Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit» Vaellus» Teltat ja majoitteet» 2 hengen teltat» Fjällräven Abisko Shape 2»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Giovanni D. kirjoitti 16.12.2020:
Yleisarvosana
For 2 people this tend is really spacious for its weight and seems very easy to mount. I do not have enough experience to find any negative aspect, this tent seems to satisfy to maintain what promises. One thing: it's slightly heavier of what reported: contacted the manufacturer, they confirmed that this new version is a bit heavier due to the reinforced structure. To be mentioned the customer service of Varuste is outstanding: after mounted the tent I noticed that the repair kit was missing, but they sent me (to Berlin) the missing part immediately. I am very satisfied of the supplier service, thanks.
Tuukka T. kirjoitti 12.12.2020:
Yleisarvosana
Eriomainen teltta kaikenlaiseen ulkoilu käyttöön. Tärkeimpänä teltassa pidän luotettavuutta ja kompaktia kokoa.
Akseli J. kirjoitti 12.12.2020:
Yleisarvosana
Erittäin hyvä teltta. Voin suositella.
Sami V. kirjoitti 1.12.2020:
Yleisarvosana
Kokemusta vasta muutaman yön verran: kevyt laadukkaan oloinen ja riittävä tukeva teltta. Hieman ehkä matalan tuntuinen, mutta kokonaisuus vähintään 4 tähteä.
Lotta L. kirjoitti 24.9.2020:
Yleisarvosana
Näppärä ja helppo kasata. Tukeva tuulisellakin tunturilla. Suosittelen.
Sini Y. kirjoitti 20.9.2020:
Yleisarvosana
Toimiva, kestävä, kevyt, todella kotonaan tunturissa.
Ari T. kirjoitti 28.8.2020:
Yleisarvosana
Erittäin helppo pystyttää, hyvä tuuletus, tuleva ja silti kevyt. Oikein tyytyväinen.
Mari S. kirjoitti 3.8.2020:
Yleisarvosana
Ihan loistava!
Tommi R. kirjoitti 3.8.2020:
Yleisarvosana
Pituus yllätti, mutta ensivaikutelma on laadukas ja teltta on helppo kasata.
Markus T. kirjoitti 26.7.2020:
Yleisarvosana
Hyvä teltta. Helppo pystyttää yksin tuulessakin. Pienen pakkaus koon ja painon takia kulkee vaivattomasti mukana pidemmilläkin reissuilla.
Saara H. kirjoitti 14.7.2020:
Yleisarvosana
Kevyt, helppo, nopea. Pitää sateen ulkona. Hyvät tuuletusominaisuudet. Riittävästi tilaa kahdelle hengelle + rinkoille.
Juha R. kirjoitti 14.5.2020:
Yleisarvosana
Vasta yksi yö teltassa takana, mutta vaikuttaa hyvälle.
Anonyymi kirjoitti 10.2.2020:
Yleisarvosana
Hyvin toimi talviolosuhteissakin noin -2 asteen pakkaskelissä yövytty. Kokoamisessa oli hyvä kun teltan kaaret oli eri värein ja samat värit löytyi pujotuskohdasta teltasta.
Markku H. kirjoitti 3.7.2018:
Yleisarvosana
Kevyt teltta, pakkautuu pieneen tilaan.
Jouni J. kirjoitti 23.7.2018:
Yleisarvosana
Erinomaisen kevyt ja kompakti teltta. + Nopea pystytettävä. Sisäteltta valmiiksi kiinni > kolme kaarta paikalleen ja kiristykset. + Paino noin 2300g (ylimääräiset varaosat ja paikkausarja karsittuna), ei aivan kevyin, mutta absidi on sen arvoinen. + Ilmastointimahdollisuudet vaikuttavat erinomaisilta. + Reilun kokoinen absidi. Sisälle mahtuu helposti esim 2* Kajka 65l ja mahtuu maaten / istuen kokkailemaan sisäteltan puolelta. + Tarkasti mietityt yksityiskohdat; esimerkkinä paikat tuplakaaristolle rajuihin olosuhteisiin. - Shape 2 on melko matala. Jos tykkäät istuskella teltassa ja olet normaalia pidempi, ota Shape 3 tai joku muu malli.
Nimimerkki MIia kirjoitti 20.2.2021:
Yksi vuosi käyttökokemusta takana ja pari kymmentä yötä nukuttuna erilaisissa sääoloissa poislukien talvipakkaset. Pystytys on helppoa ja hajoavia osia on vähän. Telttapaketti suunniteltu käytännölliseksi. Plussaa telttanarujen heijastimista sekä sisällä olevista taskuista. Kondesivettä ulkoteltan sisäpuolelle tulee hieman kesälläkin vaikka olisi tuuletusluukut auki, tämän takia mukana aina keittiörätti, jolla saa isoimmat kohdat pyyhittyä ennen pakkaamista. Kahdelle naiselle tilaa mukavasti nukkumiseen, pitkät ihmiset voivat kokea mataluuden hankalaksi mutta 160-170 cm käyttäjälle ei haittaa. Absidi on toimiva paikka säilyttää yön yli kamoja ja silti absidissa mahtuu oleilemaan tai valmistamaan ruokaa kahden rinkan kanssa, absidin käyttökelpoisuutta lisää footprint, tällöin roskaa ja hiekkaa ei tule samassa määrin telttaosioon. Suosittelen lämpimästi!
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus