Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Viranomaistuotteet » Taisteluvarusteet ja suojat » Taistelu- ja suojaliivit » First Spear Strandhögg SAPI Cut Plate Carrier »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Дамир Г. 29.5.2020:
Yleisarvosana
Tuomas L. 20.11.2019:
Yleisarvosana
Kevyt, vaikka olis levyt sisällä ja istuu loistavasti. Taskujen kiinnitys oli naurettavan helppoa eikä ne hyöri ympäriinsä. Tubet on rakkautta. Ei o sen fiiliksen voittanutta kun päivän lopuksi voi vetästä piuhasta ja rojut purkautuu päältä <3
Ari K. 1.8.2019:
Yleisarvosana
Olli L. 8.5.2019:
Yleisarvosana
Todella huipputuote. Verrattuna moneen muuhun PC:en tämä malli on erinomaisen mukava kantaa raskaidenkin levyjen kanssa. Tube-kiinnityssysteemi tuntuu kestävältä, on nopea ja helppo käyttää. Vaikea kuvitella että tästä voisi tehdä paljonkaan parempaa Carrieria.
Arhi E. 23.3.2019:
Yleisarvosana
Laadukas ja istuu hyvin, hyvin pehmustettu. Kokoa valitessa kannattaa huomioida normaalien suojslevyjen koko, 25x30, joka istuu juuri oikein M -kokoiseen liiviosaan. Cummerbundi kannattaa valita oman koon mukaan.
Mikko R. 2.1.2019:
Yleisarvosana
Aleksi S. 27.11.2018:
Yleisarvosana
Olen omistanut tai käyttänyt useita ellei jopa kymmeniä erilaisia suojaliivejä. Aiemmin käytin vastaavan kokoista sekä samassa hintaluokassa pyörivää kunnes pääsin sovittamaan Strandhöggiä. En olisi ikinä uskonut sitä mukavuuden tunnetta, miltä strandhögg tuntuu muihin vastaaviin. Samalla illalla lähti vanha myyntiin ja Strandhögg tilaukseen.
gij...@...om 7.5.2018:
Yleisarvosana
I'm very happy with my purchase. its of a very good build quality and has a nice fit and padding. The delivery was very fast and smooth no problems at all. I personally would like a quick start guide for good and easy use. I only found it a bit pricy. but it is of very good built quality.
Alexander S. 9.5.2017:
Yleisarvosana
Best plate carrier I ever tried.
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus