Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Vaellus » Makuualustat » Ilmatäytteiset » Exped SynMat 7 MW »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Sebastian A. 30.6.2020:
Yleisarvosana
Ilmapatja tekee mitä pitääkin. Olen hyvin tyytyväinen. Sisäinen pumppaus on hieman hidas, mutta mikäs kiire tässä valmiissa maailmassa onkaan.
ari s. 3.3.2020:
Yleisarvosana
Koe käytin sisällä kotona. Alkuun epäilin pitkittäin olevia ilmataskuja mutta hyvin kehon alla tasoittuvat.
Hannu T. 12.11.2019:
Yleisarvosana
Neljä tähteä. Enempää en voi antaa, käyttökokemusten vähäisyyden vuoksi. Lämmin tuntuu olevan ja mukava vähän epätasaisellakin alustalla. Sisään rakennettu pumppu on hidas verrattuna erilliseen "täyttöpussiin", joka toimii myös kuivapussina varusteille. Sisäinen pumppu kuitenkin toimii.
Anssi Mika P. 7.9.2019:
Yleisarvosana
Ensimmäinen metsäyö nyt takana enkä ole koskaan nukkunut metsässä yhtä hyvin. Ei selkäkipuja vaikka alusta ei tasainen ollutkaan. Tuote vaikuttaa kestävältä ja lämpimältä. Ekaa kertaa pystyi nukkumaan makuupussi pelkästään peittona. Helppo purkaa, pakata ja täyttää.
Riitta H. 1.9.2019:
Yleisarvosana
Lyhyen käyttökokemuksen perusteella alusta tuntuu oikein hyvältä. Siinä on paksuutta ja leveyttä riittävästi. Suhteellisen lämpöisellä kelillä olen sitä vasta testannut eli alustan eristävyydestä ei ole vielä kokemusta. Alusta on helppo ja melko nopea täyttää ja todella nopea tyhjentää. Luulenpa, että ostin loistotuotteen :)
mak...@...om 1.8.2019:
Yleisarvosana
Laura H. 28.6.2019:
Yleisarvosana
Ville H. 11.6.2019:
Yleisarvosana
Erinomainen kaikinpuolin
Sanna M. 11.4.2019:
Yleisarvosana
Hinta-laatu -suhteeltaan loistava patja. Hyvin tarkeni Islannissa telttaillen helmi-maaliskuun vaihteessakin.
Kanerva J. 9.4.2019:
Yleisarvosana
Aivan loistava makuualusta! Kyljellään olokin onnistuu. Helppo ja nopea pumpata käsillä täyteen ja nopeasti saa ilmat pois ja rullattua takaisin pussiin.
Niina S. 5.4.2019:
Yleisarvosana
Helppo täyttää ja nopea tyhjentää. Pehmeä nukkua.
Janne J. 28.3.2019:
Yleisarvosana
Ehdottomasti paras alusta jota olen omistanut. Ensimmäisellä kerralla oli hidas täyttää, kun ohjeen mukana olisi pitänyt antaa olla venttiili auki tuntikausia(muistaakseni) ja itsellä oli tietysti kiire. Toisella kerralla täyttäminen toimi kuten pitikin. Pituus on normaali, mutta kylkinukkujana halusin leveämmän mallin, jotta käsikin pysyy lämpimällä alustalla. Toimii.... Suosittelen
hei...@...om 25.3.2019:
Yleisarvosana
Ulla A. 28.8.2018:
Yleisarvosana
vaellus peruuntui joten jäi toistaiseksi testaamatta teltassa .
lau...@...om 15.8.2018:
Yleisarvosana
Tiina V. 3.8.2018:
Yleisarvosana
Nopeasti täytettävä, helposti pakattava, miellyttävä nukkujan alla. Vahva suositus.
kuu...@...om 2.8.2018:
Yleisarvosana
Henri H. 6.8.2017:
Yleisarvosana
Patjana todella toimiva, ainakin leveämpänä mallina - menee pieneen tilaan ja täytettynä on lämmin, riittävän korkea ja leveä. Ei tunnu kivet patjan läpi, mutta samalla patja on jämäkkä eikä sellainen lulla. Vaikka integroitu pumppu on ajatuksena mainio, niin välillä "elvytysasennossa kädet ristissä" pumppaaminen alkaa tympimään.
Timo H. 26.6.2017:
Yleisarvosana
Aivan loistava.
Kimmo A. 3.4.2017:
Yleisarvosana
Makuualusta tuli hankittua viime joulukuussa, hyvissä ajoin ennen kauden alkamista. Otin sen mukaani sukulaisvierailulle. Lattialla tuli nukuttua mukavan pehmeästi ja selkäkin tykkäsi. Makuualustan täyttö sujuu kätevästi, kunhan malttaa painella rauhallisesti ja laittaa käsi venttiilin päälle kunnolla. -Kimmo-
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus