikka joka yö olisi sadetta tiedossa.
Pekko P. kirjoitti 17.7.2020:
Yleisarvosana
Kelpo teltta, tosin nirunaruja on Fjälravenin tyyliin vaikka muille jakaa ja sand-väri on enempikin vihreä. Hintaakin oli pantu pari sataa lisää kun nimi vaihtui Akasta Abiskoksi.
Mikko L. kirjoitti 10.6.2020:
Yleisarvosana
Loistava teltta! Helppo pystyttää, suht kevyt ja saa täysin auki kummaltakin puolelta. Tilaa ei tietenkään ole ruhtinaalisesti mutta sen saa keveydestä maksaa. Fjellun tapaan laatu 10! Ainoa asia joka huomattava näissä uusissa teltoissa: jos tykkäät pystyttää teltan hiekkarannoille niin seurauksena on täys katastrofi ja kova putsaaminen. Sama vika on ainakin hillebergin teltoissa. Ilmeisesti joku kylläste tai palonestoaine joka aiheuttaa sen että hiekka tarttuu tosi pahasti. Muuten tosiaan täyden kympin teltta!
Sara W. kirjoitti 16.3.2020:
Yleisarvosana
Har bara satt upp tältet inomhus än, men lätt att sätta upp och känns rymligt!
Tanja H. kirjoitti 3.1.2020:
Yleisarvosana
Olen todella tyytyväinen hankintaani. Telttaan mahtuu loistavasti yksin ja rinkankin saa sisään. Kaksi henkeä (ja jopa koira) mahtuvat myös, mutta tavarat on sijoitettava silloin ulkopuolelle. Teltta on helppo ja nopea pystyttää/purkaa yksinkin.
Reetta P. kirjoitti 2.1.2020:
Yleisarvosana
Tuote vaikuttaa laadukkaalta. Teltan korkeus on ehdottomasti plussaa.
Rasmus R. kirjoitti 14.12.2019:
Yleisarvosana
Kevyt ja tilava teltta. Materiaali oli yllättävän ohutta, toivottavasti osoittuu käytössä myös kestäväksi.
Tuomas L. kirjoitti 13.12.2019:
Yleisarvosana
Viimeistelylaatu huippuluokkaa. Huippuominaisuuksilla varustettu.
Joona-Hermanni M. kirjoitti 3.9.2019:
Yleisarvosana
Helppo pystyttää, hienot näkymät.
Hanna V. kirjoitti 7.7.2019:
Yleisarvosana
Riittävän tilava kahdelle ja tavaroille, helppo koota ja ilma vaihtuu hyvin. Käyttömukavuus hyvin huomioitu ja kangas miellyttävä. Olen tyytyväinen.
Tuomo R. kirjoitti 1.7.2019:
Yleisarvosana
Upea yksiö kahdelle loistavalla näkymällä minne ikinä haluatkaan. Todistetusti tässä teltassa mahtuu nukkumaan 175 cm pitkä mies ja kaksi 55 kiloista koiraa oikein mukavasti. Täydellinen teltta varsinkin kesäkäyttöön. Pakkautuu suht pieneen tilaan, eikä painokaan omasta mielestä ole paha. Nopea pystyttää ja koska ulko- ja sisäkangas ovat "samassa", pystyttäminen sateella näppärää, koska sisäkangas ei kastu niin herkästi.
maa...@...om kirjoitti 19.9.2018:
Yleisarvosana
Kahden hengen teltta, jonka parhaita puolia on kaksi absidia molemmilla sivuilla. Kummallakin nukkujalla on oma sisäänkäynti, ja sivusta on muutenkin helpompi mennä ulos kuin päädystä. Lisäksi sivuille tulevat absidit ovat siitä hyvät, että kapeassa teltassa ei tarvitse varoa sisäteltan osumista ulkoteltan kankaaseen, jolloin mahdollinen ulkoteltan kosteus tulee läpi. Hienoa on tietysti myös mahdollisuus avata absidit kokonaan, jolloin teltasta on näköala halutessa molempiin suuntiin. Hyvä määrä sisätaskuja ja ripustusnaru sisäkatossa myös plussaa.
Anu K. kirjoitti 18.7.2017:
Yleisarvosana
Ihanan tilava ja avara teltta. Aivan upeaa, kun seinät saa auki ja näin pääsee nauttimaan maisemasta ja ulkoilmasta!
Nimimerkki Käry 61 kirjoitti 27.11.2020:
Yövyin kaverin teltassa loistava,ostin itsellekin+pohjakankaan.Aijon koeponnistaa tulevana talvena.:D
Nimimerkki tim58 kirjoitti 15.2.2016:
Erittäin käytännöllinen, 2:lle norm.kokoiselle vielä sopiva. Hyvä teltta
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus