Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Koirailu » Koirien reput » Hurtta Outdoors Trail -reppu »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Minttu R. 18.09.2019:
Yleisarvosana

Veera K. 09.02.2019:
Yleisarvosana

Paula K. 16.01.2019:
Yleisarvosana

janne h. 14.09.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvä valjas /rinkkayhdistelmä koiralle

Mikko P. 07.05.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvä reppu koiralle, hinta-laatu suhteeltaan paras, mikä löytyi. Ostin isomman repun uros samojedille. Valjasosa toimii hyvin myös ilman reppua. Ainoaa miinusta tulee hieman liian leveästä valjaan rintaosasta, joka hankaa jonkin verran koiran kainaloita. Leveämpirintaisella koiralla tai pienemmällä repulla ei välttämättä tätä ongelmaa ole.

Nimimerkki Susu 23.01.2019:
1,5 vuoden käytön jälkeen on tullut muutamia ei niin mukavia ja mukavia huomioita: - Repun laukkujen pohjakangas ei ole kulutusta kestävää, repeytyi reikiä jo vähän reilu puolen vuoden jälkeen säännöllisellä käytöllä - Muoviset osat eivät ole vahvoja, yksi kiristyssolki meni kokonaan rikki ja jouduin kiristämään rinnanympäryksen hihnaa tekemällä solmun siihen + Valjaat ovat yleisesti mainiot + Repun laukkujen muodon vuoksi kuorman saa helposti tasapainoon laukuissa ja paino jakautuu etujaloille + Reppu tuntuu koiran päällä mukavalta pitkilläkin matkoilla

Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus