Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit‪» Vaellus‪» Keittimet‪» Kaasukeittimet‪» Kaasupullon päälle asennettavat‪» Jetboil MiniMo 1,0L keitin‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 30.12.2021
Yleisarvosana
Erittäin kompakti ja tehokas retkikeitin. Ostettiin tähän lisäksi french press -osa, jatkossa retkikahvit on vähän toista luokkaa kuin nokipannulla!
Anonyymi 13.12.2021
Yleisarvosana
Jean-Francois M. 11.12.2021
Yleisarvosana
Erinomainen
Anonyymi 11.12.2021
Yleisarvosana
Supernopea/-tehokas ja monikäyttöinen keitin. Kattilan muodosta johtuen sinne keittimen, kaasupullon ja kaasupullon tuen pakkaaminen on vähän kikkailua. Toisaalta kattilaan mahtuu myös 230g pullo, jolloin tosin poltin ei mahdu samaan aikaan kattilaan. Polttimelle on oma säilytyspussi.
Anonyymi 2.12.2021
Yleisarvosana
Oskari U. 1.12.2021
Yleisarvosana
Vaikuttaa tarpeet täyttävältä ja lupauksensa pitävältä keittimeltä. Litra vettä kyllä kiehahtaa todella vikkelään, ja liekkiä on helppo säätää jos pienempiä tehoja tarvitsee. Ainoa kohta, jossa miettiminen on jäänyt hieman kesken, on se, että kansi ei kuljetuskunnossa mahdu menemään ihan täysin kunnolla kiinni, jos poltin, kaasupatruuna ja kolmijalka ovat kattilan sisällä. Pikkujuttu - harmittaa vain, koska täydellisyys oli vain 2mm päässä.
Anonyymi 1.12.2021
Yleisarvosana
Minulla oli alkuperäinen jetboil PCS, kun ne ensimmäisen kerran ilmestyivät, ja se oli hyvä, kunnes se syttyi tuleen yllättäen eräänä päivänä. Kesti muutaman vuoden ennen kuin luotin jetboiliin, mutta nyt minulla on sekä Zip että Minimo. Ne ovat hyviä nopeaan kiehumiseen ja vakauteen, mutta edes minimo ei ole loistava "liesi", näen sen silti ennen kaikkea vedenkeittimenä. Vetoketju on mielestäni parempi ratkaisu, kevyempi, kompaktimpi ja halvempi, nopeaan kiehumiseen, mielestäni minimo ei ole niin hyvä malli, kaasupullo tuskin mahtuu sisälle, tarpeeksi tiukka naarmuuntumaan kattilan sisusta ja estää kannen sulkeutumisen turvallisesti, se on paljon kalliimpaa, koska se ei ole paljon parempaa käytettävyyttä. Eristetty holkki on helpompi irrottaa vetoketjusta ja salamasta, minimo on monimutkaisempi ja joudut poistamaan kahvat. Jos tarvitsen lisää kapasiteettia, uskon, että salama olisi parempi yksikkö kuin minimo. Paperilla minimo ei näytä paljon isommalta tai raskaammalta, mutta vierekkäin se näyttää ja tuntuu isommalta ja raskaalta vetoketjuun verrattuna. Se on ok, hyvin viimeistelty, mutta minulle se ei ole hieno muotoilu, luultavasti myyn minimon ja pidän vetoketjuni.
Anonyymi 1.12.2021
Yleisarvosana
Eka jetboil tuote jonka omistan... Turhaan näitä ei ole kehuttu. Vesi kiehuu tosi nopeaa. Kaikki osat samassa paketissa. Aika näyttää miten tulee kestämään käyttöä. Jos jotain huonoa hakemalla hakee niin se on korkeahko hinta.
Evgeniy K. 30.11.2021
Yleisarvosana
Suunniteltu melko hyvin, mutta ensimmäisen käynnistyksen jälkeen säätöventtiilin kierre katkesi. Vaikuttaa ongelmalta laadussa. Minulla on optimus, primus, kovea kaasupolttimet enkä ole koskaan törmännyt sellaiseen ongelmaan, kun pakkauksesta purkamisen jälkeen et voi käyttää laitteita tuotannon laadun takia. Palautetaan takaisin.
Jari N. 30.11.2021
Yleisarvosana
Pot support lisää monikäyttöisyyttä eli voit käyttää erilaisia kattiloita ja paistinpannua. Toimiva setti ja hintakaan ei ollut paha.
Jansen T. 6.11.2021
Yleisarvosana
Mukava pieni yksikkö, mutta tarpeeksi iso
Anonyymi 1.8.2020
Yleisarvosana
Toimii hyvin. Hintaan nähden hieman heiveröisen oloinen, mutta keveys on reissussa plussaa. Mukana tuli Jetboil Pot Support.
Anonyymi 16.6.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 7.6.2021
Yleisarvosana
Erittäin käytännöllinen retkikeitin kahdelle.
Hanna H. 2.5.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 24.4.2021
Yleisarvosana
Loistava keitin kahden hengen tarpeisiin. Nopea, luotettava, pakkautuva ja hyvät lisäosat.
mika k. 5.3.2021
Yleisarvosana
Ei ollut arvosteluiden hype turhaa. Mahtuu 230 winter gas pullon kanssa Camelbak MULE MilSpec ylätaskuun. 3 käyttöä takana ja todella tehokas. -5 pakkasella vielä toimi moitteetta lopuunajetulla kesäkaasulla. Noin 15g pullon pohjalla riitti keittämään 7dl kiehuvaksi, mutta tyhjä pullo pakkasessa vei noin 5min. Poltin kuitenkin toimi vielä, kun ei nestettä ollut pullossa Normaalisti -5 keittoaika noin 2,5 min. Loistava säätö ja piezo.
Anonyymi 5.3.2021
Yleisarvosana
Nopea lämmitys, kompakti ja kevyt! Hieman muovinen tunne, mutta mielestäni se kestää hyvin kaikkien aikojen jälkeen!
xky...@...fi 25.2.2021
Yleisarvosana
Ensikokemus noin 13 asteen pakkasessa jossa keittelin teevedet 7dl ja kahvivedet 3dl erikseen. On kyllä nopea ja äänitaso kohtuullinen. Olen tyytyväinen tuotteeseen.
Anonyymi 23.2.2021
Yleisarvosana
Kristina J. 2.2.2021
Yleisarvosana
Nikolai V. 27.1.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 7.4.2021
Yleisarvosana
Hyvä liesi ja on mukavaa saada mahdollisuus irrottaa jetboil kattila ja käyttää silti poltinta muihin tavaroihin.
david j. 13.1.2021
Yleisarvosana
erittäin hyvin valmistettu, lämmittää 1 litran vettä hyvin nopeasti, helppo varastoida.
Aleksandar I. 25.12.2020
Yleisarvosana
Tämä on mielestäni täydellinen liesi 2 hengelle! Se kiehuu vettä 2 minuutissa, voi tehdä kahvia sen kanssa ranskalaisella puristimella, sillä on hyvä lämmönhallinta. Olen keittänyt siinä pekonia, pastaa, riisiä, munia ilman ongelmia! Se pakkaa hienosti ja toimi hyvin 0C: ssa. Suosittelen jokaiselle retkeilijälle, joka haluaa kokata polulla. Hintalappu on sen arvoinen!
Jukka P. 18.12.2020
Yleisarvosana
Tehokas ja nopea
Niko S. 27.11.2020
Yleisarvosana
Tehokas, kevyt, helppo pitää puhtaana....paljon hyvää ja kuuluu sarjaan "hyvä ostos" Ainoa negatiivinen asia on kannen tiiveys kun kaataa nestettä pois kattilasta.
Tomi S. 25.11.2020
Yleisarvosana
Vasiliy A. 10.10.2020
Yleisarvosana
Upea koukutusjärjestelmä, iam onnellinen =)
Nicola R. 10.10.2020
Yleisarvosana
Alkuun
jari v. 11.9.2019
Yleisarvosana
Näppärä peli
Timo H. 30.9.2020
Yleisarvosana
Raimo L. 18.9.2020
Yleisarvosana
Ostin tämän keittimen lähinnä veden keittämiseen valmisruokia ja kahvia varten. Olen nyt muutamia kertoja keittänyt puoli litraa vettä kerrallaan, mutta en täydellä teholla. Aikaa on mennyt viitisen minuuttia ja kaasua kulunut noin 10g / kerta. Keittimen rakenne suojaa hyvin tuulelta, joten erillisiä tuulisuojia ei tarvita. Hieman tuuli kuitenkin vaikuttaa keittoaikaan ja kaasun kulutukseen, mutta ei merkittävästi.
Tomi K. 3.9.2020
Yleisarvosana
Keittää vedet nopeasti ja riittävän pieni keitin bikepacking touhuihin.
Egor P. 26.8.2020
Yleisarvosana
On sanomattakin selvää - Jetboil on hieno keksintö. P.S. Sarjassa on sovitin muille ruukuille.
Patrick B. 25.8.2020
Yleisarvosana
Oikein hyvin toimii ja on juuri sellainen kun kuvittelin. Kevyt, nopea, vakaa. Ainoa miinus josta yksi tähti pois on sen pot supportin yhteensopivuus.. kyllä sen tappelemalla saa kiinni poltinosaan, mutta useimmat kerrat en jaksanut vaivautua ja annoin vain levätä siinä päällä.
Tuomo J. 5.8.2020
Yleisarvosana
toimiva,pieneen tilaan pakattava,vesi kiehuu nopeasti myös talvella.perusmalliin olisi hyvä kehitellä kaatonokka.
Jukka H. 4.8.2020
Yleisarvosana
toimiva keitin yksinkertaista retkiruokaa laittaville, hyvä ja tarkka tehon säätö, sopii myös haudutukseen, erittäin pieni kaasun kulutus, laatuvaikutelma ei aivan niin hyvä kuin Jetboilin tuotteilla yleensä, kattilan pinnoite voisi olla parempi
Joel L. 22.7.2020
Yleisarvosana
Keittää litran vettä alle 5 minuutissa. Astian kiinnittyminen polttimoon on hieman huonosti suunniteltu. Irroittamiseen tarvitsee kaksi kättä ettei kaasupullo lähde irtoamaan kierteistä. Tehonsäätö toimi ruuan hauduttamiseen hyvin.
Anonyymi 20.7.2020
Yleisarvosana
Nopea ja toimintavarma.
Nicolas T. 26.6.2020
Yleisarvosana
Rakastan tätä tuotetta, sen lämmitysnopeudesta, mukavuudesta pitää "kattila" kiinni uunissa ja sen yleisestä keveydestä! Minulla on vain yksi valitettavuus siitä, etten ole keksinyt tätä tuotetta itse ...
Iina R. 24.5.2020
Yleisarvosana
Kevyt, tosi nopea ja näppärä. Vanhaan Jetboilin keittimeen nähden tosin kevennetty ehkä liikaakiin, vähän huteran tuntuinen. Vanha keitin kesti viisi vuotta, kunnes tapaturmallisesti itse rikoin sen. Katsotaan yltääkö tämä samaan. Kaikesta huolimatta vakkarikeittimeni yhden hengen reissuille juurikin painonsa vuoksi, ei paljon paina repussa ja pieni kaasupullokin mahtuu kattilaosan sisään.
Miikka H. 15.5.2020
Yleisarvosana
Keittää nopeasti veden, eli tekee mitä lupaa. Liekinsäätö ei niin portaaton kuin mainostettu. Laite seisoo vinossa kaasun päällä eikä herätä muutenkaan laadullisesti luottamusta, aika näyttää miten tulee kestämään. Päiväreissuille ja yön yli varmasti ihan hyvä valinta. Pidemmille reissuille tarvitaan kuitenkin pomminvarmaa keitintä eikä tämä vaikuta siltä.
Max S. 8.5.2020
Yleisarvosana
Kim S. 6.5.2020
Yleisarvosana
Muutamien käyttökertojen jälkeen, olen tuotteeseen erittäin tyytyväinen. Pakkautuu hienosti ”itseensä” eikä paina juuri mitään. Keveyden vuoksi tietyt osat saattavat vaikuttaa hieman heppoisilta, mutta ellei tätä vahingossa tiputa esim. kalliolle tai muulle kovalle alustalle, olen varma että tuote kestää pitkään. Käyttää myös vähän kaasua 0,8L veden keittoon vrt. moniin muihin retkikeittimiin. Iso suositus jos haet integroitua settiä.
Arttu E. 1.5.2020
Yleisarvosana
Toiminut erittäin hyvin metsäreissuilla eväiden valmistamiseen ettei nälkä yllätä. Pientä kaasusäiliötä en ole onnistunut pakkaamaan samaan pakettiin vaan kulkee erikseen, lieneekö käyttäjäongelma
kar...@...fi 24.2.2020
Yleisarvosana
Näppäränkokoinen poltin+muki-paketti, jolla keittelee pikaisesti vedet pakastekuivattuihin pöpöröihin. Sen verran liekkiä pystyy säätämäänkin, että riittää muihinkin meikäläisen ruuanlaittoihin vallan mainiosti. Oikein sopiva sooloreissuhin, mutta riittää kahdellekin ruokailijalle.
Anastasia P. 8.2.2020
Yleisarvosana
Johannes T. 29.1.2020
Yleisarvosana
Saku R. 18.12.2019
Yleisarvosana
Tyyne K. 17.12.2019
Yleisarvosana
Kevyt ja helppokäyttöinen, kun luki perusteellisesti käyttöohjeet. Oli mukana kesän festarireissulla ja toimi hyvin!
