Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Ulkoilu » Kengät » Vaelluskengät » Puolikorkeat » Miesten » Kalvolliset » Meindl Air Revolution Ultra »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Mikko P. 13.11.2020:
Yleisarvosana
Laadukkaan oloiset kengät ja jalkaan istuvat hyvin, vielä ei ole pitemmän kävely matkan kokemusta näillä kengillä.
Ricardo V. 29.9.2020:
Yleisarvosana
First time buying Meindl boots. I like the quality and looks very durable. I ordered a regular shoe size (no wide option was available). I have not used it yet but I expect the same experience as the pair of Meindl Burma PRO MFS boots I have used - It was a bit stiff and tight the first couple of days I went walking with the boots. After a few more days and kilometres of walking the boots have moulded to the shape of my foot and has become more flexible an comfortable. I recommend ordering half a shoe size up from your regular size maybe if you want it more comfortable the first time you try the boots on out of the box.
Didier T. 28.12.2019:
Yleisarvosana
SEPPO I. 22.12.2019:
Yleisarvosana
Hyvin nilkkoja tukevat kengät. Pystyy kulkemaan vaivatta kivikkoisiakin polkuja.
Kasperi v. 22.11.2019:
Yleisarvosana
"Eihän nää edes tunnu miltään" ...on paljon radiossa kuullun kalsarivalmistajan mainos slogan, joka sopii myös näihin Meindl Air Revolution Ultra vaellus/trekking kenkiin. Tuote tuntuu pitävän hyvin sen minkä lupaa. Tuote on jalassa vaelluskengäksi kevyt ja huomaamaton. Silti pohja ja varsi tuntuvat riittävän lujilta ainakin maastossa kävelyyn. En ole kokeillut tuotetta vielä taakka selässä, joten pidempi vaellus rinkan kanssa voi olla sitten eri tarina, mutta pitää muistaa että kenkä on ensisijaisesti trekkingiä varten. Jos jotain voisi parantaa niin läppä voisi olla hitusen korkeampi. Nyt tuntuu siltä että nauhat ovat siinä ja siinä etteivät lipsahda läpän yli vaikka sitä ei ole minulle tapahtunutkaan. Mutta kaiken kaikkiaan erittäin hyvä ostos, suosittelen.
Joni-Pekka K. 10.9.2019:
Yleisarvosana
Ensimmäiset viikot menossa, istuu mulle hyvin suoraan laatikosta.
Sami T. 7.2.2019:
Yleisarvosana
Kalle T. 22.12.2018:
Yleisarvosana
Taas kerran kengät, jotka ei vaan tunnu hyville enää 5km jälkeen. Meindl tekee todella hyviä kenkiä, mutta nämä lenkkarimalliset vaan vaatinevat taas todella pitkän sisäänajon. Saattavat sitten lopulta olla todella hyvät, mutta taitanevat nyt olla viimeiset Meindl lenkkarimalliset kengät itsellä. Kokemusta on ennenkin jo useammista ja lopulta ne aiemmat on kyllä toimineet paitsi yksi malli joka hajosi aina 3kk jälkeen saumasta (kome kertaa vaihdettiin uuteen ja olisi vaihdettu neljännenkin, mutta sitten ehdorin mallin vaihtoa johon suostuttiin ja toinen malli ei hajonnut).
Antti V. 17.1.2018:
Yleisarvosana
Hyvät kengät ja kevyemmät kuin vuoden 2015 vastaava malli.edellinen kenkä kesti yli 2 vuotta käytössä.kannattaa huoltaa kengät hyvin ja suihkuttaa sisäpintoihin silikonispraytä niin ne saa mukavasti ja nopeesti kinttuun.hintansa väärtti..
Jari H. 15.6.2017:
Yleisarvosana
Kevyet, mutta tukevat ja hyvin hengittävät kengät. Vesi pysyy ulkopuolella kuten on tarkoitus
Nimimerkki JIK 2.6.2017:
Olen monet kengät käytössä ja karuissa oloissa puhki kuluttanut. Nyt ostin nämä mediumvarrelliset. Aivan huiput!!! Tukevat, pitävät, kevyet ja hyvin kestäneet pahoissa paikoissa kun. Jos tähtiä on viisi, niin nämä kengät saavat 5/5. Ensimmäiset Meindl- kengät minulla ja merkki on tehnyt VAIKUTUKSEN:-)
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus