Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Lajit » Vaellus » Teltat ja majoitteet » 2 hengen teltat » MSR Hubba Hubba NX »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Katariina M. 15.5.2020:
Yleisarvosana
Muutaman yön jälkeen on kyllä pakko sanoa, että on ainakin tähän mennessä ollut loistava teltta pääasiassa yhden hengen käyttöön. Kevyt kantaa, mutta materiaalit ja työn jälki todella laadukkaan oloista, vesi ja tuuli ovat pysyneet ulkona. Innolla odotan että tämä vekotin pääsee todella kovaan käyttöön!
juha m. 10.5.2020:
Yleisarvosana
Kevyt ja toimiva
Henrik V. 20.4.2020:
Yleisarvosana
Testikasauksen perusteella teltan materiaalit vaikuttavat painon huomioon ottaen tukevilta ja design on hyvä. Koko vaikuttaa optimaaliselta pariskuntakäyttöön jos extra-tilalle ei ole tarvetta.
Niko V. 16.4.2020:
Yleisarvosana
Kompakti ja kevyt mutta silti tilava teltta. Hintansa väärti ja syystä suosittu. Materiaalit vaikuttavat hyviltä, toivon pitkää ikää.
Jesse S. 30.3.2020:
Yleisarvosana
Huippu kevyt kantaa ja yksinkertainen kasata ja purkaa, toiminut monet vaellukset kahdelle henkilölle + rinkat. Kestänyt sateet kiitettävästi, kesti ehjänä islannin myrskytuulessakin, vaikka jännitti sen puolesta. Toki mukavuuden haluisena kahdelle henkilölle tämä on hieman ahdas.
Timo S. 29.3.2020:
Yleisarvosana
Hain kevyttä itsestään seisovaa telttaa ja sellaisen sain. Toki keveyden vastapainona on kankaan ohuus, joka herättää kysysymyksiä kulutuskestävyydestä. Sisäteltasta aika iso osa on verkkoa, joka tuo keveyttä ja parantaa ilmanvaihtoa, mutta toisaalta päästää kylmällä kelillä lämmön harakoille. Erittäin helppo pystyttää, työn laatuvaikutelma yllätti positiivisesti (vertailukohtana Hilleberg). Erinomainen hinta-laatusuhde!
Federico M. 3.2.2020:
Yleisarvosana
Great product, very happy wit my purchase and for service from Varuste.net. I have used my Hubba Hubba travelling in Chile and was really satisfied with weight and quality. Very small as expected, maybe worth buying the 3 person version if you are looking for more room
Janina H. 29.1.2020:
Yleisarvosana
Mira R. 27.1.2020:
Yleisarvosana
Alfiya K. 19.12.2019:
Yleisarvosana
Antti G. 18.12.2019:
Yleisarvosana
Minttu R. 17.9.2019:
Yleisarvosana
Ihana kevyt teltta. Toki ohuet kankaat, mutta pohjan alla olen käyttänyt jotain suojakangasta vähän vähentämään kulumista. Kiiloja on just eikä melkein oikea määrä. Kaari muistuttaa antennia ja sen kokoaminen on tilaa vievää puuhaa, mutta yllättävän näppärä hässäkkä. Pystyttäminen on helppoa. teltta on tilava, mahtuu hyvin istumaan. Vetoketjut on vähän tökkivät välillä. Hinta-laatusuhteeltaan minusta loistovalinta!
Karin P. 20.7.2019:
Yleisarvosana
Light, easy up.
ville i. 11.7.2019:
Yleisarvosana
Hyvä ja kevyt teltta retkeilyyn. Helppo pystyttää yksin.
Pauli S. 27.6.2019:
Yleisarvosana
Helppo koota ja kasata, yllättävän tilava kokoonsa nähden. Jäykkä aikuinen mieskin mahtuu mainiosti elämään tämän kanssa. Ulkoteltta on laitettava oikeinpäin että vetoketjut on samansuuntaisesti. Ulkoteltan saa helposti kokonaan tai puoliksi pois, jolloin helteellä maino tuuletus sisäteltan maisemakaton ansiosta. Absideille hankittava itse joku alusta tarvittaessa. Kolmen vuodenajan teltaksi saattaa olla vilpoisa. Se jää syksyllä nähtäväksi.
Sari S. 24.6.2019:
Yleisarvosana
Kevyt teltta. Helppo pystyttää. Sisälämpötila tuntuisi laskevan selvästi enemmän kuin teltassa, joka ollut aikaisemmin käytössä, joten vaatii enemmän makuupussilta ja -alustalta.
Tuomas L. 2.6.2019:
Yleisarvosana
Ensimmäinen yö teltassa takana. Yhteenvetona voi sanoa että erinomainen tuote. Kevyt, sopivan tilava kahdelle ja käytännöllinen. Eteisten koko arvelutti mutta nämä ovat juuri oikean kokoiset ja rinkka+ kengät mahtuvat omaan eteiseen molemmilla nukkujilla.
han...@...fi 3.5.2019:
Yleisarvosana
alf s. 7.4.2019:
Yleisarvosana
Marko L. 12.3.2019:
Yleisarvosana
Taina K. 30.12.2018:
Yleisarvosana
Vakuuttavan oloinen teltta, helppo koota, näppärän kokoinen yhdelle + koiralle
Ida T. 13.12.2018:
Yleisarvosana
Tilavan tuntuinen ja ihanan kevyt teltta.
Arttu T. 12.12.2018:
Yleisarvosana
Kri...@...om 28.9.2018:
Yleisarvosana
Ihana metsään tai merenluodolle pystytettävä koti. Ilman sadesuojaa voi ihastella tähtitaivasta ohuen läpinäkyvän verkon läpi. Helppo kasata ja purkaa. Kevyt ja näppärä.
Anttu P. 22.9.2018:
Yleisarvosana
Teltasta kyllä huomaa, että yksityiskohtia on todella ajateltu. Teltan design on lähes täydellinen. Se on äärimmäisen helppo pystyttää, kevyt ja jotenkin kaikki vaan toimii kokonaisuutena. Ainut miinus on, että ei tähän kyllä kahta henkeä mahdu. Kaksi täysimittaista makuualustaa ei mahdu telttaan vierekkäin, joten joutuu tinkimään hiukan mukavuudesta.
Henri A. 5.9.2018:
Yleisarvosana
Odotetunlainen ja arvosteluiden mukainen. Kevyt, pakkauskoko ok ja helppo pystyttää. Absidien koko ja pohjan leveys kannattaa hahmottaa ennen hankintaa. Erinomainen teltta.
Greete K. 13.2.2018:
Yleisarvosana
Legendaarinen teltta, joka on helppo pystyttää yksinkin. Sisätila on avara ja varsinkin pituussuunnassa on tilaa kamojenkin säilytykseen.
Ossi A. 14.10.2017:
Yleisarvosana
Nimimerkki Tiinu 3.9.2019:
Koska sisäteltta on isolta osalta verkkomaista ja helteellä ihana, viileällä tuulella myös tuulee sisälle eli ei kovin lämmin tuulisilla keleillä. Eli parempi etsiä silloin suojainen paikka tai hankkia riittävän suurin pressua teltan alle, jonka saa nostettu suojaksi vedolle. Muuten kevyt ja ihana. Siis korkeintaan kolmen vuodenajan teltta.
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus