Kirjat | DVD:t | Paidat | Muu sälä | Tietoa |
Viranomaistuotteet » Jalkineet » Puolikorkeat » Adidas GSG 9.7 »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Markus V. 14.4.2018:
Yleisarvosana
Hyvät ja kevyet lenkkari kengät, siron kokoiset ja menee hyvin sisähommissa tai kaupunki alueillaa tai vaelluspoluilla. Kangas metsään en löhtisi tallustelemaan minkä tahansa housujen kanssa kun lyhyestä varresta tulee kanervia sun muita sisään. Kunnon housuilla ongelma on toki ratkaistu. Omaan käyttötarkoitukseensa todella hyvät!
kms...@...om 3.11.2017:
Yleisarvosana
Napakasti istuva mukava kenkä jalassa. Kenkä ei tunnu kuumalta vaikka Gore-kalvo löytyy kengästä. Kenkä on jalassa joustava ja hyvin nilkan liikkeitä mukaileva vaikka onkin korkeavartinen. Hyvä ja laadukas tuote!
Ville K. 1.9.2017:
Yleisarvosana
Kevyet metsälenkkarit, toimivat minulla juuri kuten täytyykin. Nauhojen läpiviennit ovat suoraan nahkasta/kankaasta läpi tai nahkalenkin läpi - ei uskalla kiskomalla kiskoa nauhoja kireäksi kuten vaikkapa maihareissa, ainut huono puoli joka tulee mieleen.
ant...@...fi 13.6.2017:
Yleisarvosana
Huippukengät ja kestävät. Kävelty yli tonni niillä ilman ongelmia.
jan...@...fi 28.4.2017:
Yleisarvosana
Mukava kevyt jalkine. Ollut viikon vasta jalassa, mutta kaksi huonoa puolta on löytynyt. Kieli on aika ylhäältä kiinni mikä vaikeuttaa kengän jalkaan laittoa. Samoin mikä puuttuu niin lenkki kengän takana mikä helpottaa myöskin jalkaan laittoa.
Nimimerkki Paljon kävelevä 28.4.2018:
Kengän pohja on pehmeä, pitävä ja ottaa hyvin iskut vastaan vaikka hyppäisi alas hieman korkeammaltakin kovalle pinnalle. Ovat niin kevyet, hyvin hengittävät ja jalkaan istuvat että käytän näitä talvisin ja välikeleillä lenkkikenkinäkin. Juokseminen nämä jalassa on hvin samanlaista kuin jo kauan sitten tarpeettomaksi jääneillä lenkkarini. Toimii hyvin kaupungissa sekä maastossa pohjakuvion ansiosta joten voi käydä vaikka vähän metsässäkin juoksemassa vaikka ei olisikaan ihan tasaista maastoa, varsinkin nousut maastossa sujuvat vaivatta etuosan rajujen kuvioiden ansiosta. Kohta kolme vuotta ollut aktiivisessa käytössä ja todella hyvin ovat säilynneet kun välillä vaivautuu huoltamaan niitä. Syksy-kevät välin ovat minulla olleet päivittäisessä käytössä koska kävelen lähes päivittäin 5-15km, näillä matka sujuu hyvin vaivatta. Jos jotain huonoa näistä on sanottavaa niin tosiaan lenkit eteen ja taakse kaipaisin vielä kenkiä jalkaan laittaessa mutta hyvin on pärjätty ilmankin Joka euron arvoiset.
Madvendor.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima verkkokauppa Madventures-tuotteille.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-18)
Asiakaspalveluasioihin vastataan sähköpostiosoitteessa info@varuste.net

Shuriken-toiminnanohjaus