Maija V. 18.9.2019
Yleisarvosana
Ei mikään eräretkivaruste, käräytin polttimon kun vahingossa laitoin sen päälle kattilan ilman levitintä. Polttimon muoviosat palaa komeasti liekehtien! Onneksi en ollut erämaassa.
Ulla V. 15.9.2019
Yleisarvosana
Loisto-ostos
Jukka M. 7.9.2019
Yleisarvosana
jukka s. 28.8.2019
Yleisarvosana
Anonyymi 7.8.2019
Yleisarvosana
Osat vaikuttavat hiukan heppoisilta. Kun vertaa Trangiaan. Koon puolesta tykkään ja siitä että nopeampi kuin trangia
Teemu K. 7.8.2019
Yleisarvosana
Toimii juuri kuten arvosteluissa kerrottu
Taina K. 24.7.2019
Yleisarvosana
Simppeli keitin yhdelle, lähinnä olen kiehauttanut ruoka-ainekset ja jättänyt hautumaan kannen alle.
Janne J. 11.7.2019
Yleisarvosana
Jaakko V. 25.6.2019
Yleisarvosana
Pieni ja simppeli, 100g:n kaasu sopii pienellä vaivalla keittoastian sisään mutta itse olen pitänyt ulkopuolella.
Juho P. 19.6.2019
Yleisarvosana
Mika V. 1.6.2019
Yleisarvosana
Huikian hieno laite. Kiehauttaa veden ihan hujauksessa! Olen antanut itselleni kertoa että se pienin 100g kaasupatruuna mahtuisi suoraan tuohon minimon vatiin sisään. 230g ei sovi mutta on kyllä itselläni mukana silti. Mun minimossa oli muuten mukana tuo pot suppotulvista eli tilasin sen erikseen ihan turhaan! Suosittelen!
Jukka P. 27.5.2019
Yleisarvosana
Arto M. 16.9.2018
Yleisarvosana
Kattilan kiinnitysmekanismi on onneton. Muuten laite toimii mainiosti.
Juha S. 18.8.2018
Yleisarvosana
Tehokas ja pieneen tilaan pakkautuva keitin. Uudistunut kaasun säätö on huomattavasti parantunut vanhasta. Helppo pitää puhtaana. Kahvin keittoon suosittelen ostamaan lisäksi prässin, saa purutonta kahvia kuppiin.
Hannu I. 7.8.2018
Yleisarvosana
Keitin nopea ja toimii hyvin, ainoa heikkous on polttimen runko jota on kevennetty liikaa. Kattila heiluu kun siinä olevaa keittoa sekoittaa.
Tuomas M. 22.7.2018
Yleisarvosana
jou...@...fi 19.7.2018
Yleisarvosana
Timo T. 12.1.2018
Yleisarvosana
Juho N. 7.1.2018
Yleisarvosana
Se mitä hainkin, kevyt ja kompakti, riittää kahdellekin evään tekoon.
Matti R. 31.12.2017
Yleisarvosana
Kun ei halua kokkailla erityisiä, niin kevyin paketti, jolla pärjää todella hyvin. Vesi kiehuu varsin nopeasti.
Mika H. 5.8.2017
Yleisarvosana
Juha N. 20.7.2017
Yleisarvosana
Superkätevä koko! 1-2 henkilön retkikeittiön peruskamaa.
Mikael T. 4.2.2021
Toimiva kampe, ostin keväällä 2020 korvaamaan 27 sarjan Trangian jota kaasulla käytin. 75% omasta käytöstä on pelkkää veden kiehauttamista, mihin soveltuu hyvin ja joitain ruokia voi myös haudutella. Mukana tulevalla kattila/pannu adapterilla myös tullut käytettyä pientä, paksupohjaista paistinpannua ja siinä yllättävän toimiva. Jetboilin oma pannu on niin hintava,ettei ole kiinostusta hankkia. Kerran unohtui ruokailuastiat kotiin, niin reissussa pärjäsi pelkällä keittimellä ja sen astioilla. Talvikäytössä Jetboil kaasulla toimii, kunhan kaasua on riittävästi. Patruuna, jossa oli 25-20g jäljellä alkoi nokeamaan pannua, -10 pakkasessa. - Miinuksena hiukan hutera kiinnitys kattilassa, jos materiaalissa olisi hiukan enemmän vahvuutta tukevoituisi. Kannen kaato-ominaisuudet ei ole kovinkaan hyvät vaan roiskii... Lunta sulatettaessa täytyy kattilan pohjalla olla ainakin tilkka sulaa vettä, itsellä ei ollut, niin pinnoite alkoi hilseilemään. Soveltuu hyvin muutaman päivän reissuille, kevyeeseen retkeilyyn. Hinnassa ehkä hiukan Jetboil lisää!
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